Written by serenity | September 9th, 2015

Sejak kebelakangan ini, Tasha Shila dan kontroversi berpisah tiada. Baru-baru ini dia dikecam kerana berpakaian seksi sewaktu bertemu Jay Park. Kemudian, dia dikatakan ‘menyerang’ bekas teman lelakinya Hans Wong di sebuah kelab malam sehingga ahli Muay Thai itu membuat laporan polis.

Semalam, di akaun Instagram miliknya, Tasha telah memuat naik pula gambar dia menggayakan sehelai gaun yang menunjukkan hampir keseluruhan perut dengan kain terbelah peha. Dia menggayakan gaun itu dalam majlis pelancaran majalah fesyen dari Paris, L’officiel Malaysia di Pavilion, Bukit Bintang.


 photo TashaShilla.jpg
Bagaimanapun, Tasha telah memadam gambar tersebut setelah dia mula mendapat kritikan pengikut laman sosialnya.

Well, tidak dinafikan Tasha nampak cantik dalam pakaian rona emas tersebut, cuma ia kurang sesuai dengan agama dan budaya masyarakat Melayu Islam Malaysia.

Tambahan pula, kontroversinya yang lepas juga masih belum reda, kini tercipta satu lagi kontroversi.


 photo 11944880_10206043382616315_583051889_n.jpg

Kata orang, bad publicity is still publicity. Tapi kalau dah banyak sangat, akan jatuh juga reputasi. Kenalah bersederhana, kata orang.

Mungkin sudah tiba masanya Tasha mengupah seorang perunding imej untuk menasihatinya bagi mengelakkan dia memakai pakaian yang bakal mendatangkan kritikan atau kutukan?

Tanjong Kidurong pasir bersinar,Tempat orang mengail gelama,Jangan termenung jangan bergusar,Saya datang membawa bahagia,

Posted by JKKN Sarawak on Tuesday, 8 September 2015

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

104 responses to (GAMBAR)Tasha Shila Berfesyen Tayang Perut, Dikecam Pengikut Media Sosial

  1. pinklady says:

    dia nie nk jadi model?pelakon?atau hantu tulang?

    0

    0
    • Anonymous says:

      Ini mungkin antara jawapannyer nanti…

      1. Itu antara saya dan Tuhan
      2. Pakaian saya tidak melambangkan keperibadian saya.
      3. Saya tertipu dengan penganjur.
      4. Saya tidak dimaklumkan oleh pereka yg saya kena pakai pakaian berkenaan.
      5. Keluarga saya tak pernah tegur, so siapa awak nak tegur saya.

      JAWAPAN YANG TIDAK MUNGKIN AKAN DIGUNAKAN…

      1. Saya tak sembahyang
      2. Saya kurang didikan agama
      3. Saya tahu ianya dilarang oleh agama… tetapi kerana saya belum pernah merasa siksa api neraka, jadi saya tak takut nak pakai.
      4.

      0

      0
      • tacacila says:

        4. ade aku kesah? sukati aku la..t***k aku pon sume dah tgk apelah sgt stakat pusat karat aku nih..

        0

        0
        • Rooney says:

          Hmmm

          Kalau aku jadi Tasha Shila, lantak kome ler nak kata apa pun. Aku nak fashion dedah kaki ke, nampak kopek ke, lantak lah aku yang nak pakai. Dosa aku yang tanggung. Korang ni kenapa?

          Lepas tu nak bandingkan dengan Nora Danish tu. Si JANDA tu, hello apa kelas? Excuse me? Apa taraf nak banding kan i dengan si Nora Danish Janda berangan tu? Hellooo….please.

          To haters, tak kisah la korang nak kata apa. Janji poket i duit masuk. Korang habuk pun takde.

          Dah sah sah i ni celebrity. Pergi kedai pakai selipar pun orang kondem. Pakai baju beli kat Jalan Tar pun kena komen. Korang? Pakai kasut Christian Louboutin pun belum tentu orang nak pandang, itu pun kalau mampu. Opss !

          0

          0
        • Tasha Chill la says:

          “..bagi sy, pakaian tu tak seksi sangat pun,
          yg penting dalaman dan hati bersih..” -tasha shila

          0

          0
      • Lovelyvic says:

        Ada kemungkinan dia akan cakap…
        Saya memang bodoh… family saya pun very low grade punya… u all pun tau kan. Takde sapa nak tegur saya. Lagipun… sy buat mcm ni nak tunjuk kat Hans yang saya lagi seksi dari Carmen gf baru dia tu….
        Bezanya sy bimbo…. itu kelebihan kan??

