September 15th, 2015

Secara jujur, permohonan maaf daripada Tasha Shilla nampak seperti sudah tidak ada nilai lagi. Terlalu banyak kesilapan sama yang diulang-ulang oleh pelakon ini. Entah benar-benar insaf atau sekadar meminta maaf untuk elak daripada diherdik dan dikecam. Namun sekurang-kurangnya Tasha Shilla mohon maaf kerana telah memakai pakaian seksi sehingga menampakkan pusatnya baru-baru ini.

tasha shilla

Permohonan maaf ini telah dilakukan oleh Tasha Shilla menerusi sebuah video yang dimuatnaik ke akaun Instagramnya.

Tasha Shilla di dalam videonya memaklumkan menerima segala komen yang menegur dirinya di Instagram dengan hati terbuka. Apa pun, permohonan maaf perlu datang sekali dengan usaha untuk tidak melakukan kesilapan yang sama. Selaku selebriti, Tasha Shilla perlu menjaga perlakuan dan juga pemakaiannya agar tidak terlalu menjolok mata. Diharap Tasha tidak mengulangi kesilapan yang serupa. Kalau tak peminat pasti akan bosan. Semoga apa yang berlaku menjadi pengajaran buat Tasha.
tasha shilla

P.S: Dapatkan segera koleksi terbaru Telekung Cotton Exclusive keluaran khas Gudangmy! Beserta dengan beg bagi memudahkan utk dibawa ke mana2! Telekung Cotton Exclusive mempunyai 4 warna pilihan yang menarik dan juga FREE SIZE sesuai utk semua golongan! Harga hanya RM79 free postage seluruh Malaysia! Boleh click: facebook.com/Gudangmy Call/sms/Whatsapp: +60192361986 dan Instagram : @gudangmy


Comments are closed.

Loading...