Written by AbangNara | November 30th, 2010

vshub

Lama betul kami tak bercerita tentang vsHub, satu website yang memudahkan anda untuk membeli-belah di lebih 300,000 kedai di Amerika Syarikat tanpa memerlukan anda bersusah payah nak fikir pasal penghantaran, alamat di US dan lain-lain perkara yang remeh temeh. Hari ini kami nak maklumkan kepada anda yang laman web vsHub sudah pun berwajah baru. Yang pastinya servis vsHub kini semakin mantap, murah dan pantas.

vshub

Bersempena dengan pelancaran laman web barunya, vsHub kini mengadakan satu promosi yang diberi nama “Budget Shipping“. Dengan hanya RM50 sahaja, anda boleh membeli maksimum 2 barang di US sana dan menghantarnya ke depan pintu rumah anda. Cuma pastikan yang berat barangan tersebut tidak melebih 1 kilogram dan saiz maksimumnya adalah 30 x 30 x 10 cm. Rasanya kasut, buku dan handbag memang sesuai sangat untuk dibeli menggunakan “Budget Shipping” ini. Kalau tak tahu nak beli apa, jangan risau sebab ada vsHub shop untuk anda ushar barangan apa yang menarik untuk dibeli.

vshub

Sila perhatikan gambar di atas betul-betul. Rasanya semua orang dah tahu tentang “Mailbox” dan “My Shopper”. Kalau tak tahu, sila baca entri ├é┬átentang vsHub di sini dan di sini. So kali ini kami nak ceritakan pasal satu fungsi baru vsHub iaitu e-Fulfillment. Sekali dengar macam e-Filing kan? Tapi sebenarnya ini ialah untuk anda yang menjual barangan melalui blog dan memerlukan warehouse. Segala proses penyimpanan , penghantaran dan pengesahan penghantaran produk akan dilakukan oleh vsHub untuk business anda. Cuba tengok gambar kat bawah untuk rumusan yang lebih simple:-

vshub

Harga yang ditawarkan untuk e-Fulfillment servis ini tersangatlah murah dan berbaloi-baloi. Kalau business online anda memang maju dan setiap hari ada penghantaran yang perlu dilakukan, kami memang cadangkan anda gunakan vsHub e-Fulfillment ini. Jimat masa. Anda tak perlu habiskan masa dan peningkan kepala setiap kali dapat pesanan. vsHub akan setelkan semuanya sehingga produk anda sampai ke pintu pelanggan anda. Untuk info pasal harga vsHub e-Fulfillment, silalah jangan malu untuk klik sini.

vshub

Kini dengan lebih 11,000 fans Facebook, tak salah untuk kami katakan vsHub adalah salah satu leader untuk website shopping dan penghantaran dari US ke Malaysia. Tambah hebat lagi, jumlah registered user vsHub di Malaysia, Singapura dan Indonesia sudah pun mencecah lebih dari 10,000 orang. Banyak gile kan? Dan kami yakin hampir kesemua user vsHub sangat berpuas hati dengan servis yang diberikan kepada mereka.

vshub

Oh ye, kalau anda ada apa-apa yang tidak difahami dan mahukan penjelasan lanjut, jangan malu dan jangan segan untuk bertanya di Facebook vsHub. Mereka semuanya mesra-mesra dan sempoi-sempoi belaka. Jangan risau sebab diorang tak makan orang. Tunggu apa lagi sekarang? Layari vsHub dan bershoppinglah sempena akhir tahun ini (untuk makluman, kedai-kedai di US memang buat diskaun habis-habisan di kala hujung tahun)

Written by AbangNara | June 17th, 2010

vshub ipad

Sapa taknak menang hadiah percuma kan? Lagi-lagi iPad yang tengah laku macam goreng pisang panas sekarang nie. Mula-mula memang taknak percaya yang vsHub nak bagi iPad percuma. Lepas baca detailsnya, terasa sangat mudah nak menang kalau anda semua sudi membantu Abang Nara.

vshub ipad

Abang Nara cuma perlukan anda untuk sign up sebagai user vsHub di link ini. Pemenang iPad ini akan ditentukan oleh siapa yang paling banyak dapat referal. Buat masa ini, Abang Nara memang jauh ketinggalan sebab baru nak start hari ini. Itu yang sekarang nie nak pujuk rayu anda semua untuk tolong Abang Nara.

logo vshub terbaru

Kenapa anda perlu tolong Abang Nara? Sebab kalau Abang Nara menang iPad nie dah boleh setelkan satu hantaran kahwin. Tak payah fikir-fikir nak beli apa time nak sediakan hantaran. Hantar iPad confirm diterima oleh bakal mertua nanti. Nampak canggih dan berteknologi sikit.

