Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Tak Padan Gemuk..” – Shuk Sahar Minta Individu Biadab Bersemuka

shuk sahar

Selepas pendedahan mengenai wanita yang kembali mengganggu rumah tangga Shuk Sahar dan Rossalenna Nastassyiah, ada sesetengah netizen yang mula melemparkan kata-kata tidak baik pada lelaki itu.

Advertisement

Bahkan segelintir individu tidak segan untuk meninggalkan komen berbaur ‘body shaming’ seperti gemuk dan membosankan.

“Boring (bosan) lah kau ni, tak padan gemuk.”

rossalennah dan shuk

Disebabkan oleh kata-kata yang tidak sensitif dan agak melampau berkenaan, Shuk meminta agar netizen tersebut bersemuka dengannya.

“Bang macam panjang kau nak ceramah sini, DM (mesej) aku nombor kau kita jumpa.”

Daripada ruangan komen entri tersebut, kebanyakan pengikut meminta Shuk supaya bersabar dan tidak mengendahkan komen negatif tersebut.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Kosmo!
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 Comments

  1. Anonymousjugak

    July 16, 2021 at 3:44 pm

    Hahaha…hmmm dulu suka shuk pasal mcm kelakar…lama2 dah tak minat…

    • Anonymous

      July 17, 2021 at 12:52 am

      Betul la tu….bila masa pulak hang kuquih…..

  2. tecit

    July 16, 2021 at 1:36 pm

    sepesen ali puteh ni.

    • emailme

      July 16, 2021 at 1:46 pm

      ha tula. hari tu time meniaga air kena buang dgn orang, takde plak nk marah.

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top