        0

        0
      • Wak Doyol English Hazab says:

        Wak paling menyampah jawapan tipikal artiste ialah “Banyak lagi orang lain yang pakai lagi seksi, kenapa tak cakap pasal diorang?”

        Aduh, jangan la tunjuk sangatn kau bodoh.

        Kes 1. Zul Ripin and Ayda Jebat peluk2.
        Ayda jawap: “Banyak je orang lain berlakon peluk2 kenapa tak cakap pasal diorang blablabla”

        Kes 2. Seorang artiste (dah hijrah) buat konsert tajaan syarikat arak.
        Artiste tu jawab ” Ramai lagi artis lain yang ditaja oleh syarikat arak, kenapa saya sorang je yang kena”

        So, so silly.

        Len kali polis tahan tak pakai seat belt, ko jawap la “Eh Encik.. banyak lagi orang tak pakai seatbelt, apsal saya yg kena?”

        0

        0
      • qiqi says:

        Tasha shila ni ada masalah jiwa. Tu yg asik tarik perhatian org. Klu die bhgia xkan mungkin die camni. Cuba tgk artis high class mcm lisa surihani liyana jasmay scha alyahya. Ada perangai mcm die.?

        0

        0
        • Rooney says:

          Excuse meeeeeeeeeeee

          High Class ke Lisa Surihani, Liyana Jasmay and Scha Alyahya tu? Kelas celah mana dik?

          Oh my god.

          Really?

          Kalau High Class sangat, nama-nama yang ko sebut tu kahwin dengan TMJ layak la jugak high classnya. Urm, lupa plak diorang kahwin dengan siapa.

          Opsssssssssssssssssssssssssssssssssss!

          0

          0
        • Kemboja Putih says:

          Rooney,

          High class tak semestinya berkahwin dgn kerabat di raja.. High Class yg dimaksudkan oleh qiqi adalah dari segi penampilan/kehidupan/keperibadian/kebahagiaan…
          LOW CLASS gak mentality awk ni ye Rooney?
          Asal high class je, kerabat..asal high class je, business man…asal high class je, mat saleh..podah!!

          0

          0
        • Rooney says:

          Sejak bila pemikiran / keperibadian / kebahagian ada level HIGH CLASS?

          OH MY GOD! REALLY?

          Ko ni persis-persis manusia LOW CLASS kot, oh kesiannye. Sedeh kau dek.

          Kalau macam tu definisi high class kau tu SESUAI untuk pemintak sedekah je.

          Eh dah la, kalau orang tu dah jealous mmg ada je la jawab nya pon.

          Tak busuk hati tak boleh ke?

          0

          0
        • Anonymous says:

          Rooney,
          Yang kau over nak mampos ni pahal? Ke kau ni tasha shila ke? Haha over lebih geli ew

          0

          0
        • Rooney says:

          I cuma tak suka orang Melayu low class mentality macam you, that’s all.

          Lagi menggelikan. Dah la low class mentality, bodoh plak tu.

          Ewww..

          0

          0
        • lol says:

          liyana jasmay high class? hahahaha

          0

          0
        • anon says:

          Mana ade artis yg high class. Yg jadi artis tu semua low class, kalau tak, takkan jadi artis… Org yg baik2 tak jadi artis ok? Tak kiralah bertutup ke tak

          0

          0
      • Abg Joe says:

        Abg Joe cuma nk tanya lah,

        1.Sya tak sembahyang…. Elehh…u pon solat compang camping sana sini kot.

        2. Kurang didikan agama….untunglah u dh terlebih didikan agama ya Ustazahh…

        0

        0
      • mutiara says:

        4.malu itu separuh drp iman. Aku tak malu pakai terlebih seksi sbb separuh iman aku dah tak de.

