Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Wany Hasrita Pakai Tudung Senteng, Peminat Kecewa

Wany Hasrita

Dengan tidak semena-mena, penyanyi Wany Hasrita menjadi bahan bualan netizen apabila dia ada menggayakan stail tudung yang didakawa agak singkat dan tidak menutup dada oleh peminat.

Advertisement

Wany atau nama sebenarnya Nurshazwany Hasrita Hasbullah,29, tampil menggayakan busana berona kelabu biru bersama gaya tudung yang jarang sekali ditunjukkan penyanyi itu sebelum ini.

Dia difahamkan baru sahaja menghadiri acara televisyen apabila kelihatan bergambar bersama penyanyi Sophia Liana.

Menjengah ke ruangan komen, ramai pula peminat yang tampil meninggalkan komen ‘terkejut’ dan kecewa dengan penampilan terbaharu Wany.

Malah, ada yang berkata penyanyi lagu Menahan Rindu ini telah terikut-ikut dengan trend semasa.

“ini mesti terikut-ikut. Nak merasa pakai tudung nampak dada. Moga cepat-cepatlah berubah daripada buruk kepada baik bukan sebaliknya.” tulis seorang pengguna media sosial.

“Dia idola aku. Tapi sekarang tudung pun dah singkat, rasa sedih pun ada.” sahut seorang lagi peminat dengan nada kecewa.

Meskipun dihujan komen-komen seperti itu, Wany tidak pula tampil memberikan komen balas dan meneruskan hidup seperti biasa.

Advertisement

Terdahulu, Wany pernah dihentam teruk oleh netizen apabila muncul dengan gaya ‘pelik’ pada episod ketiga Separuh Akhir Muzik-Muzik (SFMM35) Disember lalu.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

2 Comments

  1. anonymous

    October 7, 2021 at 10:05 am

    yuna tu pesen tudong terbang namanya LOL

  2. Cermin diri dulu

    October 7, 2021 at 7:38 am

    Kalo pakai mcm ni senteng…abeh yuna tu ape pulak? Besar punya senteng!

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top