Tular Video Bekas Suami Tak Bagi Peluk Anak, Rupa-Rupanya Ada Kisah Lain Di Sebaliknya

Gaya Hidup

Tular Video Bekas Suami Tak Bagi Peluk Anak, Rupa-Rupanya Ada Kisah Lain Di Sebaliknya

Baru-baru ini, tular di media sosial Twitter terutamanya apabila sebuah video memaparkan seorang lelaki dilihat tidak membenarkan seorang wanita untuk memeluk budak lelaki dipercayai anak mereka berdua.

2 bulan lalu

Dah 'Excited' Nak Bercuti? Ini Senarai 5 Hotel Dikatakan Berhantu Di Malaysia

Advertisement

Difahamkan, lelaki dan wanita tersebut berada di pejabat agama bagi menyelesaikan kes cerai dan hak penjagaan anak yang melibatkan mereka berdua.

Dalam video tersebut, lelaki tersebut dilihat berkeras dan enggan memberikan anak remaja itu disentuh oleh bekas isterinya namun akhirnya mengalah di hujung video.

Ia sekaligus menimbulkan perbalahan dalam kalangan netizen yang rata-rata merasakan lelaki itu tidak patut berkelakuan demikian seolah-olah sedang memutuskan silaturrahim di antara anak dan ibu.

Namun, kisah di sebalik tularnya video tersebut telah terbongkar hasil carian warga maya di media sosial.

Difahamkan, video itu dimuat naik wanita tersebut hanyalah sekadar untuk ‘content’ TikTok demi meraih tontonan umum.

 

Malah, turut tersebar mesej-mesej antara pasangan tersebut yang memaparkan wanita itu tidak mengaku kanak-kanak itu sebagai anaknya serta turut mendedahkan sikap tidak bertanggungjawab wanita tersebut ketika bergelar isteri.

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang meluahkan pendapat bahawa kes penceraian tidak patut dipertanggungjawabkan ke atas kaum lelaki sahaja malah ada juga wanita yang menjadi punca rumah tangga yang dibina berantakan sehingga terjadinya cerai.

Video tiktookSumber : Twitter  

Dalam pada itu, netizen turut menzahirkan rasa simpati terhadap nasib kanak-kanak tersebut yang pastinya tertekan dan sedih apabila terpaksa berhadapan dengan situasi seperti itu.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

3 Comments

  1. Anonymous

    October 16, 2021 at 9:33 am

    This is gross! Kesian budak tu & org yg share video ni pun (cikgu lak tu) x bertanggungjawab. X tau ke legality share any documented items without anyone consent, especially if ada minor? Dah la bdk ni akan malu, and worse, he is a minor. Someone with tik tok account, please report this content. Xkisah la ape issue parents die, bdk2 kene protect. Ni jd tontonan awam lak. Bygkan if its adik, abang, or anak2 sendiri. To this site’s admin, I hope that you know that you can get into a trouble in sharing minor video without their guardian content.

  2. Anonymous

    October 15, 2021 at 5:20 pm

    Siapa tu pakai tudung lengan bogel????? Kak lengan tu aurat yer rambut dah tutup lengan pun kena tutup Kak. Sekadar mengingatkan sesama Islam.

  3. Anonymous

    October 15, 2021 at 1:10 pm

    lambertttt la min.. dr awal sume dh tau

Leave a Reply to Anonymous Cancel reply

Loading...