        0

        0
      • Abdul says:

        Berpakaian Tetapi Telanjang
        Daripada Abu Hurairah r.a. Beliau berkata, Rasulullah SAW bersabda ”Ada dua golongan yang akan menjadi penghuni Neraka, keduanya belum pernah aku melihat mereka. Pertama, golongan (penguasa) yang mempunyai cambuk bagaikan ekor sapi yang digunakan untuk memukul orang. Kedua, perempuan yang berpakaian tetapi telanjang, lenggang-lenggok sewaktu berjalan, mengayun-ayunkan bahu. Kepala mereka bagaikan bonggol (belakang unta). Kedua golongan ini tidak akan masuk syurga, malah tidak akan dapat mencium bau harumnya. Sesungguhnya keharuman syurga itu akan terhidu dari jarak perjalanan yang sangat jauh (HR Muslim)

        0

        0
    • Anonymous says:

      WOW WOW WOW DRESSING DAH MACAM ARTIS HOLLYWOOD……….WOW TERLEBIH DARING KALI NI PAKAI BAJU……TERLAJAK DARING…………

      0

      0
    • Anonymous says:

      Baik ko telanjang je la tasya oii… alang2… huh

      0

      0
    • Anonymous says:

      terpulang lah,
      mahu jadi apa,
      mahu jadi hantu,
      mahu jadi buaya.

      0

      0
    • Corse 848 says:

      Mana jabatan agama Islam..ini terang2 memalukan Islam..jgn hanya tindakan kepada tak puasa..khalwat..judi..beria2 lakukan operasi..tetapi yg betul2 memalukan Islam dibiarkan mcm ni..tolonglah Jabatan Agama..ambil tindakan kepada yg mcm ni..

      0

      0
      • iyan says:

        sepatutnya jbtn agama ambil tindakan kat artis2 muslim yg dah melampaui batas..instead of targeting artis bukan islam.

        0

        0
    • Lara says:

      Ini bodo tahap abadi sangat ni. Motip pakai lagu tu? In fact, in advertisement pun not allowed tayang pusat, so gambar2 dia langsung takder value. Dia ni tau ker tak?

      0

      0
  2. lady Gagap says:

    Kau ni pesal BITCH sgt cari publisiti murahan ke , kesian kalau pelakon suam2 kuku ni!!

    0

    0
  3. aku says:

    tayang pusat,,,tayang peha smpai ke atas..tutup tetek sikit je..tu pun sbb niple alignment lari..hahaha..good job!

    0

    0
  4. undur dri says:

    Tasha,my advise klu nk ikut fsyen sgt..sblm tu igt lh yur prents yg mnanggung sgala dosa ko.wlaupun diorg bg green lght..tp kita blh pkir kn baik bruk nya.klu nk attention sklipun sbb dh suam2 kku,byk cra lagi.jus my advice..sy x mnat awk pn sbb ksian tgk awk sngsara cmni.

    0

    0
    • Anonymous says:

      Rasanya xde hadis sahih yg mengatakan mak ayah tanggung dosa anak. Plus ni hal dia, dosa dia, if dia kisahkan perasaan makbapak dia, dia x buat hal mcm2. Xpayah la nasihatkan dia, dia bukan nak dgr pun..

      0

      0
      • kari kentang says:

        semua maklumat di hujung jari beb.. tak yah komen klu ko rasa je.. skrg apa yg dia buat dosa2 nya kena juga parents dia.. terutama bapanya yang gagal utk mendidik anak ikut islam.. tidak menutup aurat!! ko google skrg..

        0

        0
      • ntahnya says:

        selagi dia x kawen..bapak dia kena tanggung jugak la dosa dia..

        0

        0
      • hattap says:

        mungkin tiada hadis, tapi ada ayat alquran yang mengatakan harta dan anak2 adalah dugaan bagi setiap manusia yang hidup di dunia.

        ini dugaan pada dia dan keluarga dia. semoga dipermudahkan di sana nanti.

        0

        0
      • Rooney says:

        Korang ni jealous sebenarnya.

        Sbb badan korang, gemok. Lemak menggeleh sana sini.

        Suami pun tak lalu nak tengok korang, itu pun bernasib baik kahwin. Kalau tak, jadi andartu lah gamaknya.

        Oh ye, ko tak tahu ke kalau orang gemok tu susah dapat anak?

        Jgn terasa ye, Hiks !

        0

        0
  5. A.A.K says:

    ‘aahhhhh…..alang2 aku tgh hot ni…
    baik aku rentung skali…. nk kate ke nak hina ke nak maki ke. x luak pun’ prinsip idup aku ADA AKU KISAH. katenye….

