Written by Bella | February 26th, 2018

Semalam, telah berlangsungya majlis resepsi Fattah Amin dan Fazura yang cukup meriah dengan tema “fairy tale”. Mereka berdua persis seperti Putera Raja dan Cinderella.

Sehari sebelum majlis raja sehari tersebut, Fattah telah berkongsi momen indah beliau bersama Fazura ketika berbulan madu di Eropah khas buat tatapan peminat. Memang manja betul pasangan FattZura dan jelas terpancar cinta yang sejati daripada mata mereka.

Rata-rata peminat mendoakan agar pasangan ini kekal sehingga ke akhir hayat dan turut memuji betapa bertuahnya Fazura mempunyai suami seperti Fattah.

92 responses to (VIDEO) Momen Indah Dan Sweet Ketika Bulan Madu FattZura

  1. Anonymous says:

    hari ni aku istihar..hari fattura se msia.
    hahaha

    18

    0
    • Mike says:

      sudah..lepas ni buat topik lain pulak. kesian pemina2t lopah. mesti trauma hari ni….tak bacan BN…main dgn kucing…hihihik

      58

      3
      • Anonymous says:

        bersemut handphone i kiah!!!

        17

        0
        • Mata Ke Atas says:

          terbaru: geng2 lopak dok puji2 si zul agar menjadi…..
          hahaha

          26

          3
        • Anonymous says:

          …..dan si Lopak pun dah mula merenyam kembali. :(((

          17

          -1
        • lalalala says:

          Yay…BR1M dah masok……hahahaha kita enjoy!

          5

          3
        • Katakan NO pada Hajah Keladi Hutan says:

          Fazura-Fattah…momen indah.
          Neelofa-Zul…momen birah!!!

          36

          3
        • Anti Hajah Gedik says:

          tengok fattura…AWWW!
          tengok zulofa…EUWWW!!!

          15

          0
        • Cisss says:

          Ramai patjura kat sini. Mana2 puji patjura like banyak. Mana2 hentam patjura pun dislike banyak. Mana2 puji lopak dislike banyak. Mana2 hentam lopak like banyak. Hebat. Komen pun hentam lopak je. Korang yakinke semua yg mengata jura tu peminat lopak? Tak kan. Korang ingat semua suka ke jura tu? Korang tak cek betul2 komen kat ig. Ada jugak komen peminat pattah tak suka jura. Ada jugak komen peminat sherry tak suka jura. Ofcourse peminat lopak pun sama. Selebihnya memang yg tak suka jura je pun yg takde kaitan dgn pattah mahupun lopak. Tapi lopak juga korang salahkan. Lopak dah kata jgn kaitkan dia dgn pattah lagi tapi siapa yg tak move on? Lopattah yg tak move on. Kenapa bawak sekali nama lopak? Siapa lagi busuk hati berkarat sekarang? Alahaiii bila komen mcmni kena tuduh pulak aku peminat lopak.

          2

          0
        • Anonymous says:

          Lofa aku ok lagi, yg nyampah tu peminat dia yg jenis2 aduhaii hahaha. Yg malangnya peminat dia yg jenis okay dan cool pun terpalit sama gara2 satu kapal dgn peminat yg beraura menggelikan tu. Aku yg x minat fattzura ni pun boleh jadi suka kpd dorang gara2 peminat2 bodoh neelofa tu la.

          5

          2
        • Anonymous says:

          Mana gosip pilem Aliff Syukri yng flop di panggung? 69k je kutipan? Nara ni slow larrr..

          0

          0
      • Anonymous says:

        Doa2 kan Lopak segera berjodoh. Sebelum jadi pelik…:((

        30

        1
      • Anonymous says:

        Move lah korang dr kaitkan Lofa. Dia dah seronok2 peluk Zuripin, yang korang still stuck Lofa & Fattah ni kenapa? & abam Nara, agak2 berapa lama nak siarkan psl fatzura ni? Nak set alarm. Taknak bukak BN buat sementara waktu.

