April 21st, 2016

Abang Nara memang hantu nasi lemak. Pagi-pagi kalau sarapan, mesti nak pekena nasi lemak dengan teh tarik. Pergh!!! Setiap hari makan pun tak apa. Memang tak jemu. Semua jenis nasi lemak Abang Nara dah try. Nasi lemak bungkus, nasi lemak telur mata, nasi lemak sambal sotong dan macam-macam lagilah. Namun kesemuanya tidak boleh melawan keenakan serta kesedapan nasi lemak Village Park.

shopback

Tengok ayam dia pun dah meleleh air liur dibuatnya. Siapa yang tak pernah merasa nasi lemak Village Park ini memang terlepas satu kenikmatan dunia. Sekali dah rasa, memang tak pandang nasi lemak lain. Harganya memang agak mahal namun berbaloi-baloi. Khas untuk pembaca BeautifulNara, Abang Nara nak bagi korang merasa nasi lemak Village Park ini secara PERCUMA. Free of charge!!!

shopback

Dibawakan khas oleh ShopBack, laman web yang memberikan kembali wang tunai setiap kali anda bershopping sakan di Zalora, Lazada, Qoo10 dan pelbagai lagi website, anda boleh merasai kelazatan nasi lemak Village Park secara percuma. Ikuti 3 langkah di bawah ini:-

1. Pergi ke nasi lemak Village Park di Damansara Uptown
2.Order nasi lemak regular yang berharga RM9
3.Makan sampai kenyang
4.Bayar RM9 di kaunter dan jangan lupa minta resit
5.Pergi ke www.shopback.my/villagepark dan muatnaik gambar resit anda tadi (jangan lupa daftar dulu sebagai ahli)
6.Tunggu akaun ShopBack dikreditkan dengan nilai RM9.
7.Lompat keriangan sebab anda dah makan nasi lemak Village Park secara percuma

shopback

Terharu Abang Nara dengan kebaikan hati ShopBack nak bagi kita merasai kelazatan nasi lemak Village Park secara percuma. 100% cashback tue. Promosi hebat ini akan tamat pada 15 Mei ini, jadi kenalah bersegera. Ajak kawan-kawan, adik beradik, suami isteri dan mak ayah korang. Untuk makluman, selain daripada nasi lemak PERCUMA ini, banyak lagi promosi awesome sedang dan akan berlaku di Shopback. Antaranya promosi 25% cashback di Zalora pada 21 April ini dan juga setiap hari Khamis (Shopback & Zalora). Gila banyak penjimatan tue.

shopback

Dan last but not least, bermula 21 April sehingga 28 April ini, pelbagai produk daripada kategori fesyen, elektronik, kecantikan, mainan bayi dan peralatan rumah akan dijual dengan harga bawah RM20. Korang tak perlu susah-susah nak cari kerana ShopBack akan carikan dan senaraikannya di ShopbackMY. Memang boleh jimat kaw-kaw punya.

shopback

Senang cerita jangan lepaskan peluang untuk berjimat setiap kali korang melakukan pembelian online dengan ShopbackMY. Pastikan tak terlepas peluang untuk makan nasi lemak Village Park secara PERCUMA. Bukan senang peluang camnie nak datang. Selamat menjamu selera!!!

December 12th, 2015

Abang Nara percaya ramai pembaca BeautifulNara yang selalu membeli belah di Zalora, Lazada, Groupon, HERMO, Qoo10 dan Luxola. Masing-masing ada kelebihan tersendiri. Masing-masing pun selalu bagi diskaun banyak tak ingat yang sering membuatkan kita melonjak keriangan. Namun tahukah anda, ada satu lagi cara untuk mendapatkan pulangan wang tunai (cashback) setiap kali kita membuat pembelian di laman-laman web ini?

shopback

Jeng, jeng, jeng. Memperkenalkan www.shopback.my. Abang Nara baru sahaja tahu tentang kewujudan laman web yang super awesome ini. Kenapa ia awesome? Selain daripada diskaun-diskaun yang diberikan oleh Zalora, Lazada dan sebagainya, setiap kali kita melakukan pembelian di laman-laman web tersebut menerusi ShopBack, kita akan mendapat kembali wang tunai yang telah dibelanjakan berdasarkan tawaran yang ada. Tak faham? Meh sini Abang Nara terangkan satu persatu.

