July 27th, 2015

Gulp. Terkejut Abang Nara melihat jumlah diskaun yang diberikan oleh Zalora bersempena dengan Fashion Fever Week atau dalam bahasa Melayunya Minggu Demam Fesyen (direct translation sangat nie), Kalau pandai cari, boleh jumpa baju-baju yang dijual dengan diskaun 90%. Kalau harga asal RM300, lepas diskaun cuma perlu bayar RM30 je. Ish,ish,ish. Kena korek duit tabung raya kalau camnie nie.

zalora

Kalau korang masih lagi mencari baju raya untuk pergi ke open house hujung minggu ini, this is the right time untuk membeli koleksi pakaian raya dari Rizalman, Jovian Mandagie, Melinda Looi dan Syomir Izwa dari Zalora. Abang Nara dah check dah. Ada yang diskaun 10%, ada yang 20%, ada 30% dan ada juga yang 50%. Harga dari RM400 jadi RM250 je. Tak ke berbaloi sangat-sangat?

zalora

zalora

zalora

Eh takkan semua baju perempuan je Abang Nara? Baju lelaki tak ada ke? Ish korang nie. Tak Zalora lah kalau tak ada baju untuk lelaki juga. Sama juga dengan diskaun sebelum ini, kaum Adam juga bakal mendapat diskaun sehingga 90% jika membuat pembelian sehingga 31 Julai ini.

zaloraBaju ada, kasut ada, tali pinggang ada dan macam-macam lagilah. Harga semuanya dipotong kaw-kaw. Bolehlah bergaya lebih sikit pergi open house nanti. Confirm makin hensem!!! Hehehe.

zalorazalora

Sekali lagi diingatkan, jualan sempena Fashion Fever Week ini hanya akan berlangsung sehingga 31 Julai ini. Khas untuk pembaca BeautifulNara, korang boleh tambah lagi 20% diskaun dengan menggunakan voucher di bawah ketika nak buat pembayaran. Kodnya ialah Z20LR. Kalau tak pandai guna boleh email ke [email protected] Nanti Abang Nara ajar.

zaloraSelamat membeli belah!!!

 


Comments are closed.

Loading...