        8

        4
    • tanya je says:

      lepas ni garenti peminat2 psiko lopak nk buat solat hajat supaya idola mereka tu melekat sama si zul…
      ko rasa???
      hahahaha

      43

      1
    • Anonymous says:

      Nara memang suka bodoh2kan pembaca BN..happylah tu tgk orang2 komen.
      Meluat aku tgk 2 ekoq ni..pas tu peminat dorang sibuk mengejek2 peminat lopa..
      Sebenarnyakan..yg komen kt sini pun bukan ramai pun peminat lopa..lagi2 aku tk berkenan langsung di blowjob ni..dan lopa not my taste..
      So moral of the story yg kutuk2 kt sini tk semestinya peminat lopa..cuma orang dh meluat sagt2lah dgn 2 artis suam2 kuku ni..faham?

      18

      2
    • too much of good thing is bad says:

      Bila nk berenti arkitel fazura fatah ni. Too much la..Chocolate indulgence klu favret pun, klu hari2 mual gak..

      4

      1
  2. Anonymous says:

    X jemu tengok diaorang.,,, malam2 dok skodeng fattah punya IG.

    14

    5
  3. Celap celup celop says:

    Masih nak ala2 puteri permaisuri gitewww! Yelah… Kempunan nak ada title “Cik Puan” dulu kan. Tak menjadi dgn TMJ(Tunku Mahkota Johor). Dengan TMJ(Tah Min Je) yg sorang ni pun jadilah permaisurirumahtangga.

    TMJ original – Tunku Mahkota Johor

    TMJ celup – fa(T)tah a(M)in (J)e

    8

    37
    • bukan fan fattura says:

      yg hati je berkarat dok korek cerita2 lama. ni dikira sakit otak juga ni.
      hati busuk punya species. species macam ni sampai ke tua x bahagia.
      kesian ko….

      52

      2
    • amy sentul says:

      mesti geng2 khan hidung mcm berung belatok taliban tu kan…hahaha

      15

      0
    • Anonymous says:

      merangkak ko di akhirat kelak mengata org..

      2

      -1
    • Anonymous says:

      Memang kempunanlah tu sampai mengidam kwin ala2 anak raja..
      Artis sengkek tkde class macm nilah..
      Nasib baik TMJ tk kwin dgn jura..nama baik kerabat jatuh nnti..atas perbuatan blowjob si jura..tk caya gi google fazura blowjob..tapi mati2 tk ngaku..ingt orang bodoh ke apa..

      4

      21
      • Anonymous says:

        Peminat Lopak berhati karat…terbukti!!!

        7

        2
      • iLike says:

        Peminat2 Lopak…byk nya yng sakit otak. Simpati i..

        4

        2
      • Anonymous says:

        rakyat mesia terima jura balik sebab patah amin je, bukan sebab jura tu baik pun. si fake busuk hati, sama je dengan peminat2 dia. dulu dikutuk2 jura, sekarang dipuji2 melangit. depan kamera je acah2 suci, sopan konon. lepas ada orang tegur dah lama tak balik rumah mentua, baru acah2 nk tunjuk baik dengan mentua. memang fake betul. tengok dengan siapa dia berkawan pun dah tau si fake tu macamna. dari PA sampai kawan2 dia pun semua fake, bapok bodoh nak mampus! nasib la kau patah, jangan berjangkit penyakit fake dari bini kau sudah.

        3

        3
      • Alip Syuk says:

        Ni mst lopak menyamar jd org awam kn? Hahahaha ngaku je r. Sibuk btol kau nk cri kerabat smpai xkwin2. Fitnah org blowjob lg. Elok mati je r kau ni.

        3

        0
    • Gigih says:

      Gigih giler siap nak explain TahMinJe die tu stands for ape.. Kihkihkih

      16

      0
    • Lol says:

      Fan Lopak pakat2 bernanah! Lucu baca….

      12

      1
    • Anonymous says:

      berusaha ko kn mcari sama TMJ kt nama Fattah.. x baik btl la.. apa la ko nie..sedih!!!

      3

      3
  4. Anonymous says:

    ooooo…patut la si lopak bersuap-suap sama zul….
    hahahah..inilah puncanya yer?

