March 5th, 2010

tahniah

Sumpah banyak gila email yang kami terima untuk tiket ke gelanggang Final Raja Lawak 4. Mula-mula risau jugak kalau tak ada sambutan. Hampir-hampir mengalir air mata kerana terharu dengan sambutan anda semua. Susah jugak nak buat pilihan. Jadi kami just amik undian secara random sahaja.

Jika anda tak terpilih kali ini, maafkanlah kami. Tiket hanya ada 10 keping je. Niat di hati nak bawak semua pembaca BeautifulNara. Tapi apakan daya. Kalau ada kesempatan, lain kali kami akan cuba bagi tiket lagi untuk aktiviti-aktiviti lain. Doa-doalah yang Astro bermurah hati untuk bagi tiket konsert Akademi Fantasia 8 nanti.

facebook beautifulnara

Kami sangat galakkan anda jadi fans BeautifulNara di Facebook sebab kat situ kami akan bagitau banyak benda-benda sebegini.  Lagi cepat info yang bakal anda dapat. Dan selalu pepagi kami ada bukak topik sembang-sembang. Meh la join buat kasik meriah lagi. Setakat nie dah ada 5,000 fans BeautifulNara. Jom tolong kami cukupkan sampai 100,000 fans.

Kepada pemenang, sila check sms handphone anda sebab kami dah sms. Salin nombor tersebut dan kita jumpa di pintu masuk Dewan MBSA hari Ahad ini. Sila berkumpul tepat jam 7.45 malam. Kalau tak dapat pergi, sila reply sms dan bagitau yang anda tak boleh pergi. Nanti kami akan gantikan dengan orang lain.

Berikut adalah senarai 5 orang yang terpilih. Semua pun nak bawak pasangan masing-masing, so 5 kali 2 maka cukuplah 10 keping tiket.

  • Norasmayani Bt Kamaruddin (2 orang)
  • Noorfarahim binti Azemi(2 orang)
  • Muhammad Iqbal bin Ishak (2 orang)
  • Faridatul Azna Aziz (2 orang)
  • Zayana Osman Shah (2 orang)
  • Norasmayani Bt Kamaruddin (2 orang)

Terima kasih kepada Astro sekali lagi yang sudi berkongsi tiket ini dengan anda semua.


Comments are closed.

Loading...