1. Pergi ke www.shopback.my, buat pendaftaran dan layari kedai kegemaran anda menerusi link yang disediakan di situ.

shopback

2. Lepas dah pergi ke laman web yang berkenaan, teruskan dengan membuat pembelian seperti biasa.

shopback

3. Lepas dah buat pembayaran, periksa akaun ShopBack anda dan dalam tempoh 48 jam, akaun anda akan dikreditkan dengan cashback. Masa untuk menjerit kegembiraan.

shopback

4.Pindahkan duit daripada akaun ShopBack anda ke bank akaun apabila ia mencecah nilai minimum RM10. Bolehlah shopping lagi dan lagi dan lagi.

shopback

Senang je kan? Abang Nara dah buat kira-kira dah. Ada la Abang Nara rugi dekat RM100 sebab tak tahu kewujudan www.shopback.my ini. Banyak juga yang Abang nara dah shopping kat Zalora dan Lazada. Ish,ish,ish. Tapi tak apa, bersempena tarikh 12.12.2015 ini, ShopBack memberikan peluang kepada kita semua untuk memenangi wang tunai bernilai RM1212. Banyak tue!!

shopback

Senang je caranya. Kita hanya perlu jemput 12 orang rakan dalam tempoh masa satu hari untuk menyertai www.shopback.my. Inilah masanya untuk menggunakan kawan-kawan yang selalu shopping online nie. Setiap kawan tersebut kena buat pembelian menerusi ShopBack. Ala, sekarang ini semua laman web tengah buat sale gila-gila. Inilah masanya untuk membeli dan sekaligus berpeluang memenangi RM1212 daripada ShopBack.

shopback

Peluang untuk memenangi RM1212 ini akan tamat hari ini. Jadi kenalah cepat, pantas dan tuntas. Mungkin ada yang masih tak faham bagaiman sistem CashBack daripada ShopBack ini berfungsi, jadi Abang Nara sharekan video di bawah untuk penjelasan yang lebih mudah.

Dan sekiranya anda belum mendaftar, boleh buat pendaftaran menerusi di https://www.shopback.my/beautifulnara untuk mendapatkan bonus bernilai RM12 PERCUMA. Selamat membeli belah dan selamat berjimat!!!

December 9th, 2015

Gulp. Hujung tahun sememangnya masa yang terbaik untuk membeli-belah secara online. Bulan Disember ini pelbagai tawaran, diskaun dan promosi diberikan sampai boleh rambang mata dibuatnya. Yang terbaik sudah tentu ZALORA 12.12 Online Fever yang kembali buat kali kedua. Diskaun sampai 80% tue. Memang confirm Abang Nara akan shopping kaw-kaw punya!!!

zalora 12.12 online fever

Dimulakan pada tahun 2014, ZALORA 12.12 Online Fever untuk tahun 2015 telah pun bermula hari ini (9 Disember) sehingga 12 Disember (Sabtu) kelak. Ada lebih 100 rakan kongsi dan jenama di seluruh Asia Tenggara, Hong Kong, dan buat kali pertama – Taiwan yang bakal memeriahkan lagi acara membeli-belah atas talian terbesar ini. Jenama-jenama antarabangsa seperti Aldo , Dorothy Perkins, Mango, Desigual , Nine West , Steve Madden, Topshop, Topman dan Velocitech diberikan potongan harga sehingga 90% bersempena promosi awesome ini.

zalora 12.12 online fever

Wife Abang Nara sejak semalam lagi dah terpaku di depan komputer untuk membeli baju-baju kegemarannya di ZALORA. Sesekali Abang Nara terdengar jeritan daripada wife yang berbunyi “mak aih murah gila baju nie“. Memang kaum Hawa akan akan bergembira dengan potongan harga tak masuk akal bersempena ZALORA 12.12 Online Fever ini. Contoh terbaik ialah baju rekaan Jovian Mandagie yang diberi diskaun 50%. Kalau tak beli memang rugi sangat-sangat.