    31

    1
    • ohooiii says:

      berenti la kaitkan nama si lofa tu dlm kesah dieorg berdua ni..tak muak ke asik dok ckp psl tu je…ape benda la…cuba kalau fmly ko kne org dok bercakap2,ko rasa???si fattah dgn fazura ni dh bahagia dh pun..baik doakan je..si lofa biar la die cr kebahagiaan die sndr..xyh nk cite2 pasal yg lepas dh..cuba kalau ko kt tmpt dieorg..ape ko rs org ckp mcm2..??berenti la jd bangang ni…

      bkn peminat lofa
      bkn peminat fattzura
      aku doakan semua..

      13

      2
    • najeeb says:

      gang hajah keladi hutan menyalak hari ni…mcm anjing nmpk hantu gituuuu!!!

      4

      0
  5. Nd says:

    Sooooooooo sweettttttttt. . Moga kekal hingga ke jannah. . Bersemut hp aku ni haaaa. . .

    4

    0
  6. Anonymous says:

    pandai bella…amik pic bahagian ni je hehe..sbb nanti org akan kecam..bijak strategi hahaha..dlm video ni banyak part..asal bahagian ni je dsnapshot?strategi orang nak bagi orang kutuk..hahaha

    3

    0
  7. Anonymous says:

    Gambar jimak tiada? Pra jimak pun ok…. nanti follower blh jadikan contoh dari pattah dan kimk

    2

    6
  8. Anonymous says:

    haters kt atas dan mula panas pungkor…….

    6

    0
  9. Anonymous says:

    DAN SI LOPAK PUN MULA MERENYAM SAMA SI ZUL……KAHX3

    17

    0
  10. Anonymous says:

    brim dah masok???? OMG!!!

    3

    0
  11. Indonenong says:

    Seperti lagu dangdut Dewi Persik ” Indah Pada Waktunya “…terasa indah semua yg merasakan diawal pernikahan…. Tapi hemat saya kalo video yg bersifat pribadi alangkah bagusnya kalo disimpan buat koleksi sendiri….tak perlu di upload… Penggemar Fazura akan tetap mengenang beliau sebagai artis multi talenta serba bisa… Biarlah urusan privasi hanya milik sendiri dan hasil seni wajib dikongsi….

    7

    1
  12. Pikio pikio says:

    Bior le sikat rambut Fattah tu bagi nmpak kemas dan rapi sikit. Ni rambut kusai masai mcm baru lepas cari kutu

    0

    1
  13. Anonymous says:

    Menanah mata fan Lopak. Lawak..lawak!!

    1

    0
  14. WickEd says:

    Hmmm……manis bagus tapi jgn lupa bahaya manis nanti diabetes la pulak…tak minat Lofa tapi rasa loya dok…gila…gila nanti berpisah video dishare ni kan malu…tak fikir jauh ni…yg sebut manis2 gula2 bersemut2 mesti yg mengong…selagi suka korang jilat la

    4

    0
  15. Funny! says:

    Fans Lopak mengalami virus kemurungan ke???

    I think so…

    11

    0
  16. Sue says:

    Fans Lopak…tak Islamik langsung. Buat malu la weyyy!!!

    2

    0
  17. Anonymous says:

    Fans lofa gigih komen alololo sweetnye lofa dgn jul ripin itu laa ini laa, naik muntah aku bace komen fan batak lofa, fan batak fattzura pon xde gigih nak komen bende2 yg merapu x masuk akal sampai geli den nak scroll bace. korang gigih sokong ape yg lofa buat kesian fan dah dibuta tulikan ape yg x manis sebagai ikon bertudung itu laa yg gigih diorg sokong

    6

    0
  18. Lorat says:

    Si Hajah Keladi Hutan pun mula bersuap-suap dgn si Zul bagai.. Zzz

    11

    0
  19. Anonymous says:

    Tu lah.. apa masalah fanatic lofa ni ye sampai delusional melampau. Dah malu ke sebab x dapat Fattah sampai desperate nak jodoh kan dengan mana2 lelaki? And lofa pun wats up with her… lain macam sangat sejak kaya raya ni… bakat tak seberapa pun…bts ntah apa2 tu yang banyak. saiko ke apa diaorang sejak putus dgn Fattah.

