February 28th, 2018

Meskipun menerima pelbagai kecaman daripada netizen dan mendapat perhatian ahli ulama kerana melancarkan koleksi tudung #BeLofa  dan menyambut hari kelahirannya yang ke 29 di sebuah kelab malam, selebriti popular Neelofa menganggap isu tersebut tidak seharusnya diperbesarkan.

Neelofa mempertahankan tindakannya itu dan menjelaskan tiada sebarang minuman keras yang dihidangkan. Malah, bahagian dalam kelab malam itu juga sudah ditukar sesuai dengan majlis pelancaran tersebut.

Memang tidak ada sebotol pun minuman beralkohol yang orang boleh nampak. Malah, tidak ada juga orang menghisap rokok ketika majlis itu berlangsung. Siapa yang tak datang saja yang kecoh, tetapi orang yang ada di situ (pusat hiburan) tahu apa yang berlaku.

 

Terdahulu, netizen bukan sahaja mempertikaikan mengapa kelab malam terkemuka di Kuala Lumpur itu dipilih menjadi lokasi pelancaran jenama tudungnya tetapi ia lebih hangat diperkatakan setelah tularnya video Hijabista yang terdiri dari beberapa orang Instafamous yang menari dengan rancak ketika lipsync battle. Netizen menganggap mereka sudah mencemarkan imej wanita bertudung.

Sumber Berita : Harian Metro


85 responses to “Tak Ada Minuman Beralkohol, Siapa Yang Tak Datang Sahaja Yang Kecoh – Neelofa Pertahan Isu Pelancaran Tudung Di Kelab Malam”

  1. kak pahh 2 says:

    plss kak pahhh…jadi cerdik skitt…yg terkinjal kinjal tu x kecoh ke

  2. Alanice says:

    mufti xdtg, kau ckp die ke yg lbey? Haha

  3. ntahla says:

    Sedih tgk Hijabista Skrg ni..pakai tudung hanya sekadar tutup rambut..tp berpakaian ketat yang menampakkan sebahagian tubuh x diambil kira..menari terkinja-kinja tanpa segan silu…Ingat dah tutup rambut tu kira dh baik lah kot noo..yang x elok pun kata elok..seolah2 tiada maruah diri.

  4. Anonymous says:

    kelantan mmg mcm ni jenis fikir drg je betul….ego tinggi puak kelantan ni…lepas tu perguna agama…dia punya style alim alim anjing dia org nak org lain terima…puiii…drg mmg xder harapan boleh ditegur…cara nak offend drg ignore drg mcm drg tak wujud….mesti drg sakit mcm nak mati….

  5. menyampah says:

    boikot je produk dia ni..biasa2 je la orgnya..xde la wow sgt..hmm..baik aku minat retis lain..hilang respek aku kt dia ni.

Loading...