Tak Layan Komen Negatif, Nur Fazura Pilih Untuk Memaafkan ‘Haters’

Hiburan

Tak Layan Komen Negatif, Nur Fazura Pilih Untuk Memaafkan ‘Haters’

Pelakon jelita, Nur Fazura mengakui dirinya tidak terlepas daripada menerima komen serta kritikan negatif sepanjang berkecimpung dalam dunia seni hiburan tanah air.

Ujar Fazura, dia memilih untuk tidak mengambil endah dengan tidak membaca sebarang bentuk kecaman atau komen negatif yang diterimanya.

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

“Sebagai selebriti memang tidak terlepas dengan kata-kata orang dan rasanya semua orang dalam dunia pernah menghadapi perkara sama. Tak kisahlah artis atau tidak, kita tidak terlepas dengan apa orang nak cakap mengenai kita. Namun apa yang saya buat adalah saya alihkan fokus dengan tidak membaca berita atau gosip, malah komen kadang-kadang saya tak baca.”

Tambah isteri kepada pelakon Fattah Amin ini lagi, dia cuba untuk memahami sebab dan mengapa individu tersebut tampil memberikan komen negatif terhadap dirinya.

“Saya cuba faham untuk faham kerana mungkin individu ini bercakap melalui apa yang dia rasa dari luaran. Bila kita faham, kita mampu untuk melupakannya..” katanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)

Terdahulu, Fazura dilfahamkan hadir sebagai tetamu jemputan pada sesi Live Eksklusif Bersama Fazura di Facebook Rasmi Profesor Datuk Dr Muhaya.

Advertisement

Dia dalam pada itu turut merasakan bahawa sikap memaafkan orang lain yang melakukan kesalahan adalah lebih baik bagi memastikan emosi dirinya tidak terganggu.

Nur Fazura
6 bulan lalu

Kerap Kongsi Gambar Berhijab Di IG, Nur Fazura Kini Dah Berhijrah?

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

11 Comments

  1. brunes anak bahalol diam lah ko nyah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    June 14, 2021 at 4:29 pm

    brunes si baholol ada je mana2 kut comment kan.. dari dulu dok perhati cara dia tulis, mcm golongan nyah!!!!!

    • Nyahkurlas

      June 14, 2021 at 5:00 pm

      Heyyyyyy nyahhhhh kau sana!

    • iambrunesbichas

      June 15, 2021 at 9:18 am

      ewwww whoareyouseeeeeee.. like me or not, just admit it you are obsessed with me tunggu aku komen hapooooo kat BN ni hahahahahahha

  2. Lala

    June 14, 2021 at 3:48 pm

    Ee ada org busuk hati kat sini. Baunyeeee! Bau hanyirrrr! Bau mayat!!

    • Gugu

      June 14, 2021 at 3:49 pm

      Bau mayat lagi harum agakny dari dia nyah!

  3. benci orang fake

    June 14, 2021 at 11:14 am

    bah klu gitu cuba berbaik / tegur neelofa, sara Ali (sapa2 yg prnah jd musuh dia) jgn ckp tak serupa bikin.. jgn munafik!!!! kmi nak tengok dan cabar ko auty…

    • Kanny

      June 14, 2021 at 11:21 am

      Ko orang Sabah kan???

    • Peminat BN

      June 14, 2021 at 11:31 am

      ko tau ke yg dia x pernah tegur mrk?

    • Anonymous

      June 14, 2021 at 11:57 am

      entah ko duduk serumah dia dgn dia ke bahhhh? tahu ke dia x pernah tegur? puiiii

    • brunes

      June 14, 2021 at 3:51 pm

      ni namanya setau gaban, atleast dia tidak provoke and orang2 macam kau sebut di atas tu doesnt deserve her attention and peace..

    • Anonymous

      June 14, 2021 at 3:54 pm

      Kan…..”Benci Org Fake” has bird brain! Hahahaha..

Tinggalkan Komen Anda Di Sini

Loading...