Written by AbangNara | August 16th, 2012

Abang Nara bangga dengan keprihatinan 3 anak muda ini yang tidak melupakan mereka yang kurang bernasib baik. Zizan, Kaka dan Johan As’ari walaupun sudah popular, masih sempat meluangkan masa untuk berbuka puasa bersama-sama anak-anak yatim daripada Rumah Anak Yatim Titian Kasih. Abang Nara salute kepada mereka bertiga.

zizan raja lawak

Pastinya anak-anak yatim ini terhibur dengan keletah lucu daripada Zizan. Abang Nara tengok gambar pun nak tergelak dibuatnya. Teruskan usaha murni sebegini. Walaupun setinggi mana kita berada, jangan lupa kepada mereka yang hidupnya susah. Tak gitu?

zizan raja lawak

Lagi 13 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Facebook Syahiran Sukardi Photography.

zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak
zizan raja lawak

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

40 responses to (15 GAMBAR)Zizan, Kaka Dan Johan As’ari Berbuka Puasa Bersama Anak Yatim

  1. No name says:

    Testing

    0

    0
  2. No name says:

    Test test test

    0

    0
  3. Anonymous says:

    akuuuuuuuuuuuuu 1sttttttttttt

    0

    0
  4. kuku says:

    walaupun buka puasa dengan anak yatim tapi x makan semeja dengan mereka.meja mstla asing kan….rasanya kat mana2 iftar ngan anak yatim begitula keadaannya

    0

    0
  5. Sy tak sempurna says:

    I was there during the event. Zizan mmg seorang yg sgt baik, professional, and very respectful. mmg la die tk ddk semeja ngn anak2 yatim, tp die tersgtlah mesra ngn anak2 yatim & sume fans die. walaupun ade schedule tk mcm yg di plan, die ttp maintain happy dan pastikan sume org rasa terhibur.

    walaupun ade fans yg obsessed sampai nak terpeluk peluk zizan, tp die ttp releks & control keadaan. die sgt menjaga hati peminat2 die even die tk berapa sng dgn peminat yg obsessed.

    sy tk minat zizan, tp bila da kenal zizan sy mule minat sbb die seorang yg sgt menghargai sume peminat die. #salute.

    0

    0
  6. Lily says:

    cantik gambar gambar ni. Kaka ni lawa!!!

    0

    0
  7. milah says:

    ha ah.. mkn la dgn ank yatim tu semeja. mcm wawa zainal, pak nil, semuanya mkn semeja dgn ank yatim. siap suapkan lg

    0

    0
  8. aku siapa? says:

    Alhamdulillah…. masih ada yg perihatin dgn anak2 yatim nee, sekurang2 nyee budak2 tu eppy dgn kedatangan artis2 nee. makan semeja/suap menyuap itu semua tak penting, yg penting kita dpt mengembirakan budak2 tuu. diorang (retis) dah luangkan masa diorang tu dah cukup bermakna.

    0

    0
  9. Prince Noob says:

    zizaan cooll… kaka not bad… johan asari poyo

    0

    0
  10. yatz says:

    at least ada juga artis pompan pakai baju sopan sikit nak gi iftar … takder la transparent sana, lobangs sana sini. u go kaka!

    0

    0
  11. mawar says:

    berbuka puasa dgn anak2 yatim nie memang bagus..tetapi knp artis x buat berbuaka puasa dgn org2 tua..yg kita semua th, mereka perlukan perhatian dr semua lapisan masyarakat…

    0

    0
  12. mawar says:

    buat lah juga majlis berbuka puasa dgn org2 tua..mrk perlukan perhatian dr kita..jgn asyik utk ank2 yatim jer sampaikan kita lupa org2 tua…

    0

    0
  13. whosebadsinbad says:

    Bagus Alhamdullilah berbuka bersama anak-anak yatim menambah ceria dihari & bulan mulia ini. Cuma…memang pelik kenapa kurang mingle dgn anak-2 yatim dirumah itu. Apasal tak buka duduk bersama? Tak seharusnya lainkan meja VIP pulak tu…bukankah anak-2 yatim pun Very Important Person juga. Cuba buat cara artis antarabangsa umpama Angelina Jolie…apapun bagus teruskanla niat murni ini semoga lain x nampak kan lebih iklas.

