Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Nafi Takut Kena Caras, Wany Hasrita Tak Dedah Kekasih Hati Sebab…

Wany Hasrita

Penyanyi Wany Hasrita memberitahu bahawa dia masih tetap dengan pendiriannya untuk tidak berkongsi identiti teman lelaki kepada umum bukan kerana takut ‘dicaras’ orang.

Advertisement

Jelas Wany, dia tidak mahu melebih-lebih dalam soal percintaan kerana ikatan antara mereka yang belum rasmi sebagai suami isteri.

Tiada istilah takut dicaras kerana itu semua Allah punya kerja. Kalau ditakdirkan kena caras mungkin ada yang lebih baik untuk saya dan dia.

Saya tiada niat nak merahsiakan identiti sebenar si dia, tapi saya banyak belajar daripada kesilapan sebelum ini yang pernah berkongsi dan muat naik foto di media sosial.

Namun begitu, Wany menjelaskan bahawa itu hanyalah pendapat peribadinya kerana ada orang yang suka berkongsi foto dan momen bahagia di media sosial.

Dia dalam pada itu memaklumkan bahawa khabar angin yang mengatakan dia akan menamatkan zaman bujang itu adalah tidak benar.

Tiada apa yang dapat saya kongsikan waktu ini kerana belum ada apa-apa yang rasmi, kad kahwin pun tak keluar lagi.

Advertisement

Tambahnya lagi, dia pasti akan memaklumkan mengenai berita gembira mengenai perkahwinan serta tarikh rasmi apabila tiba harinya nanti.

angan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. Anonymous

    October 5, 2021 at 8:21 am

    tohh le ade ke org ckp pasal deni?? ke xde cite dan2 reka sndr uihhhhh parokkkkk lo ni

  2. Anonymous

    October 4, 2021 at 6:32 pm

    Budak ne yg bertepuk sebelah tangan dengan Si Tajul ne kan..

  3. Anonymous

    October 4, 2021 at 11:41 am

    And who is she again?

    • Anonymous

      October 4, 2021 at 1:03 pm

      thomas and friends.. ^_^

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top