Tamat Kuarantin, Caprice ‘Isytihar’ Misi Perangi Golongan Munafik Dan Pelaku Jenayah Seksual

Hiburan

Tamat Kuarantin, Caprice ‘Isytihar’ Misi Perangi Golongan Munafik Dan Pelaku Jenayah Seksual

Penyanyi rap sensasi, Caprice khabarnya telah selesai menjalani kuarantin selama 14 hari, semalam.

Caprice
10 bulan lalu

"Selesai Cara Undang-Undang Atau Gelanggang.." Caprice Dedah Terima Lebih 60 Ugutan Bunuh

Advertisement

Dia yang telah menanggalkan gelang tangan atau tag kuarantin itu turut berkongsi momen tersebut dalam sebuah hantaran di media sosialnya untuk tatapan peminat.

View this post on Instagram

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

Caprice atau nama sebenarnya Ariz Ramli itu kemudiannya mengisytiharkan misi terbaru iaitu perang terhadap golongan yang telah mencemarkan kesucian agama dan bangsa termasuklah golongan pedofilia.

Esok (hari ini) saya bebas. Hari ini adalah permulaan perang saya melawan predator seksual, pedofilia dan orang-orang munafik. Saya tidak akan pernah berhenti selagi orang itu tidak meringkuk dalam penjara. Ingat tu.

Advertisement

Dia dalam pada itu turut menyampaikan pesanan kepada mereka di luar sana agar tidak menjadikan ugutan bunuh sebagai jenaka atau sekadar hiburan di media sosial.

Caprice IG StorySumber : Instagram Caprice  
CapriceSumber : Instagram Caprice  

Tulisnya lagi, semenjak difitnah oleh seorang individu yang tidak disebutkan nama, dia menjadi buruan malah menerima banyak ugutan bunuh.

Terdahulu, Caprice mendedahkan bahawa dia menerima hampir lebih 60 ugutan bunuh berikutan kegiatan dakwahnya di Gaza, Palestin telah disalah erti oleh sesetengah pihak.

“Dekat dunia, yang berani ugut, kita ada undang-undang. Jumpa saya depan-depan dahulu baru selesai.” tegasnya lagi di hantaran Instagram tersebut.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

9 Comments

  1. Bosan dah

    September 22, 2021 at 2:59 pm

    TMJ..can u send someone to shut this fella up? Menyalak tak abis2…

  2. ZAI

    September 22, 2021 at 2:56 pm

    Nak perang org Munafik? Agama hang tu tinggi sangat ker? Sebutan pin pelat… look at yourself before u wanna say abt others. Misi hang pat negeri Arab tu cuma buat video rap ajekan…. sila ketemu pakar psychology for your depression and insomnia… then you won’t be hallucinating about ppl stalking you and stuffs.

  3. hajahgayah

    September 22, 2021 at 2:47 pm

    BETUL, akan tetapi dia seakan2 merasa dirinya putih sesuci kapas. lebih momok dengan orang yang macam ni! jihat pala hotak bana bapak hang jihat buat video clip kat padang pasir, buat provokasi, sembur fitnah dan asyik2 berdrama nak minta attention.. tak nak orang ugut then kau jangan provoke, meroyan kat medsos konon ulas isu semasa, padahal ajak orang mengumpat menghina dah jadi macam platform anak dajjal. tapi orang yang kurang bijak memang macam ni, dia mengundang tapi sudah orang datang dia play victim. eff off lah mamak poyo

  4. Anonymous

    September 22, 2021 at 2:36 pm

    jom kita perangi org munafik! agar kita tdak terpedaya lagi. jijik tengok!

  5. Abah

    September 22, 2021 at 1:33 pm

    Kau lah satu2 nya manusia yg harus diperangi dan dijauhi kerana tiada pun kebaikan yg mampu kau cetuskan melainkan provokasi dan perkara negatif serta aib orgg…kaya nak jihad tp hawa nafsu sendiri tak terkawal

Loading...