“Biarlah Saya Nak Post Apa Pun..” – Ramai ‘Rengsa’ Tayang Bilal Tapi Sorok Muka, Neelofa Jawab Sindiran Netizen

Hiburan

“Biarlah Saya Nak Post Apa Pun..” – Ramai ‘Rengsa’ Tayang Bilal Tapi Sorok Muka, Neelofa Jawab Sindiran Netizen

Selebriti terkenal, Noor Neelofa dan juga suami, Haris Ismail berkata mereka berdua kehilangan kata-kata apabila berkongsi mengenai anak sulung, Muhammad Bilal kepada peminat.

Kata Neelofa, dia sebagai ibu mendoakan yang terbaik untuk Bilal dan juga anak-anak kecil di luar sana.

Advertisement

Rasa kasih dan penghargaan itu turut dikongsikan usahawan itu di Instagram miliknya untuk tatapan peminat.

Dalam hantaran terbaru itu, Neelofa ada berkongsikan sipi-sipi wajah si kecil itu yang sedang tidur dengan matanya tertutup bantal yang sekaligus mencuri perhatian peminat.

Namun begitu, perkongsian tersebut nampaknya tidak disenangi sesetengah orang yang berasa ‘meluat’ kerana tindakan Neelofa berkongsi gambar anak tapi seakan-akan menyorok muka pula.

Neelofa bilalSumber : Facebook  

Entah siapa-siapa nak tengok, entah siapa-siapa yang teruja nak tengok anak dia. Tak tahu ke orang dah bosan? – netizen

Enggan mendiamkan diri, Neelofa tampil membidas kenyataan netizen dan mempertahankan tindakannya itu.

Biarlah saya nak post apa pun. Sampai masa nanti saya tunjuk.

Terdahulu, Neelofa dan Haris ada menyatakan pendirian untuk tidak mendedahkan wajah anak mereka sehingga tiba masa yang sesuai.

4 bulan lalu

"Memang Beranak Sebab Nak Buat 'Content' Ke?" - Individu Dikecam Netizen, Tak Puas Hati Neelofa 'Upload' Gambar Bilal

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Facebook

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

2 Comments

  1. netizen

    August 2, 2022 at 8:12 am

    hahaha sukahati dia lah. IG die. netizen sekarang memang banyak toxic eah

  2. Anonymous

    August 1, 2022 at 2:36 pm

    kalau tak nak post gambar anak, kau ada hak tak post.
    pelik pulak macam cakap tak nak post, lepas tu post sikit2, tunjuk, tapi gambar sekerat-kerat

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...