Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tunjuk Bukti Suami Saya Nak Penjarakan Elly Mazlein – Faye Kusairi

Beberapa hari lalu, netizen terkejut dengan pendedahan Elly Mazlein yang mendakwa bekas suaminya, Azmi Hatta mahu beliau dipenjarakan dan menuduh dirinya sebagai seorang ibu yang tidak bertanggungjawab.

Advertisement

Konflik mereka ini mencetuskan kontroversi hangat dan kali ini isteri Azmi iaitu Faye Kusairi sudah mula bersuara apabila dikritik dan dihimpit pelbagai persoalan.

Faye nampaknya mempertahankan suaminya dan meminta Elly mengemukakan bukti yang kukuh disebalik semua dakwaan ke atas Azmi.


Terdahulu, Elly turut meluahkan rasa terkilan dan kecewa dengan sikap Azmi yang tidak memberikan nafkah kepada anak mereka, Putri Sara Sefhia.  Mahkamah Rendah Syariah Sepang mengeluarkan perintah supaya Azmi membayar nafkah bulanan kepada anaknya sebanyak RM1,500 pada 12 Oktober tahun lalu. Azmi dan Elly sah bercerai pada 15 Oktober 2015. Kemudian pengarah itu mendirikan rumah tangga bersama pelakon Faye Kusairi pada 9 April 2017.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 Comments

  1. kak_lina_pompang

    May 24, 2018 at 8:38 am

    aku dl kesian sgt dgn kak lina ni tp aku mula rasa yg kak lina pompom ni makin lama makin fake..sorry kalau korang xpercaya..aku bukan nk sebelah mana2 pihak tp dr body language dia aku dpt agak dia hanya pura2 meraih simpati sbb bg aku kalau dia kata laki dia xpernah dtg jenguk anak..xpernah bg nafkah pd anak then mcmna yg laki dia tau dia mengabaikan sephia plak..laki dia ada pasang cctv kat umah dia ka? dan kalau didapati mengabaikan anak pn xsmpai kena penjara pun..plg tidak hak penjagaan bertukar je ke bekas suami.. kalau dh nama pn pelakon..xmustahil dia blh lakonkan pelbagai watak utk meraih simpati org ramai..

    • Enaz

      May 24, 2018 at 8:52 am

      video latest dia yang menangis baru2 ni nampak sgt mcm dibuat2…

      ramai marah faye.. tp btol la cara dia respond.. dak nurizwana tu yg pegi tanya dkat IG faye dah knapa? knapa dia x direct tanya dkaz azmi? nampak sgt cuba jadi batu api.. sekurang2nya faye xkuarkan statement batu api..dia suh siasat dlu..cri bukti..

      xsebelahkan faye pn.. tp nampak mcm lina pompom2 tu mula fake.. nama pn pelakon, wajibla pandai acting.

    • ara

      May 24, 2018 at 12:09 pm

      Elly nampak mengada sangat buat2 manja. At least Faye tak keluarkan any kenyataan yang backup diri sendiri mcm jering and sindir2 pihak sana lepas kawen. (Maybe la sebab tak pernah pula tengok / gosip keluar pasal tu)

  2. Anonymous

    May 24, 2018 at 8:28 am

    dah mula belagak ayam betina faye ni..tak sedor diri dah lah ambik laki orang..tengokler muka kat cermin tu..tak payahlah nak mengata org ..dolo dolo ko faye tu tau si lelaki ni laki orang tapi masih jer nak mengorat … aper kes? dah tau laki orang jauhkan la diri tu..ini idak mmg sengaja mengateyy…

  3. ntahhh

    May 24, 2018 at 8:26 am

    eiii…berlagaknye ayat ko faye oiiii…mentang2lah ko rapat ngan anak2 n ex wife si jemik tu….konon acah2 bgslah sbb ms jemik ngan elly x pernh pon elly share psl anak tiri die…tp ngan ko rapat…poyo jela faye oiii…org x bodo ar..konon rapat ngan jemik lps die berpisah konon…x lm pastu kawen…nampk beno nipunye…biasalah artis…kaki kencing dh sebati ngan diri diorg…hahahhaha…opsss,emos plk

  4. ciK piNgu

    May 24, 2018 at 8:10 am

    ko ckp besar eh faye. nt jemi cari lain ak nk tgk ko meroyan ke tak. ak angin plk bc dia bidas penanya tu “awak hakim yg dilantik ke bla bla bla” eh eh dia ni mmg nk kena hentam ke netizen kaw2 ke? ko nk nasib sama mcm jering-kude?

    ko mmg dah x laku tp ko kena ingat kalau jemi pun turut sama x laku agak2 korang nk hidup mcm mane?

    oh lupa jwpn standard retis “rezeki kami sekeluarga tetap mencurah2 takde terkesan sikit pun ngn kontroversi yg melanda. keluarga dan peminat masih ramai yg suopport kami yadda yadda yadda”

  5. Anonymous

    May 24, 2018 at 4:52 am

    Faye ni bukan org sarawak ke… dah jadi org semananjung cara dia tulis ‘dok’ sana sini…. balit sarawak lah….. bagi makan bujang senang di rejang…. kau sendiri pun mcm jering org boikot sana sini… laki kau pun dayus mcm ude x tau bimbing isteri…… yg penting ganti2 perempuan… jga2 je kanser servik lelaki byk pakai perempuan bawa petaka kepada perempuan…

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top
x
Puasa Barakah Bersama