(VIDEO) “Murahnya!”- Hanya RM700, Gadis Ini Kongsi Pengalaman Buat Rawatan Lasik Di Mesir

Kehidupan

(VIDEO) “Murahnya!”- Hanya RM700, Gadis Ini Kongsi Pengalaman Buat Rawatan Lasik Di Mesir

Umum mengetahui kos untuk membuat rawatan lasik menelan kos belanja yang tinggi sehingga mencecah RM10,000 mengikut keadaan tertentu.

Namun perkongsian seorang wanita di media sosial TikTok ini ada menguar-uarkan mengenai kos rawatan lasik di Egypt hanya menelan belanja sebanyak RM700.

Advertisement

Dalam video yang dimuat naik wanita itu, dia dilihat sanggup ‘terbang’ ke negara itu berikutan kos rawatan lasik yang murah untuk kedua-dua belah mata.

Menjengah ke ruangan komen, ramai netizen berasa teruja dan ada yang mula menyimpan impian untuk melakukan rawatan mata itu di sana.

lasik RM700Sumber : Twitter  

Betul lasik RM700. Relex smile i buat dekat Egypt RM1.8k je sekali ubat. Buat hari ni, esok tu dah recover. Kalau kat Malaysia, relax smile mesti dah RM10k.

Namun begitu, ada juga yang menasihatkan agar membuat rawatan lasik di Malaysia sahaja kerana bimbang terdapat komplikasi setelah itu.

“Member terikut buat macam ni. Eng up mata teruk balik dari asal, kena terbang ke UK jumpa doktor pakar nak repair balik. Dari nak harga murah, last-last kena bayar jauh lagi mahal dari asal.” nasihat seorang netizen.

ismail sabri burberry
5 bulan lalu

"3 Bulan Gaji!"- PM Ismail Sabri Pakai Baju Burberry Bernilai RM6.9k Undang Kritikan Netizen

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : TikTok

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...