(TAHNIAH)Ayu Raudhah Hamil 3 Bulan, Zaquan Kerap Rasa Loya

Hiburan

(TAHNIAH)Ayu Raudhah Hamil 3 Bulan, Zaquan Kerap Rasa Loya

Patutlah Ayu Raudhah kata dia mahu berehat sementara daripada dunia lakonan. Rupa-rupanya Ayu telah pun hamil 3 bulan. Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Ayu dan Zaquan atas berita gembira ini. Patutlah Abang Nara tengok wajah Ayu berseri-seri semenjak dua ini.

ayu raudhah mengandung

Advertisement

Yang menariknya Zaquan turut merasa loya di awal kehamilan Ayu Raudhah. Kata Ayu kepada Media Hiburan:-

Pengalaman keguguran tidak lama dahulu banyak mengajar saya. Jadi kali ini saya lebih berhati-hati dan alhamdulillah perkembangan kandungan saya baik sahaja dan sudah mencecah usia tiga bulan. Buat masa sekarang saya hanya mengalami muntah-muntah sahaja tetapi apa yang lucunya, pada awal kandungan suami saya pula yang kerap rasa loya.

Orang tua-tua kata kata kalau suami loya itu bermakna si suami sayang sangat kepada isterinya. Semoga dengan kehadiran cahaya mata kelak, kasih sayang Zaquan dan Ayu akan bertambah kukuh. Sama-samalah kita doakan agar segalanya berjalan lancar buat pasangan ini.

P.S: iPhone lutsinar di masa hadapan? Itu mungkin boleh terjadi.

Ikuti Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.

Komen

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

77 Comments

  1. oya

    September 12, 2012 at 4:36 pm

    Ayu buat sttmt tu saje jer…. Psiko laa tu heheh! Asalkan ko bahgia dan utk rita, blaja cool kan diri. Hidup tetap diteruskan biarpun tanpa seorang suami yg diharapkan…… Amannn…!

  2. No One

    September 12, 2012 at 4:32 pm

    lagi bertambah berbulu la si rita rudaini ngan ayu raudhah ni…
    apa2 pon tahniah… jaga kandungan baik2…
    dah pregnant ni x yah sibuk sgt nk jaga hal rmh tangga abg ipar tu…

  3. kudut kama k...

    September 12, 2012 at 3:53 pm

    Ayu is the best…..kepada mereka yg x ske so pegi lantk sbb
    Bg aku perempuan yg baik x kan sggup menceritakan hal rumah tgga
    Sendiri pd org ramai……walaupun buruk mcamana pun….

    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer

      September 12, 2012 at 10:59 pm

      eleh pasal ayu belom terkena macm ape yg rita dh kena ! kalau ayu dh terkena ha baru lah dia tau ! jangan pulak nanti bila ayu dh kena macm rita ayu akan cakap pasal laki dia ni > tote lembek la laki tk pandai perform la tote dia pendek la < macm2 lagi lah yg dia akan cakap kn tol tk !

  4. zf

    September 12, 2012 at 3:04 pm

    cara bergambo tu mcm die nk ckp ‘he’s mine’…ko ade???huhuhuhu

  5. AjiNohMotoreee

    September 12, 2012 at 2:37 pm

    Time Pregnant Kena Jage Percakapan N Hati Mau Kasi Bersih Jugak Yer… Takot Anak Terikot2 Pulak….

Loading...