Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(VIDEO) Momen Indah Dan Sweet Ketika Bulan Madu FattZura

Semalam, telah berlangsungya majlis resepsi Fattah Amin dan Fazura yang cukup meriah dengan tema “fairy tale”. Mereka berdua persis seperti Putera Raja dan Cinderella.

Advertisement

Sehari sebelum majlis raja sehari tersebut, Fattah telah berkongsi momen indah beliau bersama Fazura ketika berbulan madu di Eropah khas buat tatapan peminat. Memang manja betul pasangan FattZura dan jelas terpancar cinta yang sejati daripada mata mereka.

Rata-rata peminat mendoakan agar pasangan ini kekal sehingga ke akhir hayat dan turut memuji betapa bertuahnya Fazura mempunyai suami seperti Fattah.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

92 Comments

  1. kakakmelahardariistana

    February 27, 2018 at 2:52 am

    kesiannya..dah tua2 bangka tu nak pelamin ala disneyland.. konon2 kawin dengan putera raja la… siap ada background hitam bling2lagi ala2 bintang berkerlipan. sape buat pelamin ni sedih nau nau??? oh akak lupa mgkn fattzura yg nak pelamin gitu. nampak sangat impian nak kawin anak raja tak kesampaian.. dpt bang patah pon xpela janji kena kawin jgk depan disneyland. even istana pelsu. wakakaka.. adui..try hard sgt ko ni fattzura. anak raja pon tak buat pelamin istana disneyland dihiasi kain hitam bercorak bling2 bintang kak! apalah ada pada anak raja, ko ingat kawin org biasa tak boleh bahagia ke fazura.. realistik la sikit sedarla diri dah tua… doorgift pon bentuk kereta kuda, nampak jelas ye kekempunan sheols nak kawin anak raja.. sorry to say

  2. Rania

    February 26, 2018 at 8:55 pm

    Video romen xnak upload ke baru la sweet diabetes . .bkn takat sweet semut . Jgn esok2 bercerai geng bersemut pecah 2 nak sokong patah Amin lagak suci tapi peluk gak sblm kawin dlm bilik hotel atau nak sokong kak kimk yg dulu busuk giler imej .disucikan Oleh pattah huhu . . Randy mana randy

    • Anonymous

      February 26, 2018 at 11:16 pm

      video tu org dh kawin… yg zaman shahnaz belum kawin dh post ig tetek janda terletak di dada.. cermin diri skit sblm fitnah org.. mcm keling meroyan..

  3. Sesiapa jeeeeeee

    February 26, 2018 at 6:32 pm

    Kat IG penuh pasal fattzura , bosan lah nara

  4. Pikio pikio

    February 26, 2018 at 4:43 pm

    What are you then? Helo you are not really a fan of Fattzura. Instead you are FaRTzura. It is Fattzura’s happy moments. Why spoil it by dragging Lofa or anyone”s name into this …..

    • Anonymous

      February 26, 2018 at 11:27 pm

      don’t blame.. fans lofuck mcm keling meroyan in here tgk Nara post fattzura kawin.. what those bitch then? bitch always being bitches.. while lofucking happily sell ‘tetek’ to jul for chemistry..

  5. Anonymous

    February 26, 2018 at 4:31 pm

    yg aku x phmnye fan lofa ni semacam gigih die, lofa buat bende memalukan pon diorg kemain support abes, lofa pakai kain skirt nampak kaki sejengkal pon kemain puji, serius x paham aku fanatik kalah kpoppers

Loading...
To Top