Written by Bella | December 18th, 2017

Mungkin dahulu pelakon Zarina Anjoulie terkenal kerana kontroversinya, namun sejak beliau berhijrah, Zarina kini lebih aktif dalam bidang perniagaan. Walaubagaimanapun, Zarina masih lagi mengikuti setiap perkara semasa yang berlaku dalam industri hiburan.

Terbaru, Zarina menerusi akaun Instagramnya memuat naik sebuah video dimana beliau tidak bersetuju dengan cara Dira Abu Zahar yang mengutuk Fathia Latiff tidak perlu mencampuri urusan politik negara.

Ramai yang bersetuju dengan apa yang dikatakan oleh Zarina dan berpendapat Dira seharusnya mencari jalan untuk membantu rakyat dan tidak menyindir orang lain.

Terdahulu, Dira ketika Persidangan UMNO 2017 memberitahu orang ramai tidak perlu terpengaruh dengan apa yang dikatakan oleh Fathia kerana aktres itu tidak mengetahui isu sebenar disebalik apa yang berlaku dalam isu semasa negara. Dira juga mengatakan Fathia seharusnya membetulkan kehidupan serta lakonannya dahulu sebelum hendak mengecam kerajaan.

32 responses to (VIDEO) Tidak Perlu Aibkan Fathia Begitu Sekali, Shame On You Sebagai Wanita- Zarina Anjoulie Sound Dira Abu Zahar

  1. benci dira kmk says:

    fatiyak dh takut ke, diam je? kena gertak sikit je pun, biasa le umngok memang tak boleh dicaci, balachi² banyak, salah sekor si dira bdh ni!

    6

    18
    • Corse 848 says:

      Baru2 ni si bigo ada bgtau..x perlu takut dgn kerajaan..rezeki semua tu ketentuan Allah..bukan Dri kerajaan UMNO..aik..boleh plak ckp rezeki tu ketentuan Allah..Abes tu yg sebelum tu dok ckp tekanan hidup..hidup susah tu apa..yg aku tau..tak tau bersyukur..syukur ni bukan Time senang je..Time susah pun kena bersyukur..baru la hati tenang..baru lah Allah bantu..ni dok kutuk sana sini..pernah ke berdoa mntak bantuan Allah..Mintak pemimpin yg adil..pernah ke berdoa..KLu dok kutuk..xde nye Allah Nak bantu..

      10

      12
      • Jojoba says:

        Ya! Betul rezeki Allah swt tentukan… (kena sambung)…melalui pelbagai cara dan PENGANTARA. Beliau lupa tu…we are not an island. Banyak peluang disediakan dan sebab kestabilan politik dan ekonomi beliau boleh tayang boobie on Bigo. Tiada internet disruption or restrictions on her freedom of speech (walau bodoh dan membuka aib sendiri)

        8

        0
      • Anonymous says:

        Tekanan dan kesusahan hidup itu apa yang rakyat rasa. Rezeki allah bagi tapi kalau dah PAK MENTERI mengikis duit rakyat jeee rezeki kita pun tinggal sikit.

        6

        9
    • minah jambu say NO to drugs says:

      dh tkde gelek gelek tunjok tetek lagi ke ?? huhu cian nyeee kauuuu…dh tak laku emmmm nak cakap kerajaan itu ini pulak hahahahaha duduk diam2 suda laaa ape nak cakap banyak ..dh bertudung tu prangai tu baik2 sikit la…kalau nak blajar rembat laki orang ha gi jumpa izreen kalau dh bosan idop sorang…! fathia ni nak kena kasi kawin baru dia senyap ! si zarina ni dh kenape ? nak backup fathia pulak…! dh bertudung tu mulot tu jangan jadi macm mulot kerbau nak bising2 aje ! muka dh la macm muka mak cik mak cik dudok diam2 lah huh !

      0

      33
    • Sisturnina says:

      Diam bende…lagi dia up benda2 bodoh lagi adala.Stop la bagi dia ni perhatian. Nak caci umngok cari saluran lain. Bak kata Caprice apa beza kau dengan fatiya…sama2 fatiyalah!

      9

      2
    • Jgnlupaskandalko says:

      Tak perlu aibkan Dira begitu sekali, shame on you as a wanita

      Dulang, paku, serpih

      3

      29
    • Anonymous says:

      Kelakar sbb tiga-tiga ni artis bermasalah. Fatiya-Diya-Zarina.

      4

      0
    • Anonymous says:

      geng2 tayang tetek da bersuara…

      0

      0
      • minah jambu say NO to drugs says:

        dira bukan nak bunuh kerja fathia tapi fathia yg bunuh kerjaya dia sendiri dengan kelakuan dia yg gelek gelek tunjok tetek tu ! jangan salahkn orang lain dlm kerjaya dia huh ! fathia selalu datang lambat kt lokasi shuting ! prangai tk bagos ni pompan ..jangan salahkn dira semate2..teguran dira tu teguran yg bagos pada fathia jangan cakap kerajaan itu ini…n kalau fathia dh berani sangat gi lah jumpa pak najib ! jangan brani blakang aje huh ! kalau jambbbu sangat takpe la jugak huh ! idop umno ! idop 1malaysia ! idop jalur gemilang ! idop pak najib ! lov u pak najibbb..! eeemmuah…!

