June 17th, 2010

vshub ipad

Sapa taknak menang hadiah percuma kan? Lagi-lagi iPad yang tengah laku macam goreng pisang panas sekarang nie. Mula-mula memang taknak percaya yang vsHub nak bagi iPad percuma. Lepas baca detailsnya, terasa sangat mudah nak menang kalau anda semua sudi membantu Abang Nara.

vshub ipad

Abang Nara cuma perlukan anda untuk sign up sebagai user vsHub di link ini. Pemenang iPad ini akan ditentukan oleh siapa yang paling banyak dapat referal. Buat masa ini, Abang Nara memang jauh ketinggalan sebab baru nak start hari ini. Itu yang sekarang nie nak pujuk rayu anda semua untuk tolong Abang Nara.

logo vshub terbaru

Kenapa anda perlu tolong Abang Nara? Sebab kalau Abang Nara menang iPad nie dah boleh setelkan satu hantaran kahwin. Tak payah fikir-fikir nak beli apa time nak sediakan hantaran. Hantar iPad confirm diterima oleh bakal mertua nanti. Nampak canggih dan berteknologi sikit.

Jadi kalau anda sudi, marilah membantu Abang Nara untuk memenangi iPad yang ditawarkan oleh vsHub nie. Tolong daftar jadi ahli vsHub dengan menggunakan link ini ye. Lepas daftar tue, anda boleh la ushar-ushar kot-kot ada nak beli barang dari USA ke. Boleh gunakan khidmat vsHub.

Kalau nak tau lebih lanjut pasal pertandingan yang best gila nie, sila baca entri ini.


Comments are closed.

Loading...