    0

    0
  6. Anonymous says:

    alahai…dpt jgk dia 306 likes..rata2 pengikut pn org melayu..ni pn org2 melayu la yg duk likes ni. Org cina india mn la kenal artis2 melayu ni. Siapa yg minat sgt kat minah ni..berlakon pn x smpai 20kali..kontroversi lebih..
    Jagalh adap n kesopanan cik adik. Mcm mn mak ayh didik awk pn sy mushkil..kalu anak ak ni da lama ak sekeh..
    Buat mak ayh tasha, camno ekau didik anak ekau ni..

    0

    0
  7. Kiah Propa Sgt says:

    Dear Tashashila,

    I adore u as a fan and feel very disappointment lately on ur non stop controversy. I hope u will b a good muslim one day (maybe).. i always pray for ur carrier, acting and so on.. last but not least please don’t act like u never die…from ur ex Han Muay Thai..

    Love =p

    0

    0
  8. perghh says:

    pergh korang ni…. pepagi dah ngadap benda alah ni dan buat dosa kutuk….

    p/s: perangai org melayu mmg mcm ni la… keja tak nak buat… gossip, ngular, ngutuk, dengki mmg no 1….

    0

    0
    • aku cantik says:

      kau buat apa kat sini juga? yg kat dlm ni byk yg business sendiri, students tua atau surirumah. so x ada istilah mngular. yg lain daripada kategori tu mungkin mngular and mngular utk org keja opis atau yg ada bos

      0

      0
      • perghh says:

        eh..! eh..! ko sentap ke…. mmg patut pun..
        business sendiri ? ko ingat derang ada masa ke nak masuk sini ? baik kumpul duit dari kumpul dosa…
        yg students tua tu sbb asik repeat paper je.. tak grade2 pasal mengadap benda ni pepagi buta.. g kelas tak nak.. ngular.. golek2 atas katil je…
        yg suri rumah pulak.. aiyooo… sarapan dah siap ? pinggan mangkuk laki dgn anak2 dah basuh ? baju kotor dah longgok ? patut la byk kes cerai berai.. rupa2nya perangai mcm ko…

        p/s: gi bukak kamus dbp.. carik perkataan mengular…

        0

        0
        • Anonymous says:

          babe, obviusly kau ni baru nak up atau budak sekolah lom spm. org business x pyh nk busy sgt kalo dh ada staff yg rajin. bkn staff pemalas yg mengular.
          students tua yg i mksudkan yg amik PhD dan Masters. kau ni jgn nk marah2. tak rugi minta nasihat org yg lebih cerdik. suri rumah ada masa perlu break layan telenovela mcm dlm page gossip. kau ingat dia org robot ke keja 24 jam.

          kau ni mesti mkn gaji kan? oh well make sure gaji tu halalan toyyiban. masuk cni time lunch je tau.

          maaf jika sy mnyinggung perasaan sesiapa. chill…

          0

          0
        • perghh says:

          fuuhh… dah ada bekap.. ke org yg sama pakai nick lain ?
          ada staff yg rajin ?? buat business tapi ada staff yg rajin ? giler pemalas org yg buat business ni….. kalau staff tu benti.. mau meroyan nanti…
          tetiba plak ko kata amik PhD dgn Masters…. len kali bagi terang sket…
          lebih cerdik kunun…. haiihh…
          *melayu stended ar.. sound sikit sentap.. pigidah

          p/s: dah bukak kamus dbp ? tau dah maksud mengular ?

          0

          0
        • Anonymous says:

          Abis tu kau yang dekat sini xkeja ka?

          0

          0
  9. Ayda jebon says:

    Laki2 kt luar sana dh puas mnatap tubuh keding u cik tasah oiiii… org x lupa gmbar u tu…

    0

    0
  10. MehNakPesan says:

    wahhh pandai dia bergaya jadi kayu api neraka kan….dah sesuai sangat ni tasha shila ooiii….

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Keturunan dia memang cam tu kot

    0

    0
  12. Kurus & Sihat says:

    OMG! kurusnya dia. hopefully la kurus sihat.

    0

    0
  13. tacacila says:

    faizal tahir dulu bukak baju kene banned then kene wat keje social kan?? aku pelik kerajaan ni buta ke? pompuan ni xde beza dah dgn faizal tu..lagi truk ade la..apelagi, suh dia pi buat keje sosial sane pastu banned dia dlm 3 tahun camtu baru dia tahu erti penyesalan… nara tu pon satu kang tetibe dia pakai tudung, ko ckp dah berubah bagai padahal tu costume sempena ramadhan..aduhaiiiiiiiiii….