    0

    0
    • ada jerrr says:

      whosebadsinbad, ada je diorang bermesra dgn anak yatim. gambo je tak tunjuk. acara makan tu pun 10 minit je. tak payah nak jadi isu sangat. lagipun anak2 yatim tu sampai 20minit lepas azan maghrib disebabkan jalan jem. kepada yang taktau tu, lain kali bertanya. bukan main sedap mulut je buat rumusan. sepanjang aku terbabit mengendalikan acara amal, zizan ni antara artis yang memang sangat pandai layan peminat. aku tengok diorang layan peminat pun aku dah penat, inikan pulak diorang yang melayan. yang penting bila mana2 peminat nak bergambar, artis2 ni tak pernah lokek dgn senyuman ikhlas.

      0

      0
      • saya bila tengok gambar2 atas, saya tengok anak2 yatim ni gembira sebab zizan dan yg lain2 menghiburkan diorang. itu pun dah cukup. diorang ambik ruang masa yg ada utk mereka yg kurang bernasib baik ni. kita ni kat rumah mains edap je layan youtube, astro semua, tak macam anak2 yatim tu. bab makan asing2 tu, bukan big deal lah pada saya. bukannya dekat majlis tu tak dibagi makan kat anak yatim. tanya pada diri sendiri, kalian ada ke ruang masa nak bagi makan kat anak yatim, nak menghiburkan diorang? cakap memang la senang kan.

        0

        0
      • whosebadsinbad says:

        “Zizan kekgi balik ganu beli kita kepok lekor…”Sekali lagi minta maaf…apapun saya & yang lain yang salah anggap pat atas ni minta maaf ye…anyway Allah tahu kebaikan mereka diatas ni…so sudahla ye…btw disini takde rumah anak yatim muslim…so anda memang benar cakap memang senang…[email protected]

        0

        0
      • .
        waalaikumussalam. selamat hari raya dan berhati2 di jalan raya :)

        0

        0
  14. whosebadsinbad says:

    Saya minta maaf saudara/saudari, munkin pics yg diatas ni tak berapa mengambarkan yg sepatutnya. Mulut tak sedap psl tak boleh mkn lagi x puasa ni kan…jgn marah ye. Saya faham maksud awak…apapun saya ada sebut sokong niat murni ni, mungkin org cam saya ni yg kurang arif berfikiran negatif. Terimakasih atas teguran awak saya akan mencuba tuk berfikir dari perspektif awak. Untuk melihat sesuatu yang luar biasa, menurut mata orang biasa cam saya ni sepatutnya pics mereka beramah tamah disertakan juga. Hrap maaf & saya dpt lihat airmuka si Zizan ni memang baik orgnya…cara saya terlanjur sebut artis antarabangsa cam AJolie munkin menyinggung penganjur yg lebih mengenali mereka secara dekat seperti awak, maksud saya tak seharusnya lain meja tu je wlaupun masa sikit… apapun yg lebih tau awak. Sori, lori strawberry…Okla Raya pun dah nak dekat ni jgn marah ye ADA JEER… :)

    0

    0
  15. zulan says:

    korang nie kelakarlah…biarlah artis2 ni nak buat pahala dengan anak2 yatim…yang korang berperang bodoh tu ape dapat…mentang2 zizan ada,
    komen pun komen macam dalam raja lawak….yang lebih2 peminat atau pengomen …kadang2 lucu lak…..tak pe lah …..
    janji anak yatim tu sedikit terhibur apa salah nye…

    0

    0
  16. nora says:

    abang nara perasan hensem!

    0

    0
  17. If you want to get your website seen on the first page of
    Google, this company knows what they are doing.

    0

    0
  18. Lasonya says:

    I believe what you posted made a great deal of sense.
    But, consider this, suppose you added a little information?

    I am not saying your content isn’t good., but what if you added a title to maybe grab a person’s attention?
    I mean (15 GAMBAR)Zizan, Kaka Dan Johan As?ari Berbuka Puasa Bersama Anak Yatim | is
    a little plain. You might look at Yahoo’s front page and note how they create article titles to grab viewers interested. You might add a related video or a related picture or two to get readers excited about what you’ve written.
    In my opinion, it would make your website a little livelier.

    0

    0
  19. When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox
    and now each time a comment is added I get four e-mails with the same comment.
    Is there any way you can remove me from that service? Cheers!

    0

    0
  20. pit 37 says:

    Good response in return of this issue with solid
    arguments and telling the whole thing concerning that.

    0

    0