Beautifulnara – Gosip Artis Malaysia Terkini

Hiburan

(TAHNIAH)Ayu Raudhah Hamil 3 Bulan, Zaquan Kerap Rasa Loya

Patutlah Ayu Raudhah kata dia mahu berehat sementara daripada dunia lakonan. Rupa-rupanya Ayu telah pun hamil 3 bulan. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Ayu dan Zaquan atas berita gembira ini. Patutlah Abang Nara tengok wajah Ayu berseri-seri semenjak dua ini.

ayu raudhah mengandung

Advertisement

Yang menariknya Zaquan turut merasa loya di awal kehamilan Ayu Raudhah. Kata Ayu kepada Media Hiburan:-

Pengalaman keguguran tidak lama dahulu banyak mengajar saya. Jadi kali ini saya lebih berhati-hati dan alhamdulillah perkembangan kandungan saya baik sahaja dan sudah mencecah usia tiga bulan. Buat masa sekarang saya hanya mengalami muntah-muntah sahaja tetapi apa yang lucunya, pada awal kandungan suami saya pula yang kerap rasa loya.

Orang tua-tua kata kata kalau suami loya itu bermakna si suami sayang sangat kepada isterinya. Semoga dengan kehadiran cahaya mata kelak, kasih sayang Zaquan dan Ayu akan bertambah kukuh. Sama-samalah kita doakan agar segalanya berjalan lancar buat pasangan ini.

P.S: iPhone lutsinar di masa hadapan? Itu mungkin boleh terjadi.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

77 Comments

  1. Nyampah aku

    September 13, 2012 at 11:56 am

    Trend komen artis mengandung skang…” Yg ngandung saya tapi peliknya suami saya plak yg loya-loya/alahan”…perasan tak? Asal ada sorg start buat statement mcm tu,jap lagi berduyun duyunlah buat statement sama…cari idea lain boleh?

  2. ketip kuku

    September 13, 2012 at 11:45 am

    macam mak sedara ngan anak buah jer…………. jodoh dr tuhan

  3. alyn

    September 13, 2012 at 10:34 am

    kita xtahu pucuk pangkalnyer..apa pun pada yang mengandung, alhamdulillah..semoga semuanya selamat.yg kena tinggal, berdoa n bertawakal..hukum tuhan pasti datang pada org yang buat kianat pada kita..berserah n bertawakal supaya lbh tenang n kuat hadapi masalah.

  4. yayayaya

    September 13, 2012 at 8:46 am

    alah..laki dia bkn muntah loya sbb ayu poodah 2 ngandung…tapi loya tgk muka ayu 2…hahahahah…loya tgk prangai dia….2 permulaan buat si kembar taik 2….permulaan untuk…….

  5. tania

    September 13, 2012 at 7:53 am

    Tahniah ayu n suami. Jangan lah komen melampau hidup kita sendiri belum tentu sempurna

Loading...
To Top