    0

    0
  14. aku cantik says:

    takde ke ustaz2 yg nk pinang dan bimbing dia ke pngkl jln. mungkin agak keliru dgn perjlnn hidup nya. jgn la ikut sgt nafsu kita kerana ia akan mngheret kita ke lembah kehinaan. syg bakat yg ada x diguna sebaiknya tp terpalit dgn perkara yg kurang baik utk paparan di masa tua nnti. itu pun jika sempat smpai usia tua.

    0

    0
  15. wasatiah says:

    duniawi oh duniawi…

    0

    0
  16. ntahnya says:

    tasya2…

    ko x payah ckap ko sayang bapak ko la yer.
    sbb belum apa2 ko dah bg tiket kat bapak ko ke……..
    pikir2 la sendiri..

    0

    0
  17. Anonymous says:

    cantik nye dia… seksi nye…

    0

    0
  18. pasubatu says:

    aku rasa dia ni ada wayar yg rosak kat otak…

    0

    0
  19. sis says:

    dya ni la… xsdq diri…

    0

    0
  20. anonimus says:

    Xpe..sy masih ada family yg akan support sy yg akan terima diri saya seadanya..i am who i am..puiii

    0

    0
  21. Anonymous says:

    sebab dia kan penah amek gambar bogel aritu. setakat pakai baju cmni apa laaa sgt bagi dia. stupid

    0

    0
  22. Anonymous says:

    klau dia dh berani tayang tetek..tunjuk pusat mcm india..x syak lgi y pic bogel tu memg btl2 dia pnya..ala tasha..klau stkt badan kerempeng mcm papan plywood org tengok pn x ad selera…tasha ni saja nk cri kontrovesi…kang klau d tegur ad jer jawapan bodoh y keluar..biasa le retis….kadang2 otak tu dia org ltk kat lutut..

    0

    0
    • kiki says:

      kannn…sy pun fikir benda yg sama.. kalau sexy mcm ni pun selamba je dia bg tgk kat public setakat gambar NSFW tu yg nampak boobies mmg dia punyalahhhhh

      0

      0
  23. Anonymous says:

    Wow cantiknya pusat… Tak malu kat Allah ke? Subhanallah…

    0

    0
  24. mak c kina says:

    dia nk menang award ‘artis paling kontroversi’ utk abpbh thn dpn..sbb dia xkan dpt lg ‘artis pling popular’

    0

    0
  25. Dah diberikan baju sponsor, dia pun kena pakai sbb kontrak kata kena pakai kalo tak kena saman, bagai la tuh…

    kekadang sbb nak cari sesuap nasi kena wat macam2 dan kena main dengan org mcm2…

    pelik nya diorg ni tak serik2 dimainkan…

    nak cari kerja? klik pada nama saya..

    0

    0
  26. aku ade ko xde says:

    ini dipanggil pakaian??bek xpayah pakai..

    0

    0
  27. melati says:

    Ikhlas saya kater, dia ni Muka antor kebun hukum Tembak jer, camner lah dia dpt jadi Model….Mat Rempit jer terliur kat Shila ni….

    0

    0
  28. lia says:

    kain dia memang terbelah sampai atas kat pinggang tu eh?

    rasanya tu bukan baju, tu kain pasang yang dililit kat badan je..

    0

    0
  29. jejai says:

    jejai rasa ni kain lebih2 yg banjir kat kelantan tu kot…mungkin x sempat cari tailor jd lilit2 jer la janji nampak pusat, pusat yg penting hokay…..hahaha

    0

    0
  30. K says:

    artis kontroversi ni mmg taw..bodoh bahalul pun ada.asyk buat kontroversi je xde kje lain ke apa ek..bangang.badan mcm papan tulang je lebi.berkerak sna sni ada hati podaaahhh

    0

    0
  31. Anonymous says:

    VERY..VERY .. CHEAP…CHEAP ARTIST!!!

