Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Wawa Zainal Hadiahkan Kereta Vellfire Buat Suaminya, Aeril Zafrel

Amboi, amboi, amboi. Berbalas-balas kereta nampaknya pasangan suami isteri Aeril Zafrel dan Wawa Zainal ini. Kalau dulu ketika hari jadi Wawa, Aeril telah menghadiahkan sebuah kereta Mercedes yang bernilai RM250,000, kini giliran Wawa pula membalasnya dengan menghadiahkan sebuah kereta Vellfire kepada suaminya itu. Fuh!!! Memang terbaik sangat-sangat kan?

wawa zainal
Wawa juga turut melahirkan rasa syukurnya dengan limpahan rezeki yang telah diterima sepanjang tahun ini. Kata Wawa Zainal:-

Advertisement

Balas jasa suami belikan I kereta hari tu. Alhamdulillah ya Allah syukur atas kurniaan rezeki. Walaupun Aeril sedih sikit sebab sebenarnya dia nak kereta sport. Tahun depan ye sayang.

Tahun ni tahun yang sangat bermakna buat kami sikit impian Allah makbulkan. Benarlah kata orang rezeki itu tak pernah lambat tak pernah cepat dan tak pernah salah alamat.

wawa zainal

Kalau masing-masing mampu apa salahnya kan? Abang Nara dengan wife setakat berbalas-balas Whatsapp ucap ‘happy birthday’ je. Semoga dengan hadiah yang diterima ini, hubungan pasangan suami isteri ini akan semakin kukuh dan rapat. Sama-sama kita doakan.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

52 Comments

  1. benci egoism

    October 10, 2018 at 2:13 pm

    Dua ekor retis sendu belagak Kaya… sama badut dgn si vida ngok, tuuu bila nak minta maap bkn main susah ego melangit ke tujuh lapis

  2. Noname

    October 10, 2018 at 2:07 pm

    1..bagi hadiah kt husband kena bagitau ke..klu diam je jadi apa ya..
    2..or nk bagitau income dh sgt bnyak…x takut lhdn cari ke..
    3…x dengki langsung pn…tapi hidup ni ada pasang surutnya..
    4…jgn jadi next vida or aliff shukri klu pn dh mmg kaya..riak n takbur..
    5..just that…beli la apa pn..please be low profile…kdg loya dgn org tunjuk romantik plbagai cara..

  3. Anonymous

    October 10, 2018 at 1:29 pm

    aku lagi respek artis2 yg mampu beli umah landed hias mewah2…. takat kete 9th jer pun.. rupa umah mcm tongkang pecah

  4. senyum tawar

    October 10, 2018 at 12:29 pm

    ada kete, beli umah, hidup sederhana… mkn nasi goreng nak jimat …hahahahaa

  5. aisahh

    October 10, 2018 at 11:47 am

    Alahai korang ni punn, diorg beli kereta ni pun mungkin ada sebabnyaa, nak elakkan dr tax… wahai2 pembaca BN yg bebal …

    • Anonymous

      October 10, 2018 at 12:05 pm

      kalau guna duit syarikat beli kenderaan..maka “items2” mhl.

    • Sis

      October 10, 2018 at 12:23 pm

      Wahai aisahh yg pandai…ada had pelepasan cukai yg boleh dibuat untuk kereta yea, rasanya cuma 100k je dan setiap 5 tahun (kalau x silap). Dan lagi kenderaan tu mesti digunakan untuk tujuan perniagaan at least part time, kalau tak lhdn boleh ambik tindakan.

Loading...
To Top