Written by AbangNara | September 20th, 2012

Lama rasanya tidak mendengar khabar terbaru mengenai Leez AF ini. Setelah digantung tidak bertali oleh bekas kekasihnya, Zizan Raja Lawak, Leez seolah-olah merajuk dengan dunia hiburan. Boleh dikatakan memang jarang sangat berita tentang dirinya terpampang di mana-mana media.
leez af

Terima kasih kepada rakan media kami iaitu BuahMulut yang sudi berkongsi gambar-gambar terbaru Leez AF untuk tatapan anda semua. Penyepian Leez tidak sia-sia kerana dia muncul dengan imej yang lebih cun, cute dan comel. Pasti ramai jejaka-jejaka di luar sana yang terpikat dengan kecantikan Leez.

leez af

Lagi 10 keping gambar terbaru Leez AF dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Cukup ke gaji RM1,500 untuk hidup di Malaysia?

leez
leez af
leez af
leez af
leez af
leez af
leez af
leez af
leez af
leez af

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

55 responses to (12 GAMBAR)Leez AF Muncul Kembali Setelah Lama Menyepi

  1. Lazikha says:

    First!

    0

    0
  2. embok ketum says:

    Bolehler cute

    0

    0
  3. fedap says:

    cantek ke? tonggek blh la..puuiiiii

    0

    0
  4. nana rina says:

    boring jek tgk dia amik gambar..boring position.

    0

    0
  5. kamariah says:

    die ni nk kate cantik tu x le sgt tp aku rs manis cute pd mate aku la……..

    0

    0
  6. saya ok jer! says:

    biasa je gua tengok. takde apa yang menarik pun?

    0

    0
  7. x mo ajinomoto says:

    laa…knapa bila kembali jadi camni plak?.. aku harap leez kembali ngan imej yg lebih sopan..tp terseksi plk…aduiyyaiii..kesian la camni

    0

    0
  8. lovelime says:

    ingatkan manis dah berhijab td…ermmm klu liz nie manis je lah cantik jauh sgt tue:D

    0

    0
  9. lovelime says:

    ingatkan manis berhijab dah td…tp liz nie setakat sweet je cantik tu jauh sgt:)

    0

    0
  10. dee says:

    apsal tgk dia mcm bertambah sexy?

    0

    0
  11. Anonymous says:

    akuuuuuuuuuu akuuuuuuuuuuuu 1stttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  12. oct1883 says:

    biasa je.. ingatkan dah gunting rambut pendek ke.. apa ke..

    0

    0
  13. No One says:

    suka time dia berlakon citer Ungu….

    0

    0
  14. halimah jongang says:

    juz nice..kalo kt kampung aku ni dia la malatopsss

    0

    0
  15. akupuyesukenkkomenapa says:

    gayah..masihkah ada ramadhan..

    0

    0
  16. Mazana NS says:

    ada iras-iras Raja Azura sikit…

    0

    0
  17. no says:

    ape yg menawannye?sameje…

    0

    0
  18. momonja says:

    revalina s.temat aka bawang putih HAHHAHAA

    0

    0
  19. BuahKaki says:

    Ade Lah Gak News Ko Artis Suam2 Kuku…

    0

    0
  20. xeph says:

    Tak sedap.

    0

    0
  21. Kepologi says:

    sekali pandang cam raja azura pn ad..tpi raja azura masa remaja la..aku tengok biasa jer..seksi jer lebih…

    0

    0
  22. mixgirl says:

    aku pernah mkn 1 restoran ngan dia kt area ampang…xdelh cantik mana pn…mula2 aku pn x tau dia tu retis m’sia (sbb x fofular pn) adik aku yg bgth kt aku…so bg aku dia cuma manis ajer… ;))

    0

    0
  23. janda zizan meroyan says:

    Apsal tengok muka dia macam lain sikit ek? Tang pipi tue kan main lagi…..botox ekkkk…

    0

    0
  24. siti sitot says:

    manis orgnye..
    ske kat die cz pndai blakon.. nk banding dgn plajar2 af lain, leez n zarina yg pd sy pndai acting.. tp zarina lg pro la..

    0

    0
  25. boni kacak says:

    rugi zizan.hehehe

    0

    0
  26. drdre says:

    lorrr, baju fashion 90an. zaman erra berlakon dgn yusry. seluar merah tu soo yesteryear.

    0

    0
  27. nyah dangdut says:

    tak kenal pon tapi cantik gak stok2 gadis litar F1

    0

    0
  28. Diri Ini says:

    suke tgk muke dia…manis je…tp seksi..alahai…

    0

    0
  29. Anonymous says:

    dia ni memang pandai berlakon. lakonan dia real. cam citer yg berlakonngan syamsul yusuf haritu. bab menangis pun menjadi. tahniah leez.

    0

    0
  30. alahahai haihai..ada ati nk lawan sama
    cik ta..seluOr merOh..awOk ingat cik ta
    tkOt…nnti la cik ta suwO abg nara masOkkan
    pic cik ta pkai suO ijau,bj kuning..
    amacam???ada bran??
    hekhekhek
    muka manis dOh,tp seksi la gak..
    xpyh seksi sgt la
    awOk 2 anok dara lg..
    lau janda cm cik ta x pa la…heeee

    0

    0
  31. mak jemah says:

    apeee??juliana evans lg sopan?sopan la sangat uplod pic kat instagram mengacukan jari tengahnya kann..hahah..haiihh..leez ni pun satu.knp la ko tak glemer.tu la zizan razak kasi putus ko.sayang sribu sayang da gendong2 dlm mangga tak kawin2 jgk korang ermmm~

    0

    0
  32. Anonymous says:

    Ape pun gigi cantik …. Tahniah

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Zizan RAJA LAWAK??? agak2 la weyyy… pmpuan cntik mcm leez nie tak sesuai buat zizan okeyyyy… WTH!!! aku mmng minat leez.. please la geli aku dgn c zizan raja lawak tue, mcm bodo jer aweks cantik yg jd gf zizan nie.. aku mmng suka tgok lawak dia tp tak sanggup tgok dia kapel atau dikaitkan dgn aweks cantik mcm leez nie… nak muntah!!!

    0

    0