Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

Tak Ada Minuman Beralkohol, Siapa Yang Tak Datang Sahaja Yang Kecoh – Neelofa Pertahan Isu Pelancaran Tudung Di Kelab Malam

Meskipun menerima pelbagai kecaman daripada netizen dan mendapat perhatian ahli ulama kerana melancarkan koleksi tudung #BeLofa  dan menyambut hari kelahirannya yang ke 29 di sebuah kelab malam, selebriti popular Neelofa menganggap isu tersebut tidak seharusnya diperbesarkan.

Advertisement

Neelofa mempertahankan tindakannya itu dan menjelaskan tiada sebarang minuman keras yang dihidangkan. Malah, bahagian dalam kelab malam itu juga sudah ditukar sesuai dengan majlis pelancaran tersebut.

Memang tidak ada sebotol pun minuman beralkohol yang orang boleh nampak. Malah, tidak ada juga orang menghisap rokok ketika majlis itu berlangsung. Siapa yang tak datang saja yang kecoh, tetapi orang yang ada di situ (pusat hiburan) tahu apa yang berlaku.

 

Terdahulu, netizen bukan sahaja mempertikaikan mengapa kelab malam terkemuka di Kuala Lumpur itu dipilih menjadi lokasi pelancaran jenama tudungnya tetapi ia lebih hangat diperkatakan setelah tularnya video Hijabista yang terdiri dari beberapa orang Instafamous yang menari dengan rancak ketika lipsync battle. Netizen menganggap mereka sudah mencemarkan imej wanita bertudung.

Sumber Berita : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

85 Comments

  1. dalita

    February 28, 2018 at 10:11 am

    fattah tegur lagila kan

  2. Anonymous

    February 28, 2018 at 10:06 am

    cakap mufti pun dah tak heran skrg ni….mulia hati ko kan lopak???

  3. zzz

    February 28, 2018 at 10:06 am

    nara and the team pun patut bertaubat sebab cara penulisan mnyebelahi lofa..nasihat mufti langsung x ditulis…harap bertaubat jgn buta kerana wang dan perempuan cantik..semua tu dari Allah..

    • Anonymous

      February 28, 2018 at 10:18 am

      kau tak tau ke nara ni kelantan mcm lopak ..kelantan kan kenegerian kuat sama2 bekerjasama makan najis…

  4. kiki

    February 28, 2018 at 9:53 am

    hmm x makan ditegur icon TN50 ni, tgk ajelaa makin ligat die post gambar2 launched kelmarin tu, siap post lagi hijabista yg menari sakan tu like she proud giler, membazir mase je nasehatkan org cmni, makin ditegur makin menjadi2

  5. Anonymous

    February 28, 2018 at 9:51 am

    tinggi mendongak langit.jangan jadi murahan…kan ade level katenye?

Loading...

2020 © Nara Media Sdn Bhd. All Rights Reserved.

Sebahagian daripada kumpulan iMedia Asia.

To Top