April 10th, 2013

Abang Nara sebenarnya turut terkejut apabila Zizan gagal memenangi Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian 2012. Seperti yang anda tahu, Abang Nara meramal yang Zizan akan membawa pulang trofi tersebut. Sayangnya, undian tidak mencukupi dan trofi itu menjadi milik Shaheizy Sam.

zizan

Berkata kepada portal Murai, Zizan mengakui dirinya agak terkilan kerana tidak memenangi anugerah tersebut. Memang layak untuk Zizan kecewa kerana tahun 2012 namanya memang meletup-letup. Hampir kesemua filem lakonannya berjaya dan popularitinya memang mencanak naik. Kata Zizan:-

Memang saya berharap untuk menang. Itu pun kerana saya mahu hadiahkan kejayaan itu kepada peminat yang bertungkus lumus mengundi dan menyokong. Adalah sedikit rasa terkilan, kerana apa yang diniatkan dari awal itu tak dapat ditunaikan.Tetapi seperi semua sedia maklum, ini adalah anugerah berdasarkan undian. Untuk peminat saya yang memang tidak jemu menyokong, InsyaAllah saya akan adakan sedikit majlis sebagai penghargaan buat mereka agar mereka terus menyokong karier Zizan Razak

zizan

Abang Nara respek Zizan kerana walaupun kalah, dia tetap akan mengadakan majlis penghargaan buat peminatnya. Itu memang satu langkah terpuji. Mungkin kali ini bukan rezeki Zizan. Boleh cuba lagi tahun hadapan. Hidup Zizan!!!

P.S: Lagi video gaduh budak sekolah

September 20th, 2012

Lama rasanya tidak mendengar khabar terbaru mengenai Leez AF ini. Setelah digantung tidak bertali oleh bekas kekasihnya, Zizan Raja Lawak, Leez seolah-olah merajuk dengan dunia hiburan. Boleh dikatakan memang jarang sangat berita tentang dirinya terpampang di mana-mana media.
leez af

Terima kasih kepada rakan media kami iaitu BuahMulut yang sudi berkongsi gambar-gambar terbaru Leez AF untuk tatapan anda semua. Penyepian Leez tidak sia-sia kerana dia muncul dengan imej yang lebih cun, cute dan comel. Pasti ramai jejaka-jejaka di luar sana yang terpikat dengan kecantikan Leez.

leez af

Lagi 10 keping gambar terbaru Leez AF dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Cukup ke gaji RM1,500 untuk hidup di Malaysia?

leez
leez af
leez af
leez af
leez af
leez af
leez af
leez af
leez af
leez af

August 16th, 2012

Abang Nara bangga dengan keprihatinan 3 anak muda ini yang tidak melupakan mereka yang kurang bernasib baik. Zizan, Kaka dan Johan As’ari walaupun sudah popular, masih sempat meluangkan masa untuk berbuka puasa bersama-sama anak-anak yatim daripada Rumah Anak Yatim Titian Kasih. Abang Nara salute kepada mereka bertiga.

zizan raja lawak

Pastinya anak-anak yatim ini terhibur dengan keletah lucu daripada Zizan. Abang Nara tengok gambar pun nak tergelak dibuatnya. Teruskan usaha murni sebegini. Walaupun setinggi mana kita berada, jangan lupa kepada mereka yang hidupnya susah. Tak gitu?

zizan raja lawak

Lagi 13 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook Syahiran Sukardi Photography.

zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak

August 6th, 2012

Tergelak kecil Abang Nara melihat gaya si Zizan nie posing ketika menghadiri majlis berbuka puasa Astro. Macam ahli nasyid pun ada jugak. Zizan nie memang sepanjang masa kelakar orangnya. Confirm tak kering gusi kalau lepak dengan Zizan. Tak gitu?

zizan lawak

Walaupun baru sahaja pulang dari Jepun untuk membuat rakaman rancangan barunya, Zizan masih sempat menghadiri majlis berbuka puasa anjuran Astro ini. Memang komited sungguh Zizan. Lagi 9 gambar Zizan, Marsha dan Kaka dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

P.S: Kucing dan anjing yang best friend forever.

zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak