Written by Bella | December 15th, 2016

Yuna tidak kami nafikan telah berjaya mengukir namanya didalam bidang nyanyian tahap antarabangsa. Namun, lumrah hidup sebagai artis terkenal, pasti setiap tindak tanduknya akan diperhatikan ramai.

Sebelum ini, Yuna pernah dihimpit kontroversi apabila foto dan video beliau berpelukan dengan penyanyi terkenal Usher tersebar di Internet. Yuna dikatakan berpelukan dengan Usher selepas hampir selesai membuat persembahan Live at The Roots Picnic 2016.

Terbaru, nama Yuna sekali lagi menjadi bualan hangat netizen apabila video beliau dipeluk dan hampir dicium penyanyi barat, Anderson Paak mula tersebar sejak beberapa hari lepas. Netizen yang menonton video berkenaan kecewa dengan tindakan Yuna yang seakan “merelakan”dirinya dipeluk oleh Anderson.

Kejadian itu berlaku ketika  Yuna menghadiri Soul Train Music Awards di Las Vegas baru-baru ini. Didalam video berkenaan, Yuna nampaknya sedang ditemubual dan tiba-tiba Anderson memeluknya.

Berikut video Yuna dipeluk :-

Daripada apa yang kami lihat, Yuna sebenarnya terkejut dan kaku apabila Anderson tiba-tiba sahaja memeluknya dan cuba untuk mencium Yuna. Apa pula pendapat anda?

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

80 responses to Video Yuna Dipeluk Artis Barat Anderson Paak Jadi Bualan Netizen

  1. pie says:

    kat negara orang, ikut lah adat orang. korang jugak suruh kapir hormat kat negara majoriti islam. kat sana pun sama lah…

    • Anonymous says:

      bab yuna ni xnak komen bnyk sbb benda mcm ni benda BIASA kat malaysia..dlm tb pun ada…jadi aku hairan kenapa masih paranoid benda mcm ni eh… mcmla Malaysia ni negara alim sgt tak penah tgk bkn mhrm bepeluk sakan.
      benda ni mmg bedosa, tp hari2 kita nampak, tu pun nk mnggelupur mcm taboo sgt bnda ni… choi, hipokrit gile malaysian ni..

  2. Lady L says:

    Korang ni kan..cakap nombor 1, bagi nasihat nombor 1.. kalau korang kat tempat yuna aku rasa lagi teruk. Ini lah melayu, nasihat pandai, kesilapan diri sendiri tak nampak.

  3. Diva_haters says:

    So what’s the problem ppl??she just giving her warm n friendly hugs.thats it.she is far more better than some malaysian artis yg acah2 hollywood,baju seksi,tayang perut boyot,celebrate bachelor party n baby shower konon nya..dont be hipocrite ppl..dont judge her only she acting friendly like that.if u in her shoes rite now mungkin sudah acah2 hollywood kali kluar masuk pub,partying etc mungkin dh xingat ko tu dari malaysia kot.yuna tu ok pe,dia jage lagi pgaulan dia,imej dia..u guys are sooo jealous of her!!
    #notayunafan

  4. zaza says:

    on my wedding, my cousin bawak la husband negro dia from Aussie and that time nasib baik husband i not around dia selambek je nak kiss pipi i! nasib baik husband x nampak.

    adat them all, kalau macam kita bersalam.
    dia kiss2 pipi and hugs.

  5. Mia Khuzairi says:

    Bagi aku satu je..bila dah tersebarnya kes yuna peluk usher dulu, so masyarakat sane berpikiran yang yuna ni mcm ni..mcm tu..sebab tu si paak ni berani buat dier mcm tu..patutnya time ni la yuna nak bawak imej dier bertudung, beragama islam..orang akan hormat..mcm datuk siti dulu masa buat konsert kat royal albert hall..takde pun orang barat duk peluk die..sebab die ada pendirian…kalo yuna bertegas, takde nye orang berani peluk die mcm tu..walaupun tanpa die sedar..pucuk pangkal hati..tu je..

  6. zul says:

    Kalau dah salah tu tetap salah…jgn la fanatik sgt..suka sgt artis buat apa pun ok. Apa2 pun kita ikut amalan …as a muslim…wherever we are.

  7. Yekeni says:

    Rasanya bila christmas, jika dijemput ke gereja, nyanyi lagu2 xmas, xmas party, etc, di turutkan juga tak? Ye lah, nak fit in kan. Kalau tak, nama tak boleh naik kan.

    Rasanya kalau tetap ber imej muslimah yg betul, elakkan perkara2 yg dilarang, rasanya rezeki mungkin lebih murah tak? Ye lah, yg kasi rezeki tu Tuhan kan. Kalau buat benda yg dilarang, rasanya itu rezeki ke ataupun ujian?

    Kalau ujian, harap2 tak fail lah eh.

    Kita hanya akan tersadar apabila diketuk….. tapi kekadang ada yg masih tak sedar lah…. dan kekadang, bila benjol tu dah hilang, jadi alpa, dan ulang lagi….