January 22nd, 2018

Perkahwinan semula pelakon Datuk Adi Putra bersama bekas isteri pertamanya, Aida Yusof cukup mendapat perhatian ramai minggu lalu. Pernah bercerai selama sembilan bulan, ramai yang mendoakan agar pasangan ini dapat kekal sehingga ke syurga bersama.

Menurut Adi, meskipun mereka pernah bercerai selama sembilan bulan, perasaan cinta dan kasih sayangnya terhadap Aida tetap membara. Beliau bersyukur jodoh mereka masih kuat dan ditakdirkan untuk bersama semula.

Saya masih sayangkan dia dan sepanjang masa berpisah, kami tidak pernah bergaduh atau berbalah. Setiap apa yang berlaku itu pasti ada hikmah dan pengajarannya. Alhamdulillah Allah telah membuktikan bahawa jodoh kami berdua sudah tertulis untuk sentiasa bersama.

Dalam pada itu, Aida berkata beliau tidak pernah menyimpan dendam terhadap Adi meskipun melalui beberapa dugaan yang memusnahkan rumah tangga mereka terdahulu.  Bernikah semula bukanlah tentang soal memberikan Adi peluang kedua tetapi ini adalah ketentuan terbaik Allah SWT untuk mereka.

Sumber Berita : Kosmo Online


20 responses to “Walaupun Pernah Bercerai, Cinta Dan Kasih Sayang Saya Terhadap Aida Tetap Membara – Adi Putra”

 1. mine says:

  banyak kali dah bini ko ni bagi ko peluang bro…jgnlah menggatal lagi dgn pompuan lain

 2. Mami says:

  Tahniah….

 3. wekkkkkkk says:

  biasalh bila mau segala pujian melambung, bila x mau segala cacian, pelacur, jalang, sundal ayat2 mcm itu pun boleh terkeluar dri mulut.

 4. anonymous says:

  senduuuuu

 5. Anonymous says:

  senduuuuu

Loading...