Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

“Kalau Mahu Bermadu..” – Isteri Shuk Sahar Dedah Kembali Diganggu ‘Farah’?

shuk dan rosssalennah

Rasanya ramai yang mengetahui mengenai kisah rumah tangga selebriti Shuk Sahar yang pernah bergolak seketika kerana kemunculan orang ketiga.

Advertisement

Sepertinya sudah tiada badai yang melanda, netizen dikejutkan dengan pendedahan isteri Shuk, Rossalennah Natassyiah Asshaferah mengenai ugutan yang dibuat oleh wanita yang sama mengganggu perkahwinan mereka dahulu iaitu Farah.

shuk sahar dan farah

Daripada tangkapan skrin tersebut dapat dilihat Farah sepertinya marah kerana percubaan untuk menghubungi pasangan itu gagal.

Malah wanita itu bertindak tidak terkawal apabila menghantar gambar pisau tajam kepada pasangan itu bagi tujuan mengugut.

Advertisement

shuk sahar dan farah

shuk sahar dan farah

Dalam pada itu, Rosaalennah sempat menitipkan pesanan kepada Farah dan meminta wanita itu supaya menerima keluarganya jika mahu bermadu.

shuk sahar dan isteri

“Apa salahnya terima saya dan anak-anak saya? Saya dah izinkan ya, suami saya pun bukan budak lagi.”

Daripada penjelasan isteri Shuk ini, sepertinya keluarga Farah yang tidak mengizinkan perhubungan di antaranya dengan lelaki itu.

Sama-sama kita tunggu penjelasan lanjut daripada mereka nanti.

SUMBER : Instagram
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

5 Comments

  1. tecit

    July 6, 2021 at 9:43 am

    aduhaiii ngapelaaa si syuk ngokngek tu jugakkkk jadi pujaan hati mereka berdua ni. xpaham aku.

  2. brunes

    July 5, 2021 at 5:03 pm

    ni sudah boleh dikategorikan geng #bellasayangkamu tulah kan bodoh sangat, you b1tch about ur husband to public. bila org kecam kau suruh jgn ikut campur.. duhhhh so kau canang to public untuk apa? suruh org puji ke husband kau terhangat di pasaran?

  3. Ura

    July 5, 2021 at 8:38 am

    Lapor polis la bengappp bukan lapor di media sosial….

    • Anonymous

      July 5, 2021 at 12:43 pm

      btl tu sibok lapor media nape.. polis dh xde ke lam malaysia ni. die kn ritu bahasakn netizen jgn campor hal dorang laki bini dh ms dh berbaik ritu. tuptup jadikkkkkkk balik

  4. Anonymous

    July 5, 2021 at 5:51 am

    Bosannnn

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top