Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tak Ada Minuman Beralkohol, Siapa Yang Tak Datang Sahaja Yang Kecoh – Neelofa Pertahan Isu Pelancaran Tudung Di Kelab Malam

Meskipun menerima pelbagai kecaman daripada netizen dan mendapat perhatian ahli ulama kerana melancarkan koleksi tudung #BeLofa  dan menyambut hari kelahirannya yang ke 29 di sebuah kelab malam, selebriti popular Neelofa menganggap isu tersebut tidak seharusnya diperbesarkan.

Advertisement

Neelofa mempertahankan tindakannya itu dan menjelaskan tiada sebarang minuman keras yang dihidangkan. Malah, bahagian dalam kelab malam itu juga sudah ditukar sesuai dengan majlis pelancaran tersebut.

Memang tidak ada sebotol pun minuman beralkohol yang orang boleh nampak. Malah, tidak ada juga orang menghisap rokok ketika majlis itu berlangsung. Siapa yang tak datang saja yang kecoh, tetapi orang yang ada di situ (pusat hiburan) tahu apa yang berlaku.

 

Terdahulu, netizen bukan sahaja mempertikaikan mengapa kelab malam terkemuka di Kuala Lumpur itu dipilih menjadi lokasi pelancaran jenama tudungnya tetapi ia lebih hangat diperkatakan setelah tularnya video Hijabista yang terdiri dari beberapa orang Instafamous yang menari dengan rancak ketika lipsync battle. Netizen menganggap mereka sudah mencemarkan imej wanita bertudung.

Sumber Berita : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

85 Comments

  1. Pekerja Swasta

    February 28, 2018 at 10:33 am

    si lopa ni sebenarnya dah lamaaaaaa TERINGIN nk back to night club, nk ber’ party bagai kt dlm tu. Tp sbb dia dh berhijab so buat la alasan kengkononnye nk lancar tudung baru.

    Yes, dia kata kt ruang tu dh ditukar jd ruang acara, tkde alcohol drink what so ever lah- but still the premise is a NIGHT CLUB. Arak is still there cuma simpan kt tempat lain je. Why lopak ni so stupid?

    Yg pompuan2 pakai tudung menari ala2 penari bogel dpn tetamu lelaki, ni kau nk bg alasan apa plk lopak?? – Tak sangka video blh viral n jd tontonan umum? Tp ko ada pikir even video ni tk viral sekalipun, Allah tetap melihat!

    As a conclusion, ni la artis kesayangans Nara.

  2. Anonymous

    February 28, 2018 at 10:24 am

    nasib lopa ni katik kalau x lagi perasan model…bab kata fasha dahlah pendek akal pun pendek

  3. wittt wittt

    February 28, 2018 at 10:17 am

    kau ni dh kenapa lopa??!! msh gak nk pertahankan?? org bkn setkt tgk ada ke xda org merokok/minum/vaping masa tu…people are looking at a bigger picture which is the venue…org kata tmpt yg kau pilih tu x sesuai, nama pun kelab mlm, yg kau lancarkan tu hijab.. nmpk x beza dia kt situ??!!!!! bila dh kt kelab mlm of cos la akn menari terkinja2 mcm kwn kau yg hilang rasa malu tu dgn muzik yg kuat…xkan nk nyanyi lagu nasyid lak.. sbb tu org kata tmpt yg kau pilih tu X SESUAI…mmg padan pun xda hero yg digosip dgn kau tu lekat..kenapa? sbb kau degil

  4. Anonymous

    February 28, 2018 at 10:15 am

    desperatela perempuan kelantan ni nak attention….sbb ex kan tgh resepsi….ex pulak dah amik perempuan kaki kelab jadi bini…so sekarang dia pulak nak jadi kaki kelab sambil disupport mak dia yg sama jalang masuk kelab tu….

  5. Anonymous

    February 28, 2018 at 10:12 am

    kalau ko isytihar xde arak, rokok dan apa saja yang seangkatan dengannya sekali pun…otak ko letak kat tapak kaki ke??? lokasi acara??? ermmmm…nk pusing bg nampak sopan sikit la bunyinya…tp kalau dh kelab malam xde maknanya hajah!!! tgk je video pompuan2 yang joget mengalahkan sundal tu…dan nisa kay sendiri mengakui lalai dibuai muzik di kelab malam tersebut. Itulah yg perkara asasnya… boleh menyumbang kpd kelalaian dan kemungkaran..jual tudung tapi acara mengalahkan jual tubuh

    • ruff ruff

      February 28, 2018 at 10:22 am

      betul tu!! dh terang2 tmpt mcm ni akan melalaikan & mengundang fitnah… tgk skrg apa dh jd…lopa sndri mmg la x terkinja2 mcm tu tp dia dh mngheret sekali org lain smpai terjebak…konon pilih tmpt sbb ambil kira bnyk aspek.. xkan la event planner kau bangang smpai x mampu nk wujudkan event yg happening kalau buat kt tmpt yg lbh sesuai.. x paham aku

Loading...
To Top