        7

        4
  2. yana says:

    dira ni dah berani nak tunjuk taring, dia dah lupa kisah dia kot, sampai berani nak bunuh diri dan sekarang macam nak bunuh kerjaya orang lain pulak

    26

    8
    • kipasangin says:

      kan… lupa lettew dulu2 siap minom clorox bagai…pk dulu dira sebelum nak ckp tu.. kata awak lagi berpengelaman …

      6

      0
    • Anonymous says:

      eh knp die nak bunuh diri??

      0

      0
    • Anonymous says:

      Kes bergadoh dekat club sampai pijak2 muka tu jangan lupa guys!

      8

      0
      • Damien thomas says:

        Kes zarina lupa kes…,asuk lokap dengan boy fren..lupa ke..

        MAK ..ADIK SENDIRI pun tak mau jamin..lupa….?..sekarang nak tunjuk yang dia tu BAGUS..kot cermin hati retak kot..atau saja nak tonjol dia genf TIYAK BOGO
        Zarina Tu bukan baik pun…

        1

        6
  3. KuntaKente says:

    Dira lupa ke dia tu pun retis? Ini kes periuk ngata belanga ni…

    8

    0
  4. Ex-Amnet Forumer says:

    “I jual spray cipap….. ” – hehehe selamba giler…

    18

    0
    • sex education, family planning?? says:

      how about I jual kondom?? terang-terangan promote safe sex gitu.. pakailah kondom kalau tak ready nak ada anak.. tapi jantan tu tetap bernafsu nak pancut air mani bersperma jugak walau dalam kondom..

      2

      1
  5. nok gebuzzz says:

    haha!terbaikkk!!sekali kena padan muka dira,ckp bukan main belagak lagi…mcm dia turun padang sgt tolong org…

    8

    12
  6. Sai don says:

    Ini semua propa..AS…saja takde story nak kasi kat media social…semua org ada hak nak cakap…takyah sentak nak siding mana2…senang je lepas baca then delete….burdenless…live life to the fullest…AJ ne nak up produk dia…

    Neway dari sibuk2 nak kecam n backing kawan2…baik pi belajo…mcm najwa …sufian suhaimi n dgr tomok juga…Terbaik…

    1

    0
  7. Faridah says:

    Anjoling Dan fatiya….dua2 kaki tayang tetek. Anjoling dan dira dua2 janda. Masukkan semua ni dalam guni lempar sungai….

    5

    8
  8. shame on anju too says:

    Dia pun sama mengaibkan org. Bahasa pun mcm apa. Nak tegur boleh tp sama2 la tunjuk cara yg baik

    4

    6
  9. Jojoba says:

    Aib kalau sengaja KOREK2..INTAI2…CARI2 hal orang lain dan disebarkan.
    BUKAN aib bila diri sendiri volunteer tayang boobies dan kebodohan on SocialMedia for PUBLIC CONSUMPTION.

    Kau sendiri hidang free buffet.

    8

    1
  10. anonymous says:

    dira is as dumb as putri umno spscially the president ,that ugly bitcth who gave a lazy statemnt bout the umrah managment thing few days back..WTF she said dont know regards to the matter involved non-muslim in it,ur fucking lazy bitch !! and un-qualified to be in the ministry

    6

    19
  11. Damien thomas says:

    Zarina anjolie…satu nama yang busuk …perangai buruk ..bila pakai tudung boleh minta tolong orang lwin hentam Dira.? cermin muka dulu zarina..kot tak…jNgan mcm ketam berjalan senget..otak senget…
    Tapi betul lah …hantu kenal hantu..buruk perangai tau yang buruk perangai…

    3

    2
  12. Anonymous says:

    zarina mcm salah org nak backup ni…

    4

    0
    • Damien thomas says:

      Si tiyak LATIF…IAITU fathia Bt Latif..yang marah orang malaysia
      Minta orang kenang jasa tun m…kalau tak ..di anggap sebagai kacang lupakan kulit..
      betul lah..kita ni kulit..isi semua sah kena makan…ha ha ha OREN BIGO dan warning tu..semua larii…

      1

      0
  13. Anonymous says:

    Pipi zarina tu ade ape

    0

    0
  14. ieda says:

    jari kita semua ada 5 …1 jari kita tuding tunjuk saah org lain…lagi 4 jari tu tuding ke diri kita balik. Sebelum kita nak nampak kesalahan org lain,diri sendiri pun kena tengok gak. kalau asyik tuding jari ke org lain bila yg kita nak betulkan diri sendiri.

    0

    0