September 6th, 2015

Alhamdulillah. Tahniah diucapkan kepada Raja Farah (27 tahun) yang telah pun selamat bergelar isteri kepada seorang ahli perniagaan, Iskandar Ismail (33 tahun). Majlis pernikahan telah berlangsung di Masjid Ampuan Jemaah, Shah Alam kira-kira jam 11.51 pagi hari ini. Majlis telah dimeriahkan dengan kehadiran kedua-dua belah ahli keluarga. Raja Farah telah dinikahkan oleh ayahnya sendiri iaitu Raja Aziz Raja Ngah.

raja farah

Raja Farah telah menerima mas kahwin berupa tiga dinar emas manakala wang hantaran dirahsiakan. Pihak pengantin lelaki telah menghantar lima dulang hantaran sementara pihak pengantin perempuan tujuh dulang hantaran. Untuk makluman, majlis resepsi akan diadakan pada 13 September di Hotel De Palma, Ampang. Sebelum ini, Raja Farah dan Iskandar Ismail telah mengikat tali pertunangan pada 9 Ogos lalu.

raja farah

Jutaan tahniah diucapkan kepada Raja Farah dan Iskandar Ismail atas perkahwinan ini. Semoga perkahwinan kedua buat Raja Farah ini akan berkekalan sehingga ke akhir hayat. Sama-sama kita doakan. Sekejap lagi Abang Nara muatnaik gambar sekitar majlis perkahwinan mereka. Kredit gambar EddiePhotoVideo.


Comments are closed.

Loading...