    0

    0
  32. Anonymous says:

    mak ayah dia tak kisah sgt….sebab kurang didikan agama

    0

    0
  33. kak Z says:

    Sebagai manusia kita tidak pernah sunyi dari melakukan kesilapan, Kembalilah ke pankal jalan. Balasan dari Allah boleh datang bila2 masa.sahaja. Sahabat2 marilah kita doakan agar dia berubah, dia sedang melalui saat yang sukar dan sedang keliru. kita doakan agar dia sedar akan kesilapannya dan menjadi insan yang lebih baik di masa hadapan. Setiap insan berhak mendapat peluang ke 2 selagi pintu taubat masih terbuka.
    p.s Teringat kisah seorang penyanyi zaman 80an yang penuh kontroversi, kemalangan dashat dan kematian anak..hanya Allah SWT yang tahu apa yang dilaluinya selepas itu..

    0

    0
  34. bujang says:

    typical bitch. tayang gambar kopek, perut apa semua, pastu upload gambar peluk mak abah mcm anak yg baik sgt. puiiiiii

    0

    0
  35. alia says:

    dia ni dah sakit jiwa kot……senjak frust dgn pakwe dia tu….aku tgk mcm2 hal dia buat….maybe nak tarik perhatian dr ex bf dia la tuuu…..mcm la tak ada lelaki di malaysia lbh baik lagi. muhasabah diri kan lebih elok. dia ni memang dah tak leh control

    0

    0
  36. jenny says:

    Tahniah la, kau berjaya menampilkan lifestyle & akhlak JALANG, a product of your parents & family upbringing. Dah lah by-product keturunan defective, diri sendiri pulak tiada usaha menambahbaik genetik nor intellect. Clearly, you are Dead from the neck up. To be honest, get yourself some wholesale condoms by the crates or better still, get yourself neutered and save the human race from your kind of genetics. And remember to fix your googly-eyed tits too.

    0

    0
  37. Joyah Pok Pek says:

    Teringat Fasha Sandha sebelum kahwin dulu..selalu byk gosip panas..clubbing,smoking drinking, changing couple..tpi alhamdulliah now dah jdi isteri dan ibu yg baik..sy doakan FS selepas ini berhijab dan menutup aurat..mungki Tasha belum bertemu hidayah..kita doakanlah dia yg terbaik dunia dan akhirat..amiin

    0

    0
    • huuh says:

      hidayah kene cari kak.. bkn tunggu hidayah dtg cari kite..
      x caye tanye la ustaz. itulah ceramah yg st dgr.

      0

      0
  38. Azil says:

    Boikotlah Artis Malaysia macam ni… dulu tak popular, x delah perangai buruk macam ni… bila dah popular, Allah lupa; agama lupa; budaya lupa… Karang boleh pulak kata… Tuhan tau apa yang saya buat… saya bukannya bertelanjang…

    Ingatlah ya… dekat akhir zaman ni… banyak perempuan berpakaian tapi hakikatnya bertelanjang.

    And before that, I’m not Ustaz… I’m Muslim… Tanggungjawab aku untuk menegur sesama saudara… FINISH!!!

    0

    0
  39. Azil says:

    Boikotlah Artis Malaysia macam ni… dulu tak popular, x delah perangai buruk macam ni… bila dah popular, Allah lupa; agama lupa; budaya lupa… Karang boleh pulak kata… Tuhan tau apa yang saya buat… saya bukannya bertelanjang…

    Ingatlah ya… dekat akhir zaman ni… banyak perempuan berpakaian tapi hakikatnya bertelanjang.

    And before that, I’m not Ustaz… I’m Muslim… Tanggungjawab aku untuk menegur sesama saudara… FINISH!!!

    0

    0
  40. zaza says:

    org mcm ni tunggu nk eksiden muka pecah mulut senget baru nk bertaubat. selagi tu xde nye selagi boleh tayang terus tayanggggg

    0

    0
  41. aurat says:

    knock.. knock…. hellooo wardina.. where r u??!

    0

    0
    • KT Pari says:

      Alah wat ape nak tanya wardina, dia tu sape??? Dulu masa berlakun spanar jaya, wardina pun bukannya bertudung. Pakai baju ketat jugak dgn lengan yg tersngt pendek. So dia tak layak nak tegur org. Cume ustazah jadian je, bukan ustazah betol pun. Dont worry one day dia akan berubah jugak. Fasha dulu lagi teruk, clubbing, mabuk sampai merangkak2 , merampas laki org, masih tak sedar diri tak bertudung jgk …Tasha ni muda lagi….