zalora 12.12 online fever

Kaum Adam jangan bersedih pulak. Baju-baju, kasut-kasut, jam tangan dan aksesori untuk lelaki pun ada diskaun juga bersempena ZALORA 12.12 Online Fever ini. Abang Nara dah ushar dah baju-baju dari TOPMAN. Mak aih cantik-cantik semuanya. Lagi cantik bila ada diskaun 50%. Abang Nara dah “add to cart” dah beberapa helai kemeja dan t-shirt. Tahun depan makin hensemlah diri ini. Hehehe.
zalora 12.12 online fever

Kalau Abang Nara nak senaraikan satu-satu jenama yang diberi diskaun memang sampai ke minggu depan tak habis. Korang pergilah buka sendiri laman web ZALORA dan tengok sendiri. Nasihat Abang Nara, kalau berkenan tue, terus tekan beli. Takut-takut stok habis. Perlu diingatkan bahawa promosi ZALORA 12.12 Online Fever akan tamat pada 12 Disember jam 12 tengah malam. Silalah bersegera!!! Jangan lepaskan peluang ini.

zalora 12.12 online fever

Khas untuk pembaca BeautifulNara, ZALORA bermurah hati untuk memberikan ekstra diskaun sebanyak 15%. Anda cuma perlu masukkan voucher kod “BNARA12” ketika membuat pembelian. Diskaun ini adalah diskaun tambahan. Maksudnya kalau baju Jovian Mandagie dah diberi diskaun 50% sempena ZALORA 12.12 Online Fever, bila korang gunakan voucher “BNARA12“, maka jumlah diskaun yang akan diperolehi ialah 65%. Awesome kan?

zalora 12.12 online fever

Tunggu apa lagi? Shopping hari ini juga di ZALORA, destinasi fesyen atas talian di Asia.

July 27th, 2015

Gulp. Terkejut Abang Nara melihat jumlah diskaun yang diberikan oleh Zalora bersempena dengan Fashion Fever Week atau dalam bahasa Melayunya Minggu Demam Fesyen (direct translation sangat nie), Kalau pandai cari, boleh jumpa baju-baju yang dijual dengan diskaun 90%. Kalau harga asal RM300, lepas diskaun cuma perlu bayar RM30 je. Ish,ish,ish. Kena korek duit tabung raya kalau camnie nie.

zalora

Kalau korang masih lagi mencari baju raya untuk pergi ke open house hujung minggu ini, this is the right time untuk membeli koleksi pakaian raya dari Rizalman, Jovian Mandagie, Melinda Looi dan Syomir Izwa dari Zalora. Abang Nara dah check dah. Ada yang diskaun 10%, ada yang 20%, ada 30% dan ada juga yang 50%. Harga dari RM400 jadi RM250 je. Tak ke berbaloi sangat-sangat?

zalora

zalora

zalora

Eh takkan semua baju perempuan je Abang Nara? Baju lelaki tak ada ke? Ish korang nie. Tak Zalora lah kalau tak ada baju untuk lelaki juga. Sama juga dengan diskaun sebelum ini, kaum Adam juga bakal mendapat diskaun sehingga 90% jika membuat pembelian sehingga 31 Julai ini.

zaloraBaju ada, kasut ada, tali pinggang ada dan macam-macam lagilah. Harga semuanya dipotong kaw-kaw. Bolehlah bergaya lebih sikit pergi open house nanti. Confirm makin hensem!!! Hehehe.

zalorazalora

Sekali lagi diingatkan, jualan sempena Fashion Fever Week ini hanya akan berlangsung sehingga 31 Julai ini. Khas untuk pembaca BeautifulNara, korang boleh tambah lagi 20% diskaun dengan menggunakan voucher di bawah ketika nak buat pembayaran. Kodnya ialah Z20LR. Kalau tak pandai guna boleh email ke [email protected] Nanti Abang Nara ajar.

zaloraSelamat membeli belah!!!