“Ujian Akhir Zaman” – Menangis Dalam ‘Live’, Ustazah Asma Tak Tahan Dikecam Berterusan Tanpa Sebab

Hiburan

“Ujian Akhir Zaman” – Menangis Dalam ‘Live’, Ustazah Asma Tak Tahan Dikecam Berterusan Tanpa Sebab

Pendakwah bebas iaitu Ustazah Asma’ Harun sering dilihat lantang memberi teguran mengenai apa-apa isu yang berkaitan agama dan industri dunia hiburan.

Namun, baru-baru ini Ustazah Asma’ telah membuat ceramah menerusi sesi live di TikTok miliknya dan meluahkan rasa sebak apabila dia dikecam hebat gara-gara sekeping gambar bersama anak orang kenamaan atau VIP.

Advertisement

Menerusi video tersebut, Ustazah Azma’ tidak dapat menahan tangisan kerana menerima kecaman bertubi-tubi dan dilihat berkali-kali mengesat air matanya menggunakan tisu dan cuba untuk mengawal emosi.

Sampai hari ini, saya dikata tali barut, penjual agama, penunggang agama, hipokrit, lepastu dimaki hamun dengan segala jenis binatang. Apa yang kalian buat sebenarnya?

@wawaygmanis1601hijab

Jgnla kita terpedaya dgn hasutan Fitnah#IniZamanFitnah#SemogaAllahLindungiKitaSemua #SayangUstazah#fyp

? original sound – wawaygmanis1601 – wawaygmanis1601

Meninjau di ruangan komen, perkongsian video itu telah mendapat pelbagai reaksi daripada orang ramai yang rata-ratanya turut bersimpati melihat ujian yang dihadapai oleh Ustazah Asma’ dalam berdakwah.

Malah, ada juga yang memberi kata-kata semangat dan mendoakan agar beliau sentiasa diberikan kekuatan untuk terus berdakwah.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

3 bulan lalu

"Tak Tahu Hujung Pangkal Senyap" - Tegur Rakyat Gembira Najib Dipenjara, Netizen Minta Ustazah Asma 'Diam'

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : TikTok

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

1 Comment

  1. anonymous

    September 12, 2022 at 2:48 pm

    tak betol semua ni ulama kalau benar tak payah la nak glamer media sosial semua buat tambah dosa lagi ada kau boeh je anonymous.dok sebok retis sana sini haa kena kecam ‘koyak’ timbul lah segala pitnah lepas tu disebabkan kau

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...