(VIDEO) “Bilal Darkweb” – Kongsi Gaya Tidur Mata Ditutup Bantal, Ramai Sindir Neelofa?

Hiburan

(VIDEO) “Bilal Darkweb” – Kongsi Gaya Tidur Mata Ditutup Bantal, Ramai Sindir Neelofa?

Sebelum ini, kecoh di media sosial mengenai sebuah hantaran yang dimuat naik di laman Instagram oleh selebriti terkenal, Noor Neelofa memaparkan anak sulungnya, Bilal.

Menerusi hantaran tersebut, Neelofa telah berkongsi sipi-sipi wajah anaknya yang sedang tidur dengan matanya tertutup dengan bantal yang sekaligus mencuri perhatian orang ramai.

Advertisement

Namun, perkongsian itu telah menerima kecaman daripada netizen yang sekan-akan sudah meluat dengan tindakan usahawan itu.

Bukan itu sahaja, beberapa influencer turut tidak ketinggalan menghasilkan video parodi tidur di dalam kereta sambil meletakkan bantal pada bahagian mata seperti memberi sindiran kepada selebriti itu.

Tidur, bukan tutup hidung tauuu.. 6 bulan. Lagi 6 bulan InsyaAllah genap 44 tahun.

Malah, seorang lagi influencer TikTok dikenali sebagai Apan Malek juga berkongsi video memaparkan dirinya melakukan gaya tidur yang sama.

Allhamdullilah, genap 6bulan lagi saya cukup 32tahun.

@apanmalek

Allhamdullilah, genap 6bulan lagi saya cukup 32tahun #fyp?

? Di Luar Kemampuanku – Ukays

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen turut terhibur melihat parodi yang dilakukan oleh influencer tersebut dan seakan-akan faham dengan sindiran yang cuba disampaikan.

Sampai besar tak dapat tengok muka bilal – netizen.

“Hahahah ni bilal darkweb,” tulis seorang pengguna TikTok.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

neelofa bilal
4 bulan lalu

"Biarlah Saya Nak Post Apa Pun.." - Ramai 'Rengsa' Tayang Bilal Tapi Sorok Muka, Neelofa Jawab Sindiran Netizen

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

1 Comment

  1. Fan Beautifulnara dr zaman abang nara

    August 2, 2022 at 4:32 pm

    kenapa wartawan beautifulnara ni buat berita dari sumber socmed shj? tak turun ke lapangan interview direct artis2 ke?

    kalau nk terus sustain dn tarik views… kena kerja keras sikit cari news..

    sumber dari socmed bukan news… informasi separuh masak je.. rasa buang masa bila bace berita di beautifulnara..

    sekadar cadangan untuk penambahbaikan..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...