Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tayang Foto Nampak Pusat, Aedy Ashraf Kena ‘Tarbiah’ Dengan Peminat

Aedy Ashraf

Jarang sekali namanya terpalit dengan isu kontroversi murahan, pelakon Aedy Ashraf nampaknya telah mencuit hati netizen apabila dia ada memuat naik beberapa keping foto ‘terlampau’ di Instagram.

Rupa-rupanya, Aedy ada memuat naik foto dia tidak berbaju sehingga menampakkan tubuhnya yang semakin ‘sado’ dan kekar.

Advertisement
View this post on Instagram

A post shared by aedy ashraf (@aedyxashraf)

Dek kerana imej tersebut, peminat nampaknya tidak senang duduk dan tampil memberi nasihat buat pelakon drama popular Budak Tebing ini.

Menjengah ke ruangan komen, ramai peminat menegur Aedy apabila dia menunjukkan pusat yang merupakan aurat bagi lelaki muslim.

Advertisement

“Abang, pusat itu aurat lah, tutuplah dulu,” tegur seorang peminat.

Walau apapun, yang baik dijadikan teladan, yang buruk dijadikan sempadan.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

1 Comment

  1. Leylla Elskens

    August 20, 2021 at 12:24 pm

    Org lelaki ni nak jg aurat senang sgt..tu pun tak terjaga???

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top