Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

(Video) BCL & Ashraff Sinclair

Kena tengok sampai habis tau utk melihat kecomelan pasangan ini…Thanks to Mimie yg telah email kami.

Advertisement

Juicy Couture Lock-It Dream It Bag dalam gambar kat atas tue memang nampak menarik dan tertarik. Memang sesuai kalau dipakai oleh pembaca-pembaca perempuan BeautifulNara.com. Paling best, harga beg nie pun dah murah. Dari USD 268 dah ada diskaun jadi USD 201 jer. Kalau berminat nak tengok, boleh ushar beg Juicy Couture nie kat sini.

Disebabkan beg ini hanya boleh dihantar ke alamat di Amerika Syarikat jer, time inilah penggunaan vsHub sangat-sangat berguna. Korang daftar dulu dengan vsHub untuk dapatkan alamat di US, dan nanti masa beli beg Juicy Couture tue, just letak address US yang diberi oleh vsHub nanti.

Paling best kesemua penghantaran dari US ke depan pintu rumah anda akan diuruskan oleh vsHub. Korang cuma perlu daftar vsHub, shopping beg Juicy Couture tue, isi alamat US yang diberi oleh vsHub dan tunggu beg korang sampai. Senang kan?

Kalau tak faham boleh baca entri kami pasal vsHub di sini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top