    2

    2
  20. Anonymous says:

    hahaha panas laa peminat lofa bila tgk video fattah dan fazura ni. yela sebab dah sah, boleh laa gesel2 bdn, laga2 pipi. tapi lofa pon taknak kalah, nk juga gesel2 bdn walupon x sah lgi. hahaha kita tgk je la lofa dgn zul nnti, tp bagi aq lofa dgn zul tak sesuai. zul bdn besar giler dan tinggi. lofa kecik je, tgk zul pon mendongak. lagi pun zul jenis habis situ je, sbb dh byk sgt heroin pernah berlakon dgn zul. even nmpk mesra kt set mcm dgn ayda jebat tu tp mmg habis situ je.

    2

    0
  21. Anonymous says:

    Zul rifin? Nk minat ap kt die…gf sndri pon x back up dlu mse kes ngn kamal adli..x gentleman lah….hrp bodi je.amek la hajjah oi…..

    2

    0
  22. Anonymous says:

    Biar kan haters mengutuk. Tu semua pro Lopak. Biar semua tahu betapa low class nya peminat2 dia…

    3

    1
  23. boo says:

    show off je keje…muak!!!!!!!

    0

    1
  24. Anonymous says:

    Aku kalu topik Neelofa tak hingin nak komen. Tapi peminat2 Lofa sangat teringin nak komen dlm topik2 #Fattura!
    Pelik sungguh ye dok…mcm budak2 kurang minum susu!

    9

    0
  25. Anonymous says:

    I like…awwww…

    1

    0
  26. Anonymous says:

    yg aku x phmnye fan lofa ni semacam gigih die, lofa buat bende memalukan pon diorg kemain support abes, lofa pakai kain skirt nampak kaki sejengkal pon kemain puji, serius x paham aku fanatik kalah kpoppers

    2

    0
  27. Pikio pikio says:

    What are you then? Helo you are not really a fan of Fattzura. Instead you are FaRTzura. It is Fattzura’s happy moments. Why spoil it by dragging Lofa or anyone”s name into this …..

    0

    0
    • Anonymous says:

      don’t blame.. fans lofuck mcm keling meroyan in here tgk Nara post fattzura kawin.. what those bitch then? bitch always being bitches.. while lofucking happily sell ‘tetek’ to jul for chemistry..

      0

      0
  28. Sesiapa jeeeeeee says:

    Kat IG penuh pasal fattzura , bosan lah nara

    0

    0
  29. Rania says:

    Video romen xnak upload ke baru la sweet diabetes . .bkn takat sweet semut . Jgn esok2 bercerai geng bersemut pecah 2 nak sokong patah Amin lagak suci tapi peluk gak sblm kawin dlm bilik hotel atau nak sokong kak kimk yg dulu busuk giler imej .disucikan Oleh pattah huhu . . Randy mana randy

    1

    1
    • Anonymous says:

      video tu org dh kawin… yg zaman shahnaz belum kawin dh post ig tetek janda terletak di dada.. cermin diri skit sblm fitnah org.. mcm keling meroyan..

      0

      0
  30. kakakmelahardariistana says:

    kesiannya..dah tua2 bangka tu nak pelamin ala disneyland.. konon2 kawin dengan putera raja la… siap ada background hitam bling2lagi ala2 bintang berkerlipan. sape buat pelamin ni sedih nau nau??? oh akak lupa mgkn fattzura yg nak pelamin gitu. nampak sangat impian nak kawin anak raja tak kesampaian.. dpt bang patah pon xpela janji kena kawin jgk depan disneyland. even istana pelsu. wakakaka.. adui..try hard sgt ko ni fattzura. anak raja pon tak buat pelamin istana disneyland dihiasi kain hitam bercorak bling2 bintang kak! apalah ada pada anak raja, ko ingat kawin org biasa tak boleh bahagia ke fazura.. realistik la sikit sedarla diri dah tua… doorgift pon bentuk kereta kuda, nampak jelas ye kekempunan sheols nak kawin anak raja.. sorry to say

    0

    1
  31. Anonymous says:

    alaaaa… sebelum ni pajura pun perasan jugak dgn shaheizy sam.. syok sendiri.. tak jemput pun kwn tu p wedding dia.. lol!

    0

    1
  32. dalita says:

    comella Fazura ni..

    1

    0

Leave a Comment

Optional