“Tak Sabar La Tu..” – Netizen Terhibur Tengok Usop ‘Practice’ Akad Nikah

Hiburan

“Tak Sabar La Tu..” – Netizen Terhibur Tengok Usop ‘Practice’ Akad Nikah

Penyanyi, Usop yang bakal mendirikan rumah tangga pada 4 Febuari depan akui gementar untuk melangkah ke fasa baharu kehidupan sebagai seorang suami.

Usop atau nama sebenar Muhammad Saiful Naim Muhammad Noor berkata, segala persiapan sudah dilakukan dan kini hanya menanti hari bahagia.

Advertisement

Menurut Usop, 24, dia ada bertanya beberapa rakan artis termasuk Haqiem Rusli dan Tajul mengenai persediaan sebelum menjejak ke alam perkahwinan.

Saya tanya mereka cara nak mengatasi nervous masa akad nikah. Kami buat latihan macam tengah nikah. Haqiem jadi Tok Kadi dan Tajul jadi saksi. Mereka suruh saya bertenang, tarik nafas supaya sebutan lancar.

Meninjau di ruangan komen pada hantaran tersebut, rata-rata netizen terhibur melihat gelagat mereka bertiga yang sedang berlatih akad nikah.

Advertisement

“Macam budak-budak semua comel pulak.. main kahwin-kahwin ke ni” tulis seorang pengikut.

“Lawaklah korang boleh masuk raja lawak next year” tulis seorang pengguna Instagram.

Usop
6 bulan lalu

Dua Bulan Sebelum Kahwin, Usop Akui Perubahan Sikap Cepat 'Naik Angin'

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Mstar

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...