“Tak Rindu Kita Ke?” Nur Sajat Kembali, Perjelas Mengapa Senyap Di IG

Hiburan

“Tak Rindu Kita Ke?” Nur Sajat Kembali, Perjelas Mengapa Senyap Di IG

Usahawan kosmetik terkenal, Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman yang lebih mesra disapa sebagai Sajat dilihat telah kembali ke media sosial baru-baru ini setelah dia memuat naik sebuah hantaran video dan foto menerusi Instagram Storynya.

Menerusi hantaran terbarunya itu, Sajat bertanyakan peminat sama ada perlu atau tidak dia membuat sesi siaran langsung Instagram, semalam.

Advertisement
Sajat IG liveSumber : Instagram Sajat  

Dia dalam pada itu turut bertanya peminat sama ada merinduinya atau tidak.

Rindu tak? Tak baik cakap macam tu. Tak rindu kita ke? Sekejap lagi kita nak buat live. Cepatlah..sekejap lagi kita nak buat live, rindu sangat.

Penyanyi lagu Makhluk Penggoda itu juga sempat menjelaskan mengapa dirinya senyap seketika dari media sosial.

BACA: “Tak Sepatutunya Hina Sajjad Atau Golongan Sepertinya, Nasihat Mereka Baik-Baik” – Mufti

https://www.instagram.com/p/CTE5yTvJEeW/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CTb7JGqnaWx/?utm_source=ig_web_copy_link

Kita selama ni senyap, sebab kita nak buka kedai di lokasi baru. Alhamdulillah dapat supoort yang banyak, terima kasih sangat. Tak sabar rasanya nak buka bisnes baru di tempat baru. Happylah..i’m very excited. Kita nak cakap fasal bisnes je. Kan? Lagi bagus. Lepas tu kita nak cakap fasal macam mana kita macam tu..macam ni. Haa..gitu-gitu. Nak dengar tak?

Ada yang rindu Sajat ke?

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Instagram Sajat

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

4 Comments

  1. Armadan Hamdan

    October 18, 2021 at 7:59 pm

    OBSCENE LADYBOY AGAIN

  2. anonymous

    October 18, 2021 at 3:28 pm

    kann nak ke jerman kaedahnya kat msia sah2 lah bnyak spital pakar,nmpak gayanya si mael ni nak lepaskan geng2 beliau

  3. anonymous

    October 18, 2021 at 9:39 am

    penjenayah negara paling besar takut nak sumbat dlm jel…boleh pulak tu terlepas dan nak minta paspot lagi tu dah ketagih nak ke luar negeri. nursajat yg langsung tak ‘bahaya’ sibok siang malam nak tangkap .Kerajaan oh kerajaan !

    • tabarus

      October 18, 2021 at 10:16 am

      saya bukan nak sokong pondan tapi tu lah hakikatnya!!! geram pulank tengok dedak nak ke singapore lah nak berubat lah apooo di lepaskan!!! millions of rakyat terbeban dan miskin kerana nafsu mereka, tetapi hukuman dan layanan yang di bagi masih VVVIP.. aku baca kat news pun, like what? kerajaan malaysia oh pls lah taubat kesian kepada mangsa2 merupakan rakyat2 sendiri! nasib baik aku bukan orang malaysia

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...