(VIDEO) “Dia Campak Apa?” – Terjaga Dari Tidur, Wanita Terkejut Nampak Wanita Serba Putih Depan Rumah

Kehidupan

(VIDEO) “Dia Campak Apa?” – Terjaga Dari Tidur, Wanita Terkejut Nampak Wanita Serba Putih Depan Rumah

Baru-baru ini tular di applikasi TikTok, hantaran video oleh seorang pengguna dikenali sebagai Ana yang terkejut apabila melihat seorang wanita berpakaian serba putih berada di hadapan rumahnya.

Menerusi video tersebut, Ana yang terjaga dari tidur akibat terdengar bunyi enjin kereta yang kuat serta bunyi anjing menyalak terkejut apabila ternampak wanita misteri itu di luar tingkap biliknya.

Advertisement

Lebih menakutkan, wanita itu seperti sedang melemparkan ‘sesuatu’ di hadapan rumahnya pada pukul 2.35 pagi.

tabur

Ya Allah! apa yang kau lempar depan rumah aku pagi-pagi buta ni? Astagfirullah..

Dalam pada itu, Ana yang masih terkejut dengan kejadian itu turut berdoa agar dia, anak-anak, dan suami terlindung daripada perubatan keji manusia.

Allah nak tunjuk, ada orang buat khianat dekat family aku. Korang rasa apa yang perempuan tu campak ke rumah aku? Patut ke aku pergi buat report? Rasa terancam..

@n.shzana

Korg rasa apa yg Perempuan tu campak ke rumah aku?? Kaki tgn aku menggeletar terkejut. Ya ALLAH,. Semoga Allah lindungi aku, ank2 dan suami dr perubatan keji manusia durjana ni. Patut ke aku g buat report? Rase terancam..???????? ????????? ???? ???????????? ???????????? ???????? ????????? ????? ?????? ??? ??????? ???? ????????? ????? ?????? ???????????? ????? ?????? ??? ???????? ?????? ??????????????(Yunus 10:81) #khianat #fypage #tolongfyp #malaysia #natizen #fyp??viral #fypdongggggggg

? Amityville Horror – Scary Halloween Sound Effects – Halloween Sound Effects

Meninjau di ruangan komen, rata-rata orang ramai turut memberi pelbagai reaksi, ada yang memaklumkan bahawa wanita itu mungkin menabur tanah kubur dipercayai sihir untuk memecah belahkan keluarga.

Ini sihir untuk buat ahli keluarga jadi tak tenteram, gaduh dan akhirnya penceraian. – Netizen.

Selain itu, ada juga yang berkongsi cara bagi membatalkan perbuatan sihir tersebut selain menyarankan untuk memanggil ustaz.

Pagi nanti jirus dengan air panas, seeloknya air bacaan Yasin, sambil jirus dan cuci selawat ke atas Nabi SAW dan niat mohon pada Allah hindari sihir atau khianat,” tulis seorang pengguna TikTok.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

8 bulan lalu

"Mula Pegang Dah Rasa Pelik.." - Wanita Terbeli 'Panadol Fake', Siap Rasa Berdebu

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : TikTok

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...