May 21st, 2018

Penyanyi Elly Mazlein sebentar tadi memuat naik video yang agak mengejutkan dengan mendedahkan bekas suaminya itu ingin memenjarakan beliau atas alasan mendakwa Elly sebagai seorang ibu yang tidak bertanggungjawab.

Walaubagaimanapun, mujurlah perkara tersebut tidak akan berlaku apabila mahkamah telah menolak tuntutan bekas suaminya itu. Elly merasa syukur kerana keadilan berpihak kepada dirinya.

Dalam pada itu, Elly turut mempersoalkan mengapa Azmi tergamak untuk memisahkan seorang ibu dengan anaknya. Elly terkilan dan kecewa betapa susahnya  bekas suaminya itu menunaikan nafkah yang tidak besar jumlahnya serta masih ingin terus menyiksa kehidupan beliau dan anak perempuan mereka, Putri Sara Sefhia.

Jika perkahwinan terdahulu tidak menjadi, janganlah biarkan anak pula yang menjadi mangsa. Sebagai seorang bapa, cubalah bertanggungjawab untuk memberikan nafkah yang wajib ke atas anak anda.  Kami harap segala urusan Elly untuk mendapatkan hak anaknya itu berjalan dengan lancar dan dipermudahkan. Kekal tabah menghadapi dugaan demi anak tercinta.


52 responses to “(VIDEO) Elly Mazlein Dakwa Bekas Suami Ingin Penjarakan Dirinya?”

  1. Yekeni says:

    Oh so the very powerful this person think he is eh… (english mmg sengaja di bertaburkan)… boleh suruh mahkamah penjara bagai hahaha…

    In singapore, kalau lelaki tak boleh bayar nafkah anak dgn tidak bekerja dan tidak berusaha walaupun dia sihat boleh bekerja, boleh ke penjara…

  2. wina says:

    Ramai sangat org back up DSN. Derma lah , hadiah lah, pinjam member lah.
    Sng citer cmni lah.. kalau x salah.. knp pecat terlalu ramai org? Peguam Negara, Gabenor Bank Negara, Pegawai2 SPRM, and lps Tun dpt mandat, ramai2 pakat resign. Ermmmm.. apa maknanya tu?

  3. Anonymous says:

    hahaha..bguslah kalau dh menang..aku pun merasa nikmatnyer seperti kamu.Tidak kira anda undi siapa..pemerintah tengah menyemai benih, nnti rakyat dpt manisnya walaupun anda seorg di sebelah PH seorg di sebelah Pmbangkang baru..kita sama2 dpt nikmat. Sebelum tu pun begitu jugakkn.
    Undg2 ada x perlu takut, yg salah tgkp, x salah bebaskanlh.
    Haripun bkn selalu cerah, kekadang ada hujan, mendung, ribut dn petir.

  4. Puteri Umno Yang Terbuang says:

    Perkataan “move on” lately ni sangat kerap digunakan.

Loading...