Video Parodi Buat Iqbal Terguris Hati, Catriona Ross Mohon Maaf

Hiburan

Video Parodi Buat Iqbal Terguris Hati, Catriona Ross Mohon Maaf

Gara-gara video parodi berlakon sebagai Datuk Seri Vida disalah anggap, pelakon Catriona Ross tampil memohon maaf kepada usahawan berkenaan dan bekas pembantu peribadinya iaitu Ahmad Iqbal Zulkefli.

2 bulan lalu

Iqbal Tabur Duit Depan Wartawan, Nafi Nak Kikis Harta DSV

Advertisement

Catriona atau lebih mesra dengan panggilan Kak Kek menafikan tuduhan Iqbal yang mendakwa video parodi tersebut dilakukan semata-mata kerana wang ringgit.

Saya melakukan parodi itu disebabkan duit? Saya nak jelaskan kepada Iqbal, tidak semua benda dalam hidup saya berkiblatkan duit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cat Ross (@catrionabrianross)

Tambah pelakon yang mula dikenali menerusi drama Sephia itu, video parodi tersebut dilakukannya atas dasar kerja sekali gus menafikan tuduhan dia menerima tawaran lumayan.

Advertisement

Dalam pada itu, Kak Kek turut memohon maaf sekiranya apa yang dilakukan olehnya itu telah melampui batas ataupun menguriskan hati usahawan tersebut.

Parodi Catriona Ross tiru Iqbal dan DSV

Terdahulu, video parodi MeleTOP lakonan Catriona Ross, Jihan Muse, dan Danial Zain melakonkan semula babak kejutan hari jadi Iqbal kepada Vida tular dalam media sosial dan perkara itu telah membuat Iqbal terguris hati serta terkilan dengan gurauan tersebut.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

1 Comment

  1. tecit

    September 30, 2021 at 10:59 am

    mslhnye dsv punye video tu nampak no siap ade skrip. jd meluat tgk. aku rase iqbal ni macam terpakse sebab dsv ni mcm control die.

Leave a Reply to tecit Cancel reply

Loading...