Tak Mahu Reputasi Nyanyian Rosak, Misha Omar Tangguh Rawatan Kesuburan

Hiburan

Tak Mahu Reputasi Nyanyian Rosak, Misha Omar Tangguh Rawatan Kesuburan

Penyanyi popular Misha Omar terpaksa membatalkan hasratnya untuk menambah cahaya mata bagi merealisasikan impiannya untuk menjayakan konsert solo Orkestra Simfoni Kebangsaan (OSK) yang bakal berlangsung pada 30 Oktober depan.

Misha Omar
3 bulan lalu

Terpaksa Rakam Lagu Di Rumah, Misha Omar Alami Pelbagai 'Gangguan'

Advertisement

Misha atau nama sebenarnya Samihah @ Aisah Omar berkata demi kecintaan terhadap nyanyian, dia sanggup menangguh buat seketika perancangannya untuk hamil anak kedua.

Saya tangguh sebentar menjalani rawatan kesuburan demi rasa cinta menggunung untuk konsert ini yang juga merupakan salah satu impian saya sebagai anak seni.

Penyanyi lagu Tanpa Rela itu turut berkata doktor juga tidak menghalang perkara itu dan dia percaya jika ada rezeki untuk mendapatkan zuriat, pasti Tuhan akan permudahkan urusannya. Misha memaklumkan OSK merupakan konsert terakhir sebelum dia menyambung semula usaha #menjejakkhadeja.

Ini pengorbanan yang saya lakukan demi cinta saya terhadap nyanyian. Tak apa, anak boleh tunggu, ‘tunggu ibu ya sayang’,” katanya lagi.

Selepas lima tahun menimang cahaya mata sulung, Misha atau mesra disapa Kak Mitch pernah mendedahkan dia kini sedang menjalani rawatan kesuburan di sebuah pusat perubatan dalam usaha untuk mendapatkan cahaya mata kedua.

Misha Omar

Advertisement

Misha, 40, menjelaskan dia sudah menjalani ujian hormon Anti-Mulleroian (AMH) menerusi pengambilan darah untuk mengetahui tahap kesuburan.

Penyanyi yang terkenal menerusi lagu Bunga Bunga Cinta itu turut berkata bahawa dia telah mencipta tanda pagar #menjejakkhadeja sebagai pembakar semangat untuk dia dikurniakan seorang cahaya mata perempuan.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagramTelegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

SUMBER : Kosmo!

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

2 Comments

  1. Anonymous

    October 13, 2021 at 9:26 am

    hmm… life kau, kau sendiri je yg tahu n rasa kan? w/pun aku rasa mcm hmmmm…. tapi, takpelah misha, doa yg baik2 saja utk kamu. semoga dipermudahkan segala perancangan.

  2. Anonymous

    October 13, 2021 at 8:13 am

    nk buat rawatan subur pn nk cite kt public. diam2 suda. x penting bg umum pn

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...