September 3rd, 2012

Pagi hari ini, kita dikejutkan dengan permohonan cerai yang telah difailkan oleh isteri Sham Kamikaze, Farazila Abdul Jabar. Tidak lama selepas itu, Sham Kamikaze menerusi Facebook rasminya telah pun meminta peminatnya agar bersabar dan menunggu kenyataan rasmi daripadanya.

sham kamikaze

Selain itu Sham Kamikaze juga turut berharap agar tidak ada pihak yang membuat spekulasi dan tohmahan tentang rumahtangganya. Sham juga turut meminta peminatnya mendoakan yang terbaik.

sham kamikaze

Abang Nara rasa Sham Kamikaze perlu segera membuat kenyataan rasmi berkaitan dengan isu penceraian ini untuk cepat-cepat menjelaskan apa yang telah berlaku. Apa pun sama-samalah kita doakan agar Sham dan isterinya dapat segera menyelesaikan masalah rumah tangga mereka secepat mungkin. Semoga keputusan yang diambil memberi kebaikan kepada semua pihak.


62 responses to “Tunggu Kenyataan Rasmi Daripada Saya – Sham Kamikaze”

  1. Bengang says:

    siapa sham ni..popular ke dia ni..setahu aku dia ni suam2 kuku jer..x popular mane pn..dh la x ensem..biasanya org alim cam dia ni walau wat x baik pn nanti ayat atau statement dia wat mesti cair pnya..org mcm ni pndi berkata2..kata org pijak semut pn x mti..

  2. maruku says:

    Statement gabra lah tu! Mcm bagus.. Jantan gila seks semata2 ! Dayus, kawin first time sorok2, kawin second time pun diam2, tipu bini plak tu, last2 bini no.2 ko tu meracau kat twitter sapa yang malu? Padan muka ! Jantan dayus

  3. N says:

    rasenye x prlu la Sham bg pnjelasan. nanti jd cam kes Rita & Aidil yg x abis2. sorang kuarkn statement ni yg sorang balas balik konon nak bg pnjelasan. kalau da x boleh tu baik cerai je. mulekn idop baru ape susah. bende kalau betul lama2 bleh senyap la. susahkn diri brgaduh mau pulak. hmmm…

Loading...