Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tayang Baju Tidur Seksi, Syatilla Melvin Kongsi Tips Rumah Tangga Bahagia

Syatilla Melvin Shaheizy Sam

Pelakon Syatilla Melvin yang juga isteri kepada pelakon Shaheizy Sam ada berkongsikan tips rumah tangga bahagia di Instagram miliknya untuk pengetahuan peminat.

Kata usahawan produk kecantikan ini, setiap isteri haruslah mempunyai baju tidur yang ‘menarik’ untuk menggoda suami sebelum tidur.

Advertisement

Tambah ibu kepada dua orang anak ini lagi, meskipun perkara tersebut (mempunyai baju tidur seksi) seolah perkara yang remeh untuk difikirkan, namun impaknya sangatlah besar terhadap perhubungan suami isteri.

Malah, Syatilla turut menayang beberapa helai baju tidurnya kepada peminat sebelum menunjukkan lampu biliknya yang dipadam.

“Tips..isteri make sure ada ‘baju menarik’ untuk suami. Tak perlu banyak janji ada.. Kadang kita rasa benda tu terlalu simple untuk difikirkan, tapi teramatlah besar impak kalau kita buat! Percayalah..”

BACA: “Perangai Saya Tak Elok Tapi Dia Tetap Ada..” Sambut Ulang Tahun Perkahwinan Ke-5, Shaheizy Sam Titip Ucapan Istimewa Buat Syatilla Melvin

Meninjau ruangan komen, peminat tampil memberikan reaksi yang berbeza di mana ada yang menyokong pendapat Syatilla dan ada juga yang merasa kurang senang dengan entri media sosial seperti itu.

“Tak perlu kot tunjuk baju-baju macam tu. Memang elok si isteri ada baju macam tu untuk tarik perhatian suami, goda suami sendiri. Tapi kalau tunjuk di sini takut nanti jantan lain pula dok bayangkan macam mana sis pakai..maaf ya, jangan marah.”

Sekadar info, Syatilla dan Shaheizy Sam telah mendirikan rumah tangga pada 8 Februari 2016 yang lalu dan dikurniakan dua orang cahaya mata iaitu Syeriv Samheizy dan Sarima Samheizy.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 Comments

  1. Anonymous

    June 10, 2021 at 1:18 pm

    Xlme lagi, sam da jadi afdlin shauki

  2. anonymous

    June 10, 2021 at 12:19 am

    so dumb

  3. Anonymous

    June 10, 2021 at 12:05 am

    perkahwinan bkn skadar aim mnde mcm ni je..rubbish

    • Anonymous

      June 10, 2021 at 3:26 pm

      Bani klimax .

    • Anonymous

      June 10, 2021 at 4:17 pm

      setuju…

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...
To Top