Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Top 5 Gosip Terhangat Minggu Ini

Hai! Kembali lagi bersama kami di Beautifulnara untuk kita tampilkan senarai gosip dan kontroversi hangat sepanjang minggu ini.

Advertisement

Antara topik sensasi minggu ini berkaitan isu palsu, barangan kemas ‘fake’ dan kenyataan orang pun ada yang sekadar ingin mencetuskan gimik untuk filem.

Ada pula selebriti yang ‘kantoi’kan rakan sendiri sedang berpelukan dengan seorang penyanyi remaja. Nak melabur? Ketahui pelaburan kripto wang yang baru sahaja dilancarkan tetapi sebenarnya diharamkan dan tidak sah di sisi undang-undang.

Lebih panas lagi, seorang penyanyi lain yang lebih muda boleh kritik cara penjurian penyanyi nombor satu negara! Semuanya dalam senarai Top 5 Gosip Terhangat Minggu Ini. Jom layan dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Advertisement

1) ISMAIL IZZANI PELUK ZARINA ANJOULIE DI KELAB MALAM

Kontroversi mereka berdua berpelukan mesra didalam sebuah  kelab malam mula disebarkan oleh rakan Zarina sendiri iaitu pelakon Fathia Latiff. Aksi mereka itu mengundang kecaman netizen termasuklah penampilan Zarina yang tidak bertudung dan berpakaian seksi. Bukan itu sahaja, bagaimana seorang penyanyi remaja yang baru berusia 18 tahun boleh berhibur di kelab malam.

3) HAIRUL AZREEN CIPTA PUBLISITI MURAHAN KONON HAMPIR DICULIK

Hairul Azreen mengundang kemarahan orang ramai termasuk pihak Kawasan Keselamatan Khas Pantai Timur Sabah (ESSCOM) atas dakwaan beliau dan Ammar Alfian hampir diculik ketika menjalani penggambaran filem Paskal di sebuah pelantar minyak di Semporna, Sabah.

BACADakwaan Hairul Azreen Yang Hampir Diculik Hanya Publisiti Murahan Untuk Promosi Filem

4) CARA PENJURIAN SITI NURHALIZA DIKRITIK ‘NO BRAINER’

Seorang penyanyi lain yang popular telah mengkritik cara penjurian Datuk Siti Nurhaliza ‘no brainer’ ketika memberikan komen kepada peserta program realiti Big Stage, Sarah Suhairi yang menyanyikan lagu Korea dari Black Pink.  Apa yang dikatakan oleh penyanyi itu menjadi bualan hangat di media sosial sehingga tercetusnya sedikit perbalahan dikalangan peminat masing-masing.

Advertisement

BACA : Dikritik ‘No Brainer’ Oleh Penyanyi Lain, Pihak Siti Nurhaliza Tak Mahu Melatah

5) BANK NEGARA UMUM LAVIDA COIN MILIK DATUK SERI VIDA HARAM

Pelaburan matawang kripto, Lavida Coin milik jutawan kosmetik yang baru dilancarkan minggu lalu diumumkan haram oleh Bank Negara Malaysia dan termasuk dalam senarai Amaran Pengguna Kewangan.

BACALavida Coin Diumum Haram Oleh Bank Negara Malaysia

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

34 Comments

  1. Cik Bee

    September 2, 2018 at 9:45 am

    Org miskin memang kuat menyalak. Dah la malas cari duit. Loser!!!

    • Kkkk

      September 2, 2018 at 10:47 am

      Miskin2 akak pun dik akak xtipu duit org mkn cukup2 pun hdup bahagia xde masalah.ok.bye

    • Anonymous

      September 2, 2018 at 5:42 pm

      Hey cik Bee..Mak kau Kasi kau mkn duit hasil menipu tu yg kesian..kau ada pakai tak mak kau punya bedak2 Qu putih tu?? Kau pasti tak pakai kann..tulh degil cer kau pakai..atau mak kau punya products tu tipu2..suh mak kau jual dgn negro yg kat South Africa tu biar nnti semua rakyat sana sama colour putih takde lh wujud dasar perbezaan kulit..mak kau leh Kaya Raya leh beli benua tu sekali..ada fhm.

    • Anonymous

      September 4, 2018 at 1:31 pm

      Dari ko kuat makan macam tak pernah makan. Eeeeyerk…

  2. Anonymous

    September 2, 2018 at 9:44 am

    dah 4 hari si vavida ni x update insta hilang tanpa berita…kikikih.

  3. Anonymous

    September 2, 2018 at 9:35 am

    Orang kaya pun bodoh! Orang miskin lagi bodoh beli Lavida Coin dia ni…. puik makin hari makin benci badak sumbu ni. Tu pun masih ada pergi launching siap pakai tudung kaler pink. Macam lembu punya bengong. Tahniah.

  4. Anonymous

    September 2, 2018 at 9:28 am

    Tok Vida kena maki terok dlm IG..terus lesap!!! hahahaha

  5. 1st

    September 2, 2018 at 9:07 am

    Yang paling hangat minggu sekali Tok Vida dengan “Lavangang Coin” dia tu la…
    :(

    • Anonymous

      September 2, 2018 at 9:16 am

      Zaman sekarang orang berani buat salah secara terang-terangan. Scam buat rumah murah la, forex lah dan mcam2 jenis investment. Dah kantol pun tak mengaku juga. Siap ada Penasihat Syariah pun ada demi nak mengaburi mata orang. Guna agent luar dan beribu pejabat di London bagai. Esok bila bungkus skim tu, senang kerja penyangak2 ni nak lesap dan cuci tangan. Rakyat tak boleh saman sebab office di luar negara. Nampak tak taktik scammer ni sume?