Jadi kalau anda sudi, marilah membantu Abang Nara untuk memenangi iPad yang ditawarkan oleh vsHub nie. Tolong daftar jadi ahli vsHub dengan menggunakan link ini ye. Lepas daftar tue, anda boleh la ushar-ushar kot-kot ada nak beli barang dari USA ke. Boleh gunakan khidmat vsHub.

Kalau nak tau lebih lanjut pasal pertandingan yang best gila nie, sila baca entri ini.

Written by AbangNara | May 17th, 2010

mael xpdc

Kalau anda semua baca suratkhabar hari ini, ada kisah seorang penyanyi rock yang ditahan reman oleh pihak polis kerana mendera anaknya. Mesti korang tertanya-tanya kan siapakah penyanyi rock tue kan? Jawapannya tak lain tak bukan ialah Mael XPDC. Tapi dari info yang kami dapat, apa yang Mael lakukan bukanlah satu penderaan.

Mael XPDC dan isterinya tinggal berasingan sebab ada masalah sikit. Sebagai seorang ayah, Mael pun datanglah ke rumah isterinya untuk melawat si anak. Nak bertanya khabar. Tapi sayangnya si anak buat “derk” dan tak mahu bersalaman dengan si ayah. Kalau kami pun confirm bengang. Disebabkan marah dengan sikap kurang ajar si anak, maka Mael pun memukul anaknya dengan tangan. Si anak pun apa lagi. Terus mengadu kat si mak dan si mak pun terus buat report polis.

Kalau didapati bersalah, Mael XPDC boleh didenda RM1000 atau penjara 6 bulan. Korang fikirkanlah sendiri patut ke tak patut si Mael nie pukul anaknya untuk bagi pengajaran supaya hormat kat orang tua. Bukan orang lain pun, ayah dia sendiri.

Info yang kami dapat ini tidak dapat dipastikan kebenarannya. Tapi kemungkinan besar tue betullah. Kalau ada info terbaru akan kami updatekan nanti.
nike liberto

P.S: World Cup 2010 dah nak start dah. Apa kata korang gunakan vsHub untuk beli kasut bola Nike CTR360 Libretto nie. Kitorang dah ushar harga kat Malaysia. Harga dia dalam RM500 ringgit. Tapi kalau beli kat Amazon cuma dalam 50 USD. Tambah tolak kos penghantaran vsHub paling tinggi pun RM300 je. Dah jimat RM200 tue beb. Tunggu apa lagi. Mari bershopping World Cup 2010 dengan vsHub.

P.P.S: Kalau nak tahu lebih lanjut pasal vsHub, kami cadangkan anda baca artikel dari saudara Rohaizad nie. Ringkas, padat dan penuh informatif.

Written by AbangNara | April 7th, 2010

abpbh 2009

Banyak sungguh gambar-gambar artis di Malam Anugerah Bintang Popular 2009 (ABPBH 2009). Minggu nie asik letak gambar diorang jer. Yang penting korang kena layan ~~~~

ipad vshub

Di atas ialah gambar iPad yang tengah laris macam pisang goreng panas kat US sana. Setakat nie tak dijual lagi kat Malaysia nie. Tapi jangan risau sebab ada vsHub yang akan membantu anda memiliki iPad.

Dengan vsHub Concierge, korang boleh beli iPad nie dengan mudah sekali. Anda cuma perlu isikan maklumat pasal Ipad yang korang nak beli di Apple Store menggunakan laman web vsHub Concierge.Lepas tue check email anda, buat pembayaran dan pihak vsHub Concierge akan setelkan segala urusan pembelian dan penghantaran. Korang goyang kaki je.

Senang kan? Nak tau lebih lanjut sila terjah vsHub.