Written by AbangNara | March 1st, 2017

Nama Tasha Shilla satu ketika dahulu seringkali terpalit dengan kontroversi. Namun sejak kebelakangan ini, kita jarang mendengar apa-apa cerita tentang pelakon cantik ini. Senyap betul. Tak ada gosip, tak ada cerita kekasih pakwe Tasha Shilla, tak ada gaduh-gaduh. Nampak gayanya Tasha Shilla sudah berubah dan kini memberikan fokus 100% terhadap kerjayanya sebagai seorang pelakon.

tasha shilla

Menurut Tasha, hari-hari yang dilaluinya lebih tenang tanpa sebarang publisiti. Hal itu sekali gus membuka ruang buatnya untuk mengatur semula karier seni yang sudah lama senyap. Kata Tasha Shilla:-

Benar, sempena kedatangan tahun baharu, saya berazam untuk memberi fokus terhadap kerjaya sahaja. Saya juga lebih selektif dan hanya memilih karya-karya berkualiti. Berbanding awal kemunculan dahulu, saya lebih prihatin dengan watak dan jalan cerita yang ditawarkan agar ia mampu meninggalkan kesan kepada penonton.

Apa yang berlaku suatu ketika dahulu biarlah menjadi sejarah. Perkara yang baik dijadikan teladan dan yang buruk, kita tinggalkan. Kini, saya lebih positif dalam meneruskan kehidupan.

tasha shillla

Baguslah kalau Tasha Shilla lebih positif dan mahu lebih selektif dalam memilih watak lakonannya. Kata orang, semakin lama kita hidup, semakin matang diri kita. Jadi diharap tiada lagi kontroversi-kontroversi yang akan melanda Tasha. Fokus kepada kerjaya. Untung-untung dapat berlakon sampai ke Hollywood macam Raja Ilya. Tak gitu? Lagi beberapa gambar Tasha Shilla dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit Kosmo.

 
Written by AbangNara | March 13th, 2015

Ingatkan selepas kontroversi yang melanda Diana Danielle dan Ainul Aishah, rakan selebriti yang lain akan mengambil pengajaran serta lebih berhati-hati dalam pemakaian. Nampaknya harapan tersebut hanya tinggal harapan sahaja. Kini tiba pula giliran Tasha Shilla menayangkan perutnya untuk tatapan umum ketika menghadiri satu majlis. Gambar-gambar ini telah pun dimuatnaik oleh Tasha sendiri menerusi akaun Instagramnya.

tasha shila

Abang Nara akui perut Tasha Shilla memang cantik, nampak macam ada six packs dan menjadi idaman ramai wanita. Kalau Wak Doyok tengok, pasti akan merecik. Agak pelik juga dengan sesetengah selebriti yang tidak sensitif bab-bab pemakaian ini. Mungkin bagi mereka pakaian sebegini adalah biasa. Yang penting, kritikan-kritikan pedas telah pun dilemparkan kepada Tasha Shilla oleh para peminat yang tidak senang dengan tayangan percuma ini.

tasha shila

Mungkinkah pihak berkuasa seperti JAKIM dan JAIS perlu bertindak lebih tegas dan menetapkan garis panduan pemakaian kepada selebriti tanah air? Apa pendapat anda? Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

 
Written by AbangNara | May 8th, 2014

Gulp. Gulp. Gulp. Abang Nara menelan air liur 3 kali melihat gambar yang dikongsikan oleh Tasha Shila menerusi laman Facebooknya baru-baru ini. Gambar ini menjadi “viral” kerana banyak pihak tertanya-tanya apakah yang sebenarnya mahu ditunjukkan oleh pelakon ini. Produk yang dipegangnya atau aset miliknya yang nampak semakin membesar? Abang Nara pasti ramai yang cemburu dengan saiz aset milik Tasha Shilla ini.

gambar payudara tasha shilla

Dengan caption “tasha rasa syukur sangat sbb impian tasha tercapai selepas mencuba zofea beauty secret. Mmg terbaik”, banyak persoalan yang timbul akibat sekeping gambar ini. Ada yang mengandaikan Tasha membuat pembedahan sehingga asetnya kelihatan lebih besar. Namun berkata kepada Astro Gempak, Tasha menafikan perkara tersebut dan menyatakan ia berlaku kerana pemakanan produk yang dipegangnya. Kata Tasha:-

Sungguh! Tiada pembedahan plastik…Tasha cuma minum produk itu…Kalau ada yang perasan perubahan pada Tasha, maknanya produk itu berkesanlah.

Sebelum ini pun orang kata Tasha pergi Bangkok buat hidung dan payudara…Jadi, bila cerita ni timbul Tasha tak tahu nak komen apa.

Tapi apa yang Tasha boleh buat? Mulut orang kita tak boleh nak tutup biarkanlah mereka terus berkata-kata. Mereka ada hak untuk bercakap…Tasha tak ada niat lain, selain mahu berkongsi tentang keberkesanan produk tersebut, itu sahaja.

Tasha dah menggunakan produk kesihatan dan kecantikan tersebut selama dua bulan setengah dan dapat hasilnya.

gambar payudara tasha shilla

Hebat sungguh produk yang diguna oleh Tasha Shilla ini. 2 bulan setengah dah membesar macam ini. Kalau 5,6 bulan tak boleh nak bayangkan macam mana. Abang Nara yakin produk Zofea Beauty Secret akan meletup selepas ini dengan testimonial dan bukti dari Tasha Shilla. Harap-harap stok dapat disediakan secukupnya. Kang nanti takut ramai yang kecewa.

Written by AbangNara | April 8th, 2013

Amboi romantiknya Mahali Jasuli dan Tasha Shilla ini. Nampak gaya macam dah couple pun ada jugak. Siap bersayang-sayang di Twitter lagi. Adakah mereka berdua sudah officially jadi pasangan kekasih? Hanya mereka yang tahu.

mahali dan tasha shila

Kalau tak silap Abang Nara status ini dibuat oleh Tasha Shilla ketika Mahali menjaringkan gol menentang JDT baru-baru ini. Pasti Mahali nampak lebih bersemangat apabila ada gadis secantik Tasha yang menyokong kerjayanya. Sebelum ini Tasha telah berkongsi gambar dirinya dan Mahali dengan caption “Happy birthday to u my baby big boy?????”.

mahali dan tasha shila

Patutlah semalam masa kat ABPBH wajah Tasha Shila nampak berseri-seri. Semoga hubungan mereka berdua akan ke fasa seterusnya. Bercinta bercinta jugak, prestasi tue kenalah jaga. Tak gitu? Hehehe.

P.S: Sejarah hidup Superman