Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tamat Kuarantin, Caprice ‘Isytihar’ Misi Perangi Golongan Munafik Dan Pelaku Jenayah Seksual

Caprice

Penyanyi rap sensasi, Caprice khabarnya telah selesai menjalani kuarantin selama 14 hari, semalam.

Advertisement

Dia yang telah menanggalkan gelang tangan atau tag kuarantin itu turut berkongsi momen tersebut dalam sebuah hantaran di media sosialnya untuk tatapan peminat.

View this post on Instagram

A post shared by Caprice (@capriceofficial)

Caprice atau nama sebenarnya Ariz Ramli itu kemudiannya mengisytiharkan misi terbaru iaitu perang terhadap golongan yang telah mencemarkan kesucian agama dan bangsa termasuklah golongan pedofilia.

Esok (hari ini) saya bebas. Hari ini adalah permulaan perang saya melawan predator seksual, pedofilia dan orang-orang munafik. Saya tidak akan pernah berhenti selagi orang itu tidak meringkuk dalam penjara. Ingat tu.

Advertisement

Dia dalam pada itu turut menyampaikan pesanan kepada mereka di luar sana agar tidak menjadikan ugutan bunuh sebagai jenaka atau sekadar hiburan di media sosial.

Caprice IG StorySumber : Instagram Caprice  
CapriceSumber : Instagram Caprice  

Tulisnya lagi, semenjak difitnah oleh seorang individu yang tidak disebutkan nama, dia menjadi buruan malah menerima banyak ugutan bunuh.

Terdahulu, Caprice mendedahkan bahawa dia menerima hampir lebih 60 ugutan bunuh berikutan kegiatan dakwahnya di Gaza, Palestin telah disalah erti oleh sesetengah pihak.

“Dekat dunia, yang berani ugut, kita ada undang-undang. Jumpa saya depan-depan dahulu baru selesai.” tegasnya lagi di hantaran Instagram tersebut.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

9 Comments

  1. Ntah

    September 22, 2021 at 4:49 pm

    Apa yang dia ni jihad aku pon x tau. Aritu kecoh nak bgtau itu ini, aku tunggu la jugak nak dengar, tapi last2 takder apa yg concrete pon. Just dok tunjuk lagu and video clip baru dia tu ha.

  2. Anonymous

    September 22, 2021 at 4:39 pm

    Perangi hati yg busuk tu dulu.

  3. Nera

    September 22, 2021 at 4:27 pm

    Tolong ler stop beri perhatian kt dia ni..

  4. bunga

    September 22, 2021 at 3:28 pm

    Who cares kau nak perang ker nak apa…dasar hati hitam penuh iri hati, hasad dengki & buruk sangka…ini ke jihad kau keje nak menjatuhkan org je and perasan diri baik sangat…what a shame

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top