Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Iqbal Tabur Duit Depan Wartawan, Nafi Nak Kikis Harta DSV

Usahawan muda, Ahmad Iqbal Zulkefli menafikan dakwaan berhasrat untuk mengahwini bekas majikannya, usahawan sensasi, Datuk Seri Vida semata-mata kerana wang ringgit.

Advertisement

Menerusi video yang dimuat naik portal mStar Online, Iqbal dilihat menayang barangan berharga yang dibelinya hasil titik peluh sendiri. Wartawan yang berkunjung ke rumah usahawan itu terpegun melihat kemewahan yang dimilikinya.

Iqbal turut memperincikan harga bagi setiap barangan termasuk dua ekor kucing yang berharga RM15,000 dan RM8,500. Untuk barangan kucing sahaja, dia membelanjakan sehingga RM50,000.

ahmad iqbal

Usahawan ini turut menunjukkan koleksi minyak wangi dan jam tangan yang dimilikinya. Paling mahal dia pernah membeli jam yang mencecah harga RM1 juta.

Advertisement

Untuk menghargai pengikut Instagram yang bertuah, Iqbal akan menyediakan barangan kemas sebagai giveaway.

ahmad iqbal dsv

Jelas Iqbal lagi, dia bukanlah seorang yang gemar menunjuk-nunjuk. Namun, dia terpaksa memberitahu umum untuk menangkis dakwaan liar mengenai dirinya.

Lebih mengejutkan apabila Iqbal bertindak menabur wang yang disimpan dalam sebuah beg.

Saya kena macam ini ke? Aku kaya aku tak nak duit orang. Macam itu?

Tindakan mencampak duit itu adalah reaksi marahnya kepada netizen yang telah memandang rendah kepadanya.

Baru beberapa jam dimuat naik, video telah meraih sehingga 800,000 tontonan dan 9,000 perkongsian.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

10 Comments

  1. anti awe klate

    September 27, 2021 at 4:13 pm

    jantan klate tak guna.
    bila nk release produk ni ha setan?

  2. tecit

    September 27, 2021 at 3:21 pm

    teringat kt komen saiful nang. abng x nk komen pasal kau beli jam branded suit2 kucing harga ribu riban pastu ko nk kawen ngn vida. taste tinggi tp tang jodoh taste tetibe kelaut. ke money taste. huhuhu. astaghfirullahalazimmm

  3. Hamba Allah

    September 25, 2021 at 6:42 pm

    Allah…mcm perangai bdk2..ermm camner nk kawin ni,,,byk duit pun diam2 sudahlah…

  4. Anonymous

    September 25, 2021 at 6:45 am

    Kalau aku jadi DSV aku pikir masak2 nak kahwin dgn budak ne. Takut 1 hari nanti bila bertengkar dengan sepender2 kau dia lempar dekat wartawan.

  5. Poyo

    September 24, 2021 at 9:46 pm

    You are such a disgusting man

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top