(TAHNIAH)Ayu Raudhah Hamil 3 Bulan, Zaquan Kerap Rasa Loya

Hiburan

(TAHNIAH)Ayu Raudhah Hamil 3 Bulan, Zaquan Kerap Rasa Loya

Patutlah Ayu Raudhah kata dia mahu berehat sementara daripada dunia lakonan. Rupa-rupanya Ayu telah pun hamil 3 bulan. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Ayu dan Zaquan atas berita gembira ini. Patutlah Abang Nara tengok wajah Ayu berseri-seri semenjak dua ini.

ayu raudhah mengandung

Advertisement

Yang menariknya Zaquan turut merasa loya di awal kehamilan Ayu Raudhah. Kata Ayu kepada Media Hiburan:-

Pengalaman keguguran tidak lama dahulu banyak mengajar saya. Jadi kali ini saya lebih berhati-hati dan alhamdulillah perkembangan kandungan saya baik sahaja dan sudah mencecah usia tiga bulan. Buat masa sekarang saya hanya mengalami muntah-muntah sahaja tetapi apa yang lucunya, pada awal kandungan suami saya pula yang kerap rasa loya.

Orang tua-tua kata kata kalau suami loya itu bermakna si suami sayang sangat kepada isterinya. Semoga dengan kehadiran cahaya mata kelak, kasih sayang Zaquan dan Ayu akan bertambah kukuh. Sama-samalah kita doakan agar segalanya berjalan lancar buat pasangan ini.

P.S: iPhone lutsinar di masa hadapan? Itu mungkin boleh terjadi.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

77 Comments

  1. Pingback: Tevez Menikmati Bulan Madu di City | bijak.net

  2. aku cun giler

    September 12, 2012 at 5:47 pm

    aku pelikla.knp org asik sebelahkan ritabotox tuh..korang nipun agak2la.ntahbetul ketak ayu ygsalah.suami dia sendiri yg nk kuar dr rumah rita tu..bukan kita tau dia di pengaruh oleh zaquan ke tak…cuma mungkin betul zaquan yg tlg ambik dia…ape salahnya..dorgkan adik beradik..mmgla dia cmpur klu si rita tu buat kmbar dia cenggitu..gila ape..bapak dia sakit si rita tak nak dtg satu hal…anak2puntak bg bwk jumpa datuk nenek dorang..betulke betina mcmtu?tupun aidil kuar mcmtuje..klu org lain bg pelempang je..dasar ego..dahla berlagak..ckp nafkah anak sebulan beribu riban..takat artis..tak kemana..sehari dua ni adela duit..dah kerepot tak larat nak cucuk botox karang takde job…abihla.ckp riak betul..mcm dia hebat sgt..dahtu dudukla sengsorang!

    • pemerhati

      September 12, 2012 at 7:32 pm

      ak setuju la dengan ko mcm bagus jer si rita tu kan. semua dia nk canang,, dia x sedar kot dia pon seorang ibu,,, mana la tau kan anak dia nt bila besar,, kawin lari,, time tu baru dia rasa, mcm mana rasa ibu mertua dia rasa, tuhan tu bayar cash jer, pastu wife anak dia canang pasal dia pulak,, apa perasaan dia kn,,,

    • Aulia

      September 12, 2012 at 10:47 pm

      Rita ni suka sangtt ngan kembar..
      husband die yg 1st 2 dulu kembar jg kan..

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer

      September 12, 2012 at 11:04 pm

      dh jodoh dia nk dapat laki kembarrrrrrr nk buat camanaaaaaaaa mana leh elak lagi dh tuhan dh kasiiiiiiiii kawin aje lah !!! tapi rita tk la dapat laki yg perot boncit macm artis lain punye lakiiiiiii ! dorang semua tk ada test macm rita tol tk ! ape yg dorang ingat janji dapat kawin boncit pon boncit lah cukop time cerai dh dapat jadi jandaaaaaaa n orang tk leh kateeeeeeeee hehe….

  3. acu

    September 12, 2012 at 5:17 pm

    kesian rita .. makin disisihkan ….

  4. poyo2 je

    September 12, 2012 at 5:14 pm

    bukan dari aritu dah 3 bln ker??? asyik 3bln jer….cer explain….

  5. CthANI

    September 12, 2012 at 4:55 pm

    TAHNIAH Ayu…… harap xmeroyan la yer…..hahahaha

Loading...