      0

      0
  42. TIMAH says:

    timah da kabo xyah le pakai baju tasha shila…kome pon memng gatai kan…

    0

    0
  43. loyalmalaysian says:

    entah2 x pakai seluar dalam…hehehe…

    0

    0
  44. Anonymous says:

    Budak ini perlu bantuan dari segi perubatan dan sebagainya, nampak terlalu kurus. ingat pula zamani kurus macam ini.

    0

    0
  45. lola says:

    kenapa pihak televisyen tau sekutu dengannya masih belum banned dia ni ye? dulu Faizal Tahir kes buka baju tunjuk badan kena banned berminggu, takleh masuk tv, siap kena buat kebajikan lagi..dia ni dah banyak sangat kontroversi tapi masih…hrm, paham2 ja la..

    0

    0
  46. Anonymous says:

    bangga ke pakai mcm tu.. klu org kata “jalang” kan marah lah pulak!

    0

    0
  47. kira says:

    dia punya brg kecik jer saper2 pernah try secret bust up ni..bole cayer ker

    0

    0
  48. anonymous says:

    I wonder Wardina tak nak komen ke or tolong betul2kan artis2 yg bermasalah mcm Nad Zainal, Tasya Syilla…hello…hello wardina where are u?…ooo tertido depan laptop nak update kisah2 diri sendiri yg sempurna kot.Wallahualam.

    0

    0
    • anon says:

      kenapa pulak nak tanya wardina??? Dia layak ke nak jwb. Dulu dia pun sama jugak, artis & pakai tshirt ketat & tak bertudung.. Bukannya dia bertudung dari masa dia lepas baligh pun.. Satu hari tasha pun akan berubah jugak. Tengok si makcik tua rozita tu, dulu pakai tak senonoh jugak, tapi skrg bertudung jugak wlpn pakai sendat nak mampus…Tu makcik tua, ni tasha muda lagi. Relax lah. Jgn sakit kan diri sendiri pulak duk susahkan hal org. Cermin diri sendiri jugak…

      0

      0
  49. dikcik says:

    ataupon dia akan jawab mcm ni.. ” So wut? Im a slut…”

    0

    0
  50. Anonymous says:

    PENING

    0

    0
  51. terkedu says:

    puting tek timbol….hm..sllu anak dara tek yg xdiusik…puting x timbol..ni penah kene isap ke ape ni…puting tersebol..huhuhu

    0

    0
  52. anon says:

    Lantak dia lah nak pakai ape, tu antara dia dgn tuhan. Yg komen negative kat sini sb jealous kat tasha. Aku mmg bkn peminat dia….tapi aku rase ape yg dia buat tu takde kene mengena dgn kita pun. Tak nak tengok tutup mata. Duk kata dia ahli neraka…..hhmmm….yg duk mengutuk menghina dia ni, ahli syurga ke…???????????
    Hari tu rozita yg dah tua & neelopa yg gedik pun pakai skirt sampai nampak peha jugak. Satu hari mana tau dia berubah jadi lbh baik drp kamu semua yg mengutuk dia. Yes she’s young & pretty…. Stop the jealousy cos it wont get you anywhere….

    0

    0
  53. ahaks says:

    ak scroll jer komen2..baca jer..yg nasihat tuh bgs sngt..yg kejam perghh hebat gila..yg penting!!! cikgu BI pom ad wei..bgs2..yg slh kita tegur..yedok??tp tegur leklok ek..jgn smpai ad yg terluka sentap ati makjah oii..n yg paling2 ak xphm..asal msty ad yg gaduh2 ek???wei3 gaduh2 sini xguna r..wat sakit ati jer..tgk ak..chill jer baca komen korang2 smbil senyum.. =P

    0

    0
  54. tve thinking says:

    Ingat ALLAH Tasya Shilla. Ingat AZABNYA…..KITA ISLAM…..
    Ketenangan dpt dicari dgn mendekatkan diri dgn Allah. Ada HIKMAHnya kamu putus dgn HANS. Sy xnmpk Hans tu boleh jd pembimbing kamu @ sebaliknya. Mayb JODOH kamu dgn org lain yg lebih baik. Insyaallah. Saya xbenci kamu, saya kesiankan kamu. IKHLAS

    0

    0
  55. OMG says:

    Astagfirullah…………. nilah jadinya bila kurang pengetahuan agama , tak tau mana satu jalan lurus betaubatlah sebelum terlambat .,,

    0

    0