Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tunggu Kenyataan Rasmi Daripada Saya – Sham Kamikaze

Pagi hari ini, kita dikejutkan dengan permohonan cerai yang telah difailkan oleh isteri Sham Kamikaze, Farazila Abdul Jabar. Tidak lama selepas itu, Sham Kamikaze menerusi Facebook rasminya telah pun meminta peminatnya agar bersabar dan menunggu kenyataan rasmi daripadanya.

sham kamikaze

Advertisement

Selain itu Sham Kamikaze juga turut berharap agar tidak ada pihak yang membuat spekulasi dan tohmahan tentang rumahtangganya. Sham juga turut meminta peminatnya mendoakan yang terbaik.

sham kamikaze

Abang Nara rasa Sham Kamikaze perlu segera membuat kenyataan rasmi berkaitan dengan isu penceraian ini untuk cepat-cepat menjelaskan apa yang telah berlaku. Apa pun sama-samalah kita doakan agar Sham dan isterinya dapat segera menyelesaikan masalah rumah tangga mereka secepat mungkin. Semoga keputusan yang diambil memberi kebaikan kepada semua pihak.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

62 Comments

  1. Arab celup

    October 3, 2012 at 9:39 am

    Ya sheikh,ana tak sangka selera anta ni pada bunga tahi ayam berbeza dari mawar yang berduri.Bunga mawar yang berduri sanggup anta lepaskan tapi yang busuk seperti bunga tahi ayam yang anta pilih. MASYAALLAAAAAH…..

    • Anonymous

      October 4, 2012 at 7:50 am

      Jadi ,Betol la Sham Kamikaze tu dah kahwin 2 ye. Tapi kenapa nak nafikan lagi. Kalau betul dia dah kahwin dengan perempuan yg kata kecoh kat tweet tu, saya tak nak follow Sham lagi. Memalukan je..

  2. Terbongkar suda

    September 5, 2012 at 9:43 pm

    Masak la ko Sham nak jawab.. suruh tunggu statement rasmi konon.. last2 diam punya diam cerita dah jadi basi akhirnya mati mcmtue je sama mcm kes isteri kedua yg lepas.. kitorang da masak ngan ‘game plan’ ko dari dulu tue.. cuma skg lebih advance sebab menggunakan Hadith/Al Quran/ Sunnah untuk cover Pekung yg ko dah buat.. sebelum nie ko dah nafikan ko dah kawen dua kan siap ckp tue fitnah.?, takper kita tengok la nnt.. terlajak kata takleh nak reverse beb..~

  3. roshan

    September 5, 2012 at 11:45 am

    pengajaran kpd perempuan2 di luar sana – kalau bf anda ajak kawin sorok2, jgn diteruskan.

  4. Roses

    September 5, 2012 at 11:29 am

    Apa2 jer lah Sham oooiiii..!

  5. hamba allah

    September 4, 2012 at 10:02 pm

    korang ni kenapa ? nak tuduh tuduh org berlagak alim, korang tahu ke yg dye pura pura alim? dye baru je berubah ke jalan yang benar. kalau dye pura pura alim semua tu terpulang pada dia la. tp kite tak bole nak fitnah mcm tu aja. mana tahu kalau dye betul betul da berubah. sedarlah, menfitnah itu lebih buruk dari membunuh.

Loading...
To Top