    • Anonymous

      September 2, 2018 at 9:23 am

      Lavida Coins, nak beli nasi lemak pun x boleh kak oiii. Besok tak laku, korang boleh tukar dengan produk2 mengarut timbang kilo dia tu la. Hahahaha..nampak tak liciknya?

    • Anonymous

      September 2, 2018 at 9:40 am

      Syed Mokhtar Al-Bukhary bisnes xyh lompat sana sini, x pyh beli title dato, x pyh tipu PHD. Alhamdulillah trsenarai dlm list org kaya d Msia…humble ja… yang ko Vida???

    • Cik Bee

      September 2, 2018 at 9:43 am

      Dia kaya…korang jugak miskin. Melayu memang bodo. Jelos la tu !!!

    • Anonymous

      September 2, 2018 at 10:44 am

      Warning…

    • Pak Man Telor

      September 2, 2018 at 9:17 am

      Lavida coins tu hapa??bernilai sgtkah smpi nk ganti ngan intan berlian pelesu tu??bukan dh kena scam ngan bnm ka??ini suma poyo!!!

    • Anonymous

      September 2, 2018 at 9:51 am

      Ini ala2 MLM era baru, ilmu kena ada bukan main melabur je. Besok semua makcik2 bawang geng2 Qu Puteh pakat2 melebur la.

    • Anonymous

      September 2, 2018 at 11:36 am

      kerajaan PH cakap tak selupa bikin. aku tunggu je harga minyak turun selepas 9 Mei. tak turun-turun pun. motif nak jadi kerajaan hanya nak tumbangkan najib. masalah kos sara hidup rakyat yang tinggi tak dititikberatkan pun. sama je rejim dulu, rejim sekarang. dalam tv duk sibuk canang hutang banyak, pastu cari bukti nak dakwa najib dan jo lo. boring la. dah jadi kerajaan ni, fokus la pada usaha nak bantu rakyat. cuba buat sesuatu yang boleh bantu rakyat secara keseluruhan. turunkan harga minyak ke harga tol ke. dulu masa jadi pembangkang, nampak bijak je sekor-sekor tu. tapi bila dah jadi kerajaan, semua jadi bodoh.

    • Anonymous

      September 2, 2018 at 11:48 am

      Harga minyak tak turun tapi harga terapung. Tak macam dulu harga tiap-tiap minggu berubah-rubah. nak sembang politik kau masuk Suara Rakyat la bengong. PTPN dihapuskan, caruman untuk surirumah, tol separuh harga hari raya, GST dihapuskan…ko xnampak pulak? Duit beratus juta dalam akaun Najib kenapa tak sembang? Duit berbilion masuk poket Najib ko buat-buat buta?

    • Anonymous

      September 2, 2018 at 12:10 pm

      hahah…dah tahu minyak mahal pakai kereta. lepas tu komplen. dia ingat harga minya se-dunia murah mcm mineral water ke? kikih.

    • Sajat

      September 2, 2018 at 12:27 pm

      peduli apa harga minyak.. asalkan najib tumbang sudahlah. itu yang majoriti tunggu-tunggu. rakyat dah bosan makan kangkung tengok handbeg kak mah boleh beli sebijik banglo..

    • Anonymous

      September 2, 2018 at 12:36 pm

      RAKYAT MENYAMPAH DENGAN UMNO SEBAB EGO, BERLAGAK, PANTANG DITEGUR, RASUAH, CAKAP TAK SERUPA BIKIN, TIKAM ORANG MELAYU, YANG KAYA KRONI2 JE, BERBILION HASIL NEGARA DUIT RAKYAT KO LABUR DALAM 1MDB MACAM2 KETIRISAN LEPAS TU KERAH RAKYAT BAYAR CUKAI GST PADAHAL NAK COVER BALIK HUTANG 1MBD PADAHAL SALAH NAJIB DAN KUNCU2NYA.

    • Anonymous

      September 2, 2018 at 7:04 pm

      orang perempuan ni memang ramai yang bodoh2. PTPTN tak dihapuskan, tapi ditangguhkan untuk mereka yang gaji bawah 4k, caruman untuk suri rumah tak semua merasa pun. tol separuh harga pun setakat hari raya (short term), gst dihapuskan harga barang naik juga.. alasan bodoh pengikut ph yang aku selalu dengar adalah salah si najib. aku nak tunggu 2, 3 tahun lagi adakah masih menyalahkan najib? apa salah ke rakyat nak naik kereta atau motor, habis tu kita rakyat ni kena naik basikal atau jalan kaki saja ke? nak kena tinggal bawah jambatan dulu baru nak cakap rakyat susah? #rinduzamantong haha

    • Leez

      September 2, 2018 at 11:51 am

      baru 3 bulan kau dah memekak. kau ingat senang ke nak cuci najis bijan???

    • Hadi

      September 2, 2018 at 12:25 pm

      susah ph nak uruskan negara sebab kerosakkan najib dah buat dan regime nya buat terlalu teruk. akan ambil masa….

    • Anonymous

      September 2, 2018 at 12:31 pm

      Lebai BN-PAS sebok dengan janji2 PH !! Janji2 yang dibuat PAS tu macam mana sudah tunai ke belum???? Dasar lebai memekak pitenah lagi kepam bau jubor !!!

    • Anonymous

      September 2, 2018 at 6:17 pm

      Why bother?
      Kelantan paling ramai para pengikut Syiah!!!

    • candy b

      September 5, 2018 at 11:30 am

      sexy